115

БРАВО!

преди 2 години

браво на радев,такъв трябва да бъде българския президент, а не като онова канадско нищожество кирчо малоумний

114

Анонимен

преди 2 години

Смотани украински шпиончета,нашите летци могат повече самолети да карат от вашите.Вашите бавно схващат кое копче да се натисне.Затова оревахте света за определен вид самолети,а не е сложно.

113

Анонимен

преди 2 години

Не ви ли е срам малко?Моля ви,пишете си по украинските сайтове и си плюйте вашия президент.Нашият ние ще си го плюем,но не ми харесва други да го правят!

112

Анонимен

преди 2 години

Много се излагате,шпиончета...пише го в уикипедията.

111

До шпионите

преди 2 години

Румен Радев е летец-пилот I клас с летателен стаж на учебно-тренировъчен реактивен самолет Aero L-29 Delfin и Aero L-39 Albatros, на изтребители МиГ-15, МиГ-17, МиГ-21, МиГ-29,[12] както и с опознавателни полети на изтребители F-15, F-16, F/A-18 Hornet, Eurofighter Typhoon, SAAB Gripen, като по време на военната си кариера има пролетени над 1400 часа.

110

Анонимен

преди 2 години

117 не е българин.Всеки един българин знае какъв е бил Радев.Сигурно е още един на заплата от Киев.Втори вече,който засичам днес.Милиарди харчат за пропаганда.

109

Истината

преди 2 години

До Анонимен.... Радев няма сертификат за пилот? Радев,..... Става въпрос за сертификат за пилотиране на F-16, бе путлерас.

108

Българин

преди 2 години

До Анонимен..... понеже Радев се е загрижил за България........ Това нищожество още не беше встъпил в длъжност президент и лъбираше за сваляне на санкциите срещу Русия. Винаги е защитавало руските а не българските интереси. Срам и позор за България. Вреден е!

107

Анонимен

преди 2 години

Германия официално каза,че няма да спира газа.Пак да питам...Германия проруска ли е?Защо не обвините Германия как има руски шпиони?Толкова ви е акъла...а тук понеже Радев се е загрижил за България веднага го обвинявате как бил човек на руснаците.Истината е,че другите,които гледат как да ни закопаят са всъщност украински шпиони и национални предатели,които в България няма да стоят.

106

Истината

преди 2 години

До Анонимен..... до 106 Имаш нет..... Самолета те е велосипед или автомобил бе наивник! Никой няма да пусне не само Радев, но и всеки друг да пилотира F-16, ако няма сертификат, че е минал съответните курсове. Изкарахте го като Батман това нищожество.

105

Анонимен

преди 2 години

Война е.Изкарват всички на амбразурата.Този го прикриваше посолството но е важен и неможе да го играе про европеец вече.И Бойко помогна да стане президент.Направи го министър преди това обяви протест и е генерал.Накрая го пробутаха на народа.А тези от НАТО ги прибират такива на служба заедно с онзи другия-пълни инфантили.То затова и самолети няма да видиме скоро докато не се изчисти държавата.

104

ОТНОСНО ГАЗА

преди 2 години

ей значи като кажат Германия плаща за газа.,., абе алоо, в Германия има огромни ЧАСТНИ хранилища на газ на ГАЗПРОМ. Да, газ тече към Германия, но към частните хранилища. Тези там дъщерни фирми излизат на спот пазара, изкупуват количества и правят изкуствено завишение на цените. С други думи ГАЗПРОМ шантажира цените! Путин каза, че ще стане много лошо ако Германия си позволи да национализира тези шантажни хранилища. ПУТИН СЕ Е ГОТВИЛ ГОДИНИ и е заложил мини на всякъде.

103

Анонимен

преди 2 години

Радев , най важното е че свали Борисов. Само заради това всичко останало ти е простено.

102

Анонимен

преди 2 години

Недоразумението от Дондуков 2 е с щедтво с нисък интелект, злобен и отмъстително характер и тежки руски зависимости!

101

Анонимен

преди 2 години

Българи друг път...чисти предатели,които са извън България или се готвят да я напуснат пишат тук срещу президента.

100

Анонимен

преди 2 години

В цялата държавна администрация няма и един кадърен човек, вие за президента говорите.

99

Анонимен

преди 2 години

Тоя където се е написал Българин от Германия седнал акъл да дава.Твоята Германия проруска ли е като си плати газа бре?

98

ДРЪН ДРЪН ДРЪН

преди 2 години

РАДЕВ ВЪН!

97

Безпартиино сираче .

преди 2 години

До Българин 97 Браво ! Така е .

96

Анонимен

преди 2 години

Много ме радва да чета тук хорското неодобрение за Радев. От прочетеното само разбирам колко е прав.