475

факт

преди 2 години

тая колко е долна!

474

северомакедонец

преди 2 години

До СтивиИ НА РУСИЯ СЪЩО

473

Анонимен

преди 2 години

Корни, Кики и Кокорчо лъжата за нищо я нямат.Пинокио пасти да яде.

472

Петър

преди 2 години

А дано от комунист нищо хубаво не съм видял.Дано им е за последно и да върне всичко от химко Враца същество.

471

Йокин

преди 2 години

АМА,ДА ИДЪТ,с ***,на ПЪРВА ФРОНТОВА,ЛИНИЯ.На ***,ЩЕ Й ХОДИ КАСКА!

470

KIТ

преди 2 години

Погледнато отстрани - ако БСП напусне коалицията Нинова вече няма да е министър и кой ще й купува бижутата с които се е окичила от Van Cleef? Упс. Сигурно Румен Гечев ще е:)

469

фен(бивш)

преди 2 години

ДАЙ,БОЖЕ.От нейната уста,в Божиите уши.НЕ ВЯРВАМ,ДА ИЗТЪРВЕ,КОКАЛА.КВА ДЕЙНОСТ,РАЗВИВА,САМО.Мина бат боко,по ходене,ИЗ НАРОДА!

468

Българин

преди 2 години

Поздравления за Корнелия Нинова за достойната и принципна позиция! Но успеят ли да я отстранят и нея, ГЕРБ ще подкрепят орела, рака и щуката. Съставя се ново правителство в рамките на този парламент и после държавата официално отива по дяволите. Когато я няма Нинова да държи евроатлантическата uзмeт за тoпкuте, ще изпълняваме всички заповеди на Големия брат не на 100%, а на 2000%. Т.е. вече ще сме колония и официално.

467

Подкрепям

преди 2 години

ГЕРБ подкрепят ПП, ИТН И ДБ за дава ето на оръжие,после подкрепят и БСП, ДСП И ВЪЗРАЖДАНЕ з вота на недоверие и пращаме Киро, заедно с оръжията в Украйна!

466

Анонимен

преди 2 години

Излизай тогава,всички видяхме снимките на бандеровския антонов,който товари оръжие. Лъжите,че договорите били сключени преди войната са ти удобни,но няма да минат. Обиждаш наода с тези лъжи.

465

Зевзек

преди 2 години

Абе давайте го най после това оръжие на Украйна че не мога да я гледам вече тая кyкундeла!

464

юбералес

преди 2 години

Нинова трябва да бъде разстреляна демократично с МG-42.

463

Анонимен

преди 2 години

всъщност няма правителство............

462

анон

преди 2 години

нинова- прекрасно. с един куршум може да приключиме и със ссср дето 75 години ни обира и дърпа надолу и със вас червени недоразумения. и двете сте на доизживяване и вие го знаете. полезен ход нямате...

461

Разгеле!

преди 2 години

БКП ВЪН ОТ НС!!! СЛАВА НА БОГА!

460

Анонимен

преди 2 години

Нинова,...вив влязохте през задната врата по милост народна.За това ли влязохте в Новото Правителство? Да го разтуряте отново? Който се е хванал с вас,все е изгубил.Между другото вие и без това си знаете че ако не сте в коалиция с някой,не сте в състояние да вземате решения и да поемате отговорност за тях.Вие сте едно задно колело което винаги се върти на обратно,а ако се върти напред,то посоката е винаги в страни от другите.Вие от БСП и за *** за каца не ставате.Следвате много стара идеолология

459

БГ

преди 2 години

КОГА?Да живее България!

458

ПроСоТо

преди 2 години

така...Опит "Нумеро дуе"..:-За "хахаха":..-По принцип си прав,но би ли изяснил кои са тия "НИЕ",които печелят от войната?!..Опитай,но внимателно!

457

Тази лелка

преди 2 години

Брей, тази лелка от БZП се взе много на сериозно! Прав ти път лелко! След теб ще е Рazeв! Стига със тези продажни и подкупни Путин руzийски групички! Свърши алъш вериша за БZП милионерите, посредници на корупцията от години тук.

456

Браво на Нинова!

преди 2 години

Един мислещ политик!