162

МНЕНИЕ

преди 2 години

Кирил Петков и Асен Василев трябва час по-скоро да се свалят от Власт - те заплашват Националната Сигурност на България .

161

777

преди 2 години

Най важно е да действате, стига си дрънкал глупости......

160

Мутри вътре

преди 2 години

За какво обединение говори Петков, нали ходел на протестите на Румен Радев, който викаше мутри вън и свиваше юмруци?С мутрите ли иска сега да се обедини Петков?

159

Анонимен

преди 2 години

Аз със гербави не се обединявам!

158

Канадски измамник

преди 2 години

Некадърен лъжец. Що не се гръмнеш на възстановките. Да зарадваш хорара

157

Безгръбначни

преди 2 години

Гърция е блокирана от стачки, а ние пак мълчим.

156

Gogo

преди 2 години

Във време на изпитание е важно да си българин кире ама ти не си! Само името ти е българско иначе дънната платка ти е сменена с антибългарска такава като на тиквата и като на всички войнилюбци, които напинят да пратят оръжия в украйна и да ни изцапат ръцете с братска кръв и да ни опетнят с греха на предателството и братоубийството! Ако си българин кирчо и в рсм нямаше да пълзиш и да лъжеш и мажеш! Същият национален предател като банкянската тиква си! Язък, че гласувахме за теб!

155

Анонимен

преди 2 години

Е нали чегътане??? Как обединение? Или сега така ти изнася? Махайте се час по-скоро! Докато не сте фалирали държавата съвсем!

154

Анонимен

преди 2 години

Референдум, Кире, референдум! Референдум за изпращане на оръжие за Украйна. Референдум за парите към укритата в България! Скоро и референдум да ти махнем главата... Ще се изненадаш от резултатите, защото не живееш в реалността!

153

Моля???

преди 2 години

За какво обединение говориш след като напълнихте дисагите и блъскате държавата към пропастта. Вие сте за съд и затвор! Както и ББ, който не смее да гъкне, защото такива са наставленията на г-жа Херо. От ГЕРБ трябваше да ви искат оставките досега поне 5 пъти, но и те нагазиха лука и спазват наставленията.

152

Анонимен

преди 2 години

Българският избирател за пореден път доказа, че принадлежи на пP0.CT народ!

151

Анонимен

преди 2 години

А?! Сега пък започна да говори за обединение! А стотиците уволнени в държавните министерства? Обикновени служители! Чегъртахте щото са работили по времето на ГЕРБ! Ама те са работили и преди това! Нищо! Чегъртайте за да имитираме промяна! Ама той Гешо ви чака! Той има време, ще чака!

150

Анонимен

преди 2 години

ТКЗС беше създадено с този лозунг....мерси

149

МНЕНИЕ

преди 2 години

България няма Правителство - има Шайка Корупционери - Радев го каза - Президента .

148

Ти си

преди 2 години

Разиденител! ОСТАВКА! От декември що лъжи изрече, и колко пъти излъга пенсионери, учители, а с полицаите се подигра. С кокорчо, колкото по-бързо напуснете поста и влезете в затвора, толкова по-добре за народа! Вашето управление е цинично и тотална гавра с висчки ни! Оставка!

147

Анонимен

преди 2 години

Киреее, сега най важно е ти и твоите роднини във властта, да се разкарате, ама много бързо да изчезнете!

146

Цирк ЕС

преди 2 години

Русия се чудо как така на думи в ЕС не искат да купуват Руски газ а Газпром съобщава за рекордни доставки за Европа?!

145

Анонимен

преди 2 години

Целият народ е обединен ЗА повишението на цените и ЗА да си плащаме за укритата. Протести за противното НЯМА! Значи всички са ДОВОЛНИ!

144

Анонимен

преди 2 години

Едно време болшивиките направиха лагерите заради това обединение така че не ми говори за обединение сега демократите в украйна искат да обединяват забраняват опозиция забраняват медии забраняват самоопределението в момента фори в русия има друго мнение а в украйна те убиват директно

143

Анонимен

преди 2 години

Ми Ленчето ми го аналлизира в Гугъл и мога уверено да кажа, че това ми излезна за Априлското Възстание, само не разбрах защо навсякаде го пишат с първописна грешка не с З, айде Априлското е със главна буква, заради куролацията с м. Април, ама и Възстание би трябвало да е със главна буква, защото е само едно. Да, и Ленчето мисли така, ама превкльочих на Грайндъра, че Вицето ме търси.