105

Анонимен

преди 2 години

Всички укри вън от България. Това не е наша война, а те са тук, за да ни вкарат в нея. Получават достатъчно ленд лийз и да си ходят да се трепат с рашките и правят каквото си щат, но в Азия. Не тук. Не искаме тези навлеци тук. Не искаме инциденти на наша територия, не искаме укромафия, проститутките им, дрогата и хазарта. Махайте се.

104

абе

преди 2 години

фантасмагории на зеления евреин! коя страна ще се натика с двата крака във вашия батак?

103

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

На западните *** единствено мога да им честитя безработицата,която ги очаква!

102

Анонимен

преди 2 години

В началото на войната подходих първосигнално и осъдих Русия. С времето на такива глупости се наслушах от украинска страна, че направо намразих украинците. ДОЛУ ФАШИЗМА И СЕ СПАСЯВАЙТЕ САМИ, ***!

101

Пий една вода

преди 2 години

и се успокой малко наркомане такова. Пак си предрусал и си се дехидратирал. А лунатиците нацисти около теб също не ти действат много добре.

100

волк

преди 2 години

3еления никой няма да ти даде от българите пушки ха ха ха

99

Анонимен

преди 2 години

АХМАКК СИЛА ! ПPOCTAK СИЛА !

98

Анонимен

преди 2 години

До 116 Гледай докато драскаш пропаганда за блатнаая, жена ти да не изяде на някой сърмата

97

баце

преди 2 години

И за какво са му на тоя *** още оръжия - да си крепи режима или да ги препродава. Никакви оръжия а този, защото загиналите цивилни са колкото загиналите военни.

96

Повечко попържня

преди 2 години

за Украйна нека да дарим. Заслужават си го, за цялата тая какафония дето ни стовариха на главата.

95

Мисля да даря

преди 2 години

на Зеленясалия наркоман комплекта вилици и ножове. От ония старите руските дето са правени с повечко метал. Ако не друго поне една пържола да нареже и да хапне като за последно, преди да извде Сармата.

94

Асоциален Примитив

преди 2 години

До 110 Успокой се и кажи - кагда монголите на путин ще напредват?

93

Рашист

преди 2 години

Слабаци сте Зелен! И Попасна ви взеха. Ахмат Сила ви разказва играта. Чеченския СПЕЦНАЗ е на сеетовно ниво , а и са фанатици.

92

Анонимен

преди 2 години

Зеленский, руснака няма какво да губи. Ще воюва и 10 години ако трябва, лека полека, с малки стъпки. Ама ти и твоята скапана държава нищо няма да спечелите, освен да загубите много хора и територии.

91

Съседските деца

преди 2 години

в панелката в Люлин решиха да си дарят остатъците от пиратките по Нова Година на Зеленката. Да погърми пред бункера и той малко да се почувства човек.

90

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 години

да де, ама от тези оръжия дето ги иска нацисткият нарко-клоун няма НИКАКЪВ смисъл,понеже ракетите на РФ ги изпепеляват или още като се появят в пределите на бивша Уркиана (каквато бе съдбата точно на словашките С300), или като се складират някъде. Тоа Lооsеr така и не разбра, че още оръжия само удължават агонията на остатъците от укро-вермахта, а нацистката държава Уркиана ще бъде разбомбена, разрушена и разпарчосана...Между другото, и "миролюбива" Словакия също може да клъвне от плячката...

89

Асоциален Примитив

преди 2 години

До 88 Изчезнало ти е логическото мислене, русофил. Оръдията бият вече по монголите ти. Русия ще напредва ли, или ще се връщат?

88

Анонимен

преди 2 години

Зеленски няма да прости на народа си! Още и още оръжия, още война, още разрушения, умрели войници, невинни жертви, само за мир не моли! Нито за преговори! Какво нищожество, предаде народа си, дано историята помни! Въпреки че от медиите се вижда кой я пише!

87

Анонимен

преди 2 години

Зеленский, докато не преговаряш мир няма да видиш. Скапаната ти държава ще е бетер сомалия.

86

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Тревомански,искам като те разстрелят и за мен един изстрел .И после да се изсекна отгоре ти.