22

Анонимен

преди 2 години

Русия по времето на СССР си сипа пепел на главата и обяви Украйна за съветска република, те са си поляци повечето там :))) Ако некое русофилче прави аналог с Македония, значи продължава руската пропаганда в БГ :))) Ние сме владеели почти целия Балкански полуостров и сме ограничени до минимум в сегашната ни територия, която ни е достатъчна, немаме претенции за територии от съсрдните страни, за разлика от рашките :))))

21

Teto

преди 2 години

Предателите се късат да пишат.По добре Путинист, отколкото предател американска ***.я ходете да слагате памперси по европа, като толкова милеете за тях

20

Анонимен

преди 2 години

Кой, обаче вярва.(вече)

19

българин

преди 2 години

До: Зозо И тоалетни чинии! На първа линия очаквам да видя маршируващи войници всеки гушнал по една тоалетна чиния от Украйна! Що за армия е това, какви са тези войници които нямат дори тоалетни чинии? Сигурно в Сибир живеят по селата където са имали само клозет на двора с дупка!

18

Doo

преди 2 години

До 14 като гледам си постоянно във форума и трепаш руснаци :) ! Само не мога да разбера защо не си сложиш някакво име а седиш анонимен ? Или викаш какъвто в живота такъв и на сайта вечно анонимен :) !!

17

Анонимен

преди 2 години

Е добре де, а какво ще направи??? Отрязани глави на украински партизани набучени на кол ли ще покаже???Цял свят е затаил дъх в очакване на някоя сензационна изненада с която Путин да се похвали на парада, защото, да си признаем честно, това е основната цел на този безсмислен иначе парад!Малко хора знаят за безбройните останки на войници от Червената Армия за които Сталин е знаел, но не е направил нищо а ги е оставил да гният в степите така, както сега Путин оставя трупове в Украйна!

16

Анонимен

преди 2 години

17 не че защитавам Русия, лъжци са си. Но и западните хич не им отстъпват по лъжи, наглост и долни номерца. Накрая все сме е*бани, без извинение за израза.

15

няма такава държава

преди 2 години

Украйна имала ли е официално признати граници от ООн,преди конфликта, а америкодебилос ;?

14

Зозо

преди 2 години

На 9-ти май ще покажат ли на площада разграбените от Украйна печки, хладилници, кафемашини, автомобилни гуми и джанти?

13

Путин на въжето

преди 2 години

Аха значи ще обяви. Тия помиярници от Кремъл истина никога не са казвали.

12

Анонимен

преди 2 години

Все по-упорито вървим към 3та световна война. Направих над 20 симулации с различни сценария и през 1вата година печели временен превез запада, после при всички сценарии нещата тръгват към източен възход. В 75% от сценариите светът ще се управлява от исляма. Но нито един от сценариите не предвещава нищо добро за Европа. Нито един. Не е зле да спрем докато още можем.

11

Зозо

преди 2 години

Ами те нямаше и да нападат Украйна.... :)))))))))) Никой не вярва на руснак.

10

Анонимен

преди 2 години

"тоя Песков и тоя ще лежи скоро в някой камион като Кадафи - изнасилен и пребит от братята си руснаци" ...миличко, пак си държал факлата си твърде близо до мозъка. Недей!

9

Анонимен

преди 2 години

Тоест хората да слушат само путиновски медии :))) Толкова са плитки и жалки, че дори не е за коментиране :)))

8

Анализатор

преди 2 години

Сега, ако и не покажат окованите украйнски войници, напусам Земята!!!

7

Песков

преди 2 години

е придворният пec на Путин и по принцип се лае, а керванът си върви

6

Абе

преди 2 години

Те се и кълняха преди време, че няма да нападат Украйна. Вяра на руснак не може да се има!

5

пияница мистик

преди 2 години

Ахахахахахахахахахахах...Мухахахахахахахахах :))))))) :-D :-D :-D (СМЯХ В ЗАЛАТА) ...Мдаааа, то и сега нищо не се случва в Украйна, водят се учения :))))))))))))))))))

4

Анонимен

преди 2 години

На тия вече никой не им вярва..Те и Украйна нямаше да нападат два дни преди да я нападнат

3

Ken

преди 2 години

22 февруари 2022 - Русия няма да напада Украйна