45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 65"Тук доста хора настървено вече се радват, а не осъзнават, че това означава само едно - атом." Атом .... и Русия спира да съществува.

44

Българин

преди 2 години

Робите не мразят най-много господарите си. Те мразят най-много свободните и тези, които се борят за свободата си. Мразят ги от дъното на душата си.Украинците са свободни и искат да останат свободни. Нищо друго. Но робите искат те да се предадат на руснаците и да се превърнат в роби. Затова изпитват неистова омраза към украинците! Защото те се борят за своята свобода и не желаят да бъдат руски роби!

43

Само питам

преди 2 години

До АТАКИСТ....... Волен Сидеров защо не защитава Русия, да не би да са му спряли парите? Или е на първа линия в Донбас и няма връзка с него?

42

Анонимен

преди 2 години

Тук доста хора настървено вече се радват, а не осъзнават, че това означава само едно - атом.

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 63 "А руснаците знаят ли за това?" Не знаят. Те и за МаЦква не знаят да е удряна от ракети.

40

Истината

преди 2 години

Украйна атакува Марс, за 2 минути са унищожени 100000000 марсианци 5000000000 космически кораба.....

39

Анонимен

преди 2 години

След крайцера Москва и Змийския остров наред е Кримския мост при Керч. Две-три ракети и ... няма мост!

38

Анонимен

преди 2 години

А руснаците знаят ли за това? Щото никой друг освен напушения Зеленчук не знае.

37

Анонимен

преди 2 години

всички затънали в кaлтa грузове били с евтини китайски гуми. вероятно са писали друго и са прибрали разликата. корупцията в руската армия си казва думата.

36

Анонимен

преди 2 години

Армията от крепостници, пияндурници и мародери е пред разпад. Не ми се мисли какво ще стане другата седмица когато дойде още тежко въоръжение.

35

Анонимен

преди 2 години

Украински фашисти вече са обкъжили Москва! На 9 май ще проведата парад на Червения площад, информацията е потвърдена от азовци и от УМО.

34

Подкрепяш Путин

преди 2 години

Подкрепяш убийството на украински деца, тяхната кръв ще бъде по ръцете ти! Подкрепяш Русия, подкрепяш държава агресор и терорист, чиято армия върши геноцид и военни престъпления! От теб зависи дали ще станеш съучастник на агресори и убийци!

33

АнонимеН

преди 2 години

ТВЪРДЕ МАЛКО СА УБИТИТЕ ПУТАНИСТИ!! ТРЯБВА ДА СА В МИЛИОНИ!!! !!! ИМА ОЩЕ МНОГО ПУТАНИСТИ ЗА ТРЕПАНЕ!!!

32

Анонимен

преди 2 години

Абе много оредя трафика тези дни. Защо ли, да не би защото независимите от руския газ gan ьовци нямат газ да заредят таралясниците нов внос?

31

Анонимен

преди 2 години

Путин ще го режат скоро, щото някакъв рак го хванал. Четох, че и двамта му родители си отишли от рак през 1999 г. за няколко месеца. Явно е семейна обремененост, пък и много му дойде на нагорнище - да го трепа един комик, да го прави за смях на целия свят. А как мечтаеше дядя Вова на 9 май с другарите Си и Лукашка да обяви новия световен ред. А отгоре чичо Сам гледа горд и навъзмутим, а летящите му ангелчета от космоса докладват всичко на украинците.

30

Стивън Кинг

преди 2 години

Путин трябва да умре преди да избие всички нас. По един или друг начин.

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 "Нека позная, това го съобщиха по украинската телевизия и отново никой друг не може да го потвърди." И за 400те матроси и офицери на МаЦква никой не може да потвърди. Предполагам, че това ще ги върне от отвъдното.

28

Анонимен

преди 2 години

Както вървят нещата , след месец Великият СИ ще позвъни на Во ПУ , да му каже че вече на изток от Урал не е русия .

27

Анонимен

преди 2 години

здравейте товарис4и, днеска колко пъти превземахте Мариопол, Николаев и Харков, за Киев по добре да не питам :) а кадировци какво превзеха днес?

26

Империята на Zлото

преди 2 години

Е заплаха за цялото човечество и трябва да бъде унищожена. А руснаците да се изолират и подложат на депутинизация. И едва когато се излекуват от имперския бацил и манията за величие и станат нормални хора да бъдат допуснати до цивилизования свят.