15

14-ти януари

преди 2 години

Еефективната отбрана е немислима без високи технологии, но можем ли да заместваме отличните МиГ-29 с чертежи на допотопни Ф-16-таралясници и да отчитаме, че осъществяваме модернизация? Който се съмнява в качествата на МиГ-29 да се запита защо Зе-клоунът иска МиГ-29, а не Ф-16 и защо бе сътворен фейка с Призрака на Киев, който сваляше противниците с МиГ-29.

14

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА!!!!!!!!!!!!!!!!

13

Василев

преди 2 години

Да не дразним руснаците и да си купуваме американски самолети които имат нови технологии!Да не дразним руснаците и да си купуваме нови кораби с нови технологии!Агент Кени Лейджър!ЦРУ!!!

12

Някой

преди 2 години

Малко уважение поне проявите Вие коментиращите. Видно е че сте прости, но не мисля, че е нужно да се хвалите с това пред непознати в Интернет!

11

R.A.T.M

преди 2 години

Отдавна храним в Ново село американска армия, което е следствие, че който не храни своята армия, ще храни чужда. И Швейцария нямат армия ама всеки е минал обучение и знае как да използва оръжие. За всеки гражданин има осигурено място в бомбоубежище. Не можеш да построиш къща ако няма такова. И това страна, която е известна със своя неутралитет, който напоследък е изчезнал. Не е важна техниката, а подготовката и бойния дух на войника. А ние пазим населението с полицаи два пъти повече от армията

10

Анонимен

преди 2 години

Може да нямаме високи технологии в армията но пък имаме най много генерали и адмирали на глава от населението

9

Българин

преди 2 години

Всякакви гръмки лозунги от устата на Тоя, се изпразват от смисъл! Човекът ,който пося омразата, беззаконието, разделението в обществото, незачитане надържавността само и само да спаси собствената си кожа, тепърва ще си носи отговорността за поразиите които нанесе! Никога няма да забравим преврата, които сътвори със вдигнатият юмрук , парите на Черепа и машинките на Мадуро! А и червената петолъчка още грее ,под празната кратуна!!

8

Анонимен

преди 2 години

то не била компютри, а компоти. то не било артифишъл интелиджънс, а изкуствени управници и обещания

7

Анонимен

преди 2 години

Какви високи технологии, скоро няма да има какво да се яде.

6

Анонимен

преди 2 години

Дрън-дрън ярина. Пак само дърдорене на нищоправеца.

5

Анонимен

преди 2 години

Да, немислима е, а наще са с оборудване от 14ти век, камъни в джобовете и самолети на хартия в другите джобове. *** парада, военен до поп, от безполезник към по-голям безполезник, па и данъци плащаме за тва, майко мила.

4

Анонимен

преди 2 години

точно затова ни пазят чужди армии, докато *** копат думатиту на село

3

Анонимен

преди 2 години

България трябва да почне да си прави дронове. Имаме млади хора има и капацитет. Не мисля, че неможем да се справим.

2

И как ще стане това

преди 2 години

докато сме окупирани от НАТО и грабени от ЕС !?

1

Кики

преди 2 години

Добро утро господин фигурант.