137

Анонимен

преди 2 години

Флага на Йемен защо го пропусна да го издигнеш бе ***? Жалка американска изтривалка.

136

Анонимен

преди 2 години

Трагикомично е украински флаг да се вее над българска институция.

135

Кое

преди 2 години

МВР пусна камиона с вишката? Рашковото и/или сАвеЦкото? А общинската полиция? И нека много скъпите (на хазната) изрожденски депутати да си ходят родните си краища и да слагат проруски билбордове. Както вече е направено в Поморие, дето си имат малаяп*росиия. .......... Тия развързани Хап Ути, забрамиха ли соца, когата червените байраци бяха повече от националния флаг и по общинските сгради се вееха знамена на побратимени руски градове? - да се чудиш, чии общински съвет заседава там?!?

134

Христо

преди 2 години

Браво на Възраждане, не са продажни душипки като вас ...поне засега не са .

133

Демократична Украйна

преди 2 години

Ние от демократична Украйна начело с великия безстрашен генерал Атанас Атанасов, подкрепяме флага да се вее над общината,също така предлагаме да преиминувме летище София на летище Брат Кричко, в знак на солидарност

132

Потресен

преди 2 години

Знамето на тази *** му пречело, а за това, че продължаваме да затъваме в блатото, заради мекадърни и продажни управници- не му пречи . Заради такива имаше две години пандемия- защото обслужваха чужди интереси, и заради парите , които им даваха за да всяват страх в хората. Сега ситуацията е същата- пак краварите започнаха всичко това, и гледат отстрани как европейците се разцепват .

131

разсмя ме

преди 2 години

Смешници безподобни! Вместо да се занимавате с киченето с чужди знамена, да бяхте решили поне един значим проблем на софиянци!

130

Ебт същия

преди 2 години

Всички в България ще си платим за това че се командваме директно от сащ чрез посредници като Киро простия и Лена-черен влак се композира от ..София за Канада-та! Просто са смешни и жалки всички българи, които не виждат това!? Защо не се държим като Унгария??? Защото май имаме доста не доубити фашисти!?

129

Анонимен

преди 2 години

ами знамето с дъгата, а? не ви ли е мъчно поне малко

128

Знамето

преди 2 години

Трагикомедия е, че СОС са украинци и веят украинското знаме.

127

Анонимен

преди 2 години

По-скоро е "трима депутати и една **шка" (но не е на Копейкин - той си няма от години)

126

Анонимен

преди 2 години

Алооо, общинарите, я си вършете работата, за която ви плащаме всички ние и престанете да веете чужди знамена!

125

Ама не знамето

преди 2 години

Шефа и кмета да се свалят...

124

Сата НАТО

преди 2 години

Защо не е наказана охраната на обекта? Боко е наредил на Фандъкова да участва в тоя поар, за да дигнат рейтинга на ***. Боко иска да управлява с ***, така му е най-удобно - досега винаги е управлявал с партиите на лум пените.

123

БРЦК

преди 2 години

Чуждопоклонници са столична община. Както и Кирчо и Кокора си смениха пола за да са в крак с времето което се диктува от сащ. Браво.

122

Анонимен

преди 2 години

Логично е всеки да си пази къщата и селото, а не да се набутва между шамарите

121

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям изцяло свалянето на украинския флаг и връщането му в украинското посолство, където му е мястото (въпреки че можеше и преспокойно да го изгорим така, както украинските неонацисти изгориха 15 български знамена при посещението на действащия тогава президент Плевнелиев). Браво на тези, които свалиха украинското знаме! Да живее България!

120

ВЪН УКРИТЕ

преди 2 години

ВЪЗРАЖДАНЕ Е ЕДИНСТВЕНАТА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ ЗАЩИТАВАЩА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ.АКО ВСЕ ОЩЕ НЯКОЙ НЕ ГО Е ВИДЯЛ, ЗНАЧИ Е СЛЯП ИЛИ ТОТАЛНО ЗАБЛУДЕН.

119

Дидо

преди 2 години

Опа сега пък укрити са ни освободили.Ама че търка.

118

Анонимен

преди 2 години

хотели, знамена, улици... какво друго ни чака