10

Хахаха

преди 2 години

Това в някаква паралелна реалност може да стане да си купиш с 3000 лева доход на домакинство апартамент. Ако домакинството се състои от 3ма, това е по 1000 лв на човек. При ипотека от 800 лева, остават 2200 лева, махни ток, вода, парно, телефони, интернет, цифрова и остават 1700 лева на 3ма човека. Храна за 3мата ще излезе поне 800 лева, остават 900 лева на 3ма за дрехи, пътни, кафе и други. Т.е. по 300 лева на месец или по 10 лева на човек на ден? Хахахахаха. Айде малко да не фантазираме.

9

Реалността

преди 2 години

Има една приказка ,стара като света -при хубаво време банкера ти дава чадър,а когато времето се развали си го взима .Това предстои .Лихвите бяха ниски прекалено дълго и много хора дехстваха като под наркоза,взимаха кредити за жилища ,за коли,за какво ли не ,сега с тази инфлация която пак банките вкараха/войната и ковид е прекрасно извинение/,лихвите ще бъдат вдигнати и то агресивно,защото вече освен с криза цените не могат да бъдат спрени по друг начин

8

433

преди 2 години

с 3000 лв / месечно на домакинство няма.. как да си купиш тристаен.

7

Българин007

преди 2 години

Не теглете кредити, лихвите почват да растат драстично.До края на годината ще ги увеличат още 2-3 пъти.

6

Анонимен

преди 2 години

Кредит винаги се взима при нужда, а когато инфлацията е висока е най-изгодно да се тегли кредит.

5

Анонимен

преди 2 години

Доста хаотично се говори за кредитите, а накрая показва огромно неразбиране за "спестяванията на българите в банките". Тези 68 милиарда са депозити на граждани и НТООД - нетърговски организации обслужващи домакинствата. Това са политически партии, синдикати, читалища, спортни и културни клубове, религиозните общности, едноличните търговци и т.н. и най-накрая и гражданите. Колко от тези 68 милиарда са наистина на граждани? 1 милиард, 10 милиарда или повече?

4

Анонимен

преди 2 години

Със стагнирали заплати и експоненциално растящи разходи как да оцелеем без кредити?

3

Анонимен

преди 2 години

2, 'пак помисли чия кукла е България след великите царски времена' --- първо на русия, после на америка. доволен?

2

до 1

преди 2 години

Айде пак помисли чия кукла е България след великите царски времена. За жалост, не е на запада... Ако беше на прогнилия лош запад, отдавна щяхме да сме пред Гърция, ама на- "братските" поробители ни закопаха.

1

Анонимен

преди 2 години

Истинската България умира 1944 и винаги е била царство. Така наречената 'Република България ЕООД' е измислица от СДС и кукла на конци за запада.