25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31......Едната страна ни извива ръцете, а другата направо ни определя високата цена и не си прави труда ни да извива ръце, ни да пита как ни се струва. За Киро и Асен е важно да ги поглаждат по главиците от западна посока, а, и джобчетата да им пълнят. А ние плащаме. Европейски заплати на нанай.

24

негласуващ

преди 2 години

Край .убихме Путин и смачкахме Русия(с гол г3ъ таралежи мачкаме), срещу потупване по рамото в знак на искрено съчувствие от евроатлантическите ни партньори!Глупаво управление!

23

Хан Тервел

преди 2 години

Поздравявам всички които избраха с гласовете си Кирчо и Кокорчо !

22

тя

преди 2 години

Ако стане това излизаме на улицата и сваляме продажното правителство !

21

Анонимен

преди 2 години

Коментиращите не сте мъже. Като другата страна ни извива ръцете подкрепяйте България, независимо от коя партия сте. Предатели

20

Анонимен

преди 2 години

Нали имаме дългосрочен договор до кря на 2022? Що винаги сме толкова дебелоглави? Пак ще е руски, ама по-скъп, като за добре посъветвани по-умни! Какъв е проблема да кажеш и приемеш истината, вместо да се дърлиш по пресконфрренции. Щяла Европа да помогне, имало план, имало решение. И Борел разправя, че по газовите магистрали газта можела да циркулира из Европа. ама нали трябва да влезе отнякъде? От Русия

19

Киро още по-тъпото

преди 2 години

А може ли Просто киро, Кокорчо и компания да си вдигат е*аните д*пенца и да се омитат там откъдето са дошли, докато не са фалирали държавата и и без това изстрадалия българин

18

Анонимен

преди 2 години

До 19 Какво увеличение на заплатите сънуваш? Ок къде пари? Хазната е празна. Икономическият растеж и БВП са много намалели. Няма инвестиции, няма производство и износ, от къде ще дойдат пари, само от теглене на заеми не става, защото няма кой да ги връща после.

17

Фашаги

преди 2 години

Заради Украйна живота ни стана тежък и скъп,само да ми падне някой Украйнец или знаме.......!

16

Анонимен

преди 2 години

Мисля днес да си продам бъбрека и далака и окото за да изпратя помощ на Украйна

15

Киро Тъпото

преди 2 години

Говорим в един глас, пащаме еднаква цена с ЕС, а за европейски аплати ще почакате!

14

Само Искам да Кажа

преди 2 години

Април 2021 цена 33.38 лева, Април 2022: 142.99, Май 2022 : 100 евро! в трудната задачка се пита, кой ви Управлява от Април 2021 и защо от този момент до момента Газа поскъпна със 600% ?!

13

София

преди 2 години

А заплатите кога ще се изравнят с европейските? А стандарта на живот? Качеството на услугите? Качеството на инфраструктурата? Или според управляващите тези неща не са важни?

12

Чии интереси гледат

преди 2 години

Всеки отговорен и мислиш за България политик би се съгласил на газ с рубли за да не се вдигат цените и народа да страда.

11

Анонимен

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо съсипаха България и ще я фалират съвсем скоро ако не ги изметем на момента. Масово фирмите ще фалират и много ще останат без работа. За такава промна ли гласувахте оФци прости?

10

Анонимен

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо съсипаха България и ще я фалират съвсем скоро ако не ги изметем на момента. Юасово фирмите ще фалират и много ще останат без работа. За такава промна ли гласувахте оФци прости?

9

Ужас

преди 2 години

И за какво ни е всичко това,не бяхме ли доволни от евтиния Руски газ?А сега всичко ще скочи с 40-50% колко хора ще издържат?

8

Анонимен

преди 2 години

Първо казваха 20% сега станаха 35%, после ще стане над 40% увеличение заради повишеното търсене на борсата. Ще ставаме на кълбета явно.

7

Анонимен

преди 2 години

Декември поскъпна с 36 процента, следват 35 % послъпване от вече поскъпналото 80 процента

6

Анонимен

преди 2 години

Всъщност 35 % 0т 270 стават 80 процента не 66