167

Относно СССР

преди 2 години

Рано или късно се превръщаш в това срещу което се бориш. Така стана и с рассиа. В момента те са четвъртият райх.

166

Аноним

преди 2 години

Злото не е напускало Украйна от президентския им бункер, Зеленото.

165

Бай Гроздан

преди 2 години

И каква стана тя?Нали до месец щеше руските майки да свалят Путин,Русия до месец да фалира.Само,че Русия вече няма нужда от евро,защото не може да купи нищо с тях.А умните в Брюксел мислели нови санкции,но няма какво да спрат за Русия освен износа и за тях.Да пази Бог мечка да те гази,магарето запънало се на мост е нищо пред ината и,а ината и идва от осъзнаването,че може и без доставки от Запада.Западът и отвори очите за силата и и без него.Звярът ще прави каквото му хрумне след като е напъден.

164

Анонимен

преди 2 години

То не се е махало ако питате мен бил съм в степное една година 85/та знам кви изродисте хвърляхте умрели кучета в кладенеца ни постоянно

163

Д-р Путин

преди 2 години

""С Нато и фащ да се приключва, че да се успокои светът най- после!"............... в частност и с укрофашагите и наркоманчето също трябва да се приключва!!! Да.... Това е решението, но това е тежко злокачествено образование и трябва сериозно оперативно лечение и.... и доктор Путин вече започна ампутацията!!!!

162

Край

преди 2 години

Кой се е върнал - Кулеба ли.

161

:)

преди 2 години

изречи една лъжа 100 пъти и тя ще стане истина. Тези думи винаги ще са актуални винаги.

160

9 май

преди 2 години

Слава КОКАине! Хероинам слава! Фашизмът ще бъде смазан.

159

Анонимен

преди 2 години

Стига с това "дала Русия".Днес гледах коментари на руснаци по точно тази тема.Общо взето казват как са ни помогнали,но нищо не дължим.Но пък в две световни войни сме били срещу тях.Те пък ни били зарезали след разпадането на СССР така че се чувствали виновни.Нямало да ни помагат пак,ще се оправяме сами,за тях сме предатели.Все пак и сме "братушки".Опитвате се да ни разделяте на "фили" и "фоби",а дружбата свърши преди 30 г.Ние просто сме си българи и никакви фили и фоби!

158

До Ясен Желязков

преди 2 години

Не знам дали съм по-умен от теб, но ще се опитам да обясня. За 12 лева на статия (толкова е ставката) какво очакваш ... качество със сигурност не.

157

Иванов

преди 2 години

Да злото се завърна и поиска да си приобщи загубени територии и държави международно признати под предлог че там рускоговорящите са насилвани убивани и мъчени.ако и най малкото от това е вярно внезапната война не е решение а какво остава на ония дето нападнаха суверенна държава да го направят дипломатично та тези същите не спряха да убиват по Великден че даже лидера им се кръсти и и наред с другия предател на вярата Кирил изричат Христос воскресе това е така ва гавра че е отвъд всичко човешко.

156

Анонимен

преди 2 години

"Русия ви даде държава" - Ама така, че ако не правите с нея каквото искат от Русия с нея ще дойдат да си я вземат, браво, евала. Искаш ли да ти дам 100лв, ама аз ще ти кажа за какво да ги изхарчиш? Ако ги изхарчиш за нещо друго ще те набия и ще си ги взема обратно!

155

Бай Гроздан

преди 2 години

И дедо ми не помни да сме били съветска република.Политици,а историята отпреди половин век не знаят.

154

Неграмотен журналист

преди 2 години

След втората световна война нито една друга страна не е станала член на СССР. Имаше СИВ договор за икономическа взаимопомощ.

153

ИСТОРИЯ

преди 2 години

Зеленски набра много агенти фашисти , в България само здравите и правите Мъже Украинци са 50 000 - Фашистите шептят - Пратете БГ Армията в Украйна , Обявете Война на Русия - има Българи платени от НПО които подкрепят да се бием с Русия .Да ама Не - Народа на България подкрепя Русия . *** е че тези Агенти Фашисти не се записват Доброволци а бутат Децата ни да се бият и загинат за Слава на Нацизма .

152

Анонимен

преди 2 години

Защото журналистката се е объркала и си мисли как България била част от СССР.Трябва да й вземат дипломата и да учи наново.

151

Ясен Желязков

преди 2 години

"България" защо присъства в последното изречение, не можах да разбера. Някой по-умен може ли да ми обясни?

150

Анонимен

преди 2 години

Арестович си говори на руски,Зеленски на развален руски...всички украинци са руснаци или с роднини руснаци.За какви русофоби говорите като подкрепяте Украйна ми е странно?

149

Анонимен

преди 2 години

До РУСОФОБ. Малкоумен си ти, приателю.

148

Анонимен

преди 2 години

Веселинъ 7112136860:Аз също съм антифашист обаче няма да ходя да се бия за чужда държава.Русите ще се оправят и без нас.Колкото повече им се мешаме толкова по-зле става и се разраства.Днес четох как една българка била омъжена за руснак,но живеели в Украйна.Мобилизирали сина да се бие за Украйна,а мъжа за Русия.Това нормално ли е?Те там са все руси и с роднински връзки...тъпо е да им подклаждаме войната.