20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18 "В състава на групата е Неубулина. Представям си какво е да спасяваш положението заради тъпите решения на Шефа" Тя се опита два пъти да подаде оставка. Де факто тя е буквално заложник на Диктатора в Кремъл.

19

Да изселим

преди 2 години

Сидеров от България!

18

не плачи Европа

преди 2 години

ПУТИН В ШОК (1), ах дали е така? Още на 03 май Президентът Путин издаде указ, където черно по бяло е написано: 1-во: Забранявам да се извършват сделки с граждани и фирми на страни, водещи икономическа война срещу Русия; 2-ро: Забранявам да се изнасят нашите суровини и продукция, ако купувачът е юридическо или физическо лице, попаднало под нашите санкции. Общо: забранява се не само да се сключват нови договори, но и да се изпълняват задълженията по вече сключените. Прочете ли внимателно?

17

Анонимен

преди 2 години

Путин да пусне който е русофил да се присъдини към руската федерация, а за останалите примитив да се оправят без ресурси, никъде не пише че навсякъде трябва да има развита цивилизация

16

Анонимен

преди 2 години

Само забравил се клоун. Кой го бръсне за.. искал той. И аз искам *** Мендез да ми прави... ама немаааа

15

Анонимен

преди 2 години

Нет аналог в мире

14

Анонимен

преди 2 години

В състава на групата е Неубулина. Представям си какво е да спасяваш положението заради тъпите решения на Шефа. Не и е лесно на жената с ***.а.ците в Кремъл.

13

Анонимен

преди 2 години

Нашия Радев участва ли в тази група, той ти е верен Вова трябва да му покажеш уважение.

12

До 12

преди 2 години

Путин може да разпорежда на себе си...ЕС не го бръсне за сл......

11

Б.Делчева

преди 2 години

Господин Сидеров/Бялата Златка/ каза по Алфата,че всички ще станат рубладжии като него.ще плащат в рубли.Още казва,че доларът е кух!Аз гледам само Алфа!

10

Анонимен

преди 2 години

На 03 май 2022 г руският президент Владимир Путин разпореди да бъде създадена работна група по международните плащания и да бъде създаден списък на враждебните фирми и държави, които след 13.05 2022 г ще бъдат лишени от нефт и газ.

9

До 7

преди 2 години

И БСП вицето ни осигури скъпотия и ниски заплати...по комунистически

8

РУСКИ ДЖЕНДЪР

преди 2 години

И на нас ни трябват долари........за услугите които предлагаме не искаме рубли

7

Аз искам

преди 2 години

Да не ми спират пред блока автомобили без Софийска регистрация!

6

Сладкарница Малинка

преди 2 години

90-те така си подарихме руските пазари на западняците. Сега пак заради тях се караме с Русия. Защо само продажници се въртят в тая политика вече цели 33 години!?

5

Дядо от село

преди 2 години

Абе Путин,що ти трябваше на баир лозе.Праскай си Алинчето, плаши света с безаналогови ракети, които се оказаха безналични,и си гледай старините..А сега се овъртя като пате в кълчища..

4

ПРЕВОД ЗА ДЖЕНДЪРИ

преди 2 години

"Полша и България отказаха да се съобразят с руските изисквания, в замяна на това Москва им спря газта" ......." същото ще се случи с всеки друг, който не се съобрази с новите условия за плащане. "..Сори ***, ама с бездарна антируска пропаганда - ще си седите гладни и на тъмно!

3

КРЕМЪЛ КЛЕКНА

преди 2 години

Пред Запада. Започва да усуква и увърта за плащане на газта в рубли.....

2

Анонимен

преди 2 години

Решението е да клекне, защото ако не клекне няма да има на кого в Европа да продава газ (очевидно изключваме купени държавички като Сърбия).

1

ПУТИН В ШОК

преди 2 години

Спира му прихода на долари и евраци. Запада му резна квитанцията.