168

АК-47

преди 2 години

О-ооох, горкото наркоманче, ще плача всяка нощ. Свършени сте всички наZи'та.

167

Анелия

преди 2 години

Защо не публикувате как Президентът , който наричаха шофьор на самолет, сега точно това направи в Испанвия ! И им взе акъла - единственият държавен глава, който пилотира военен самолет !Български медии, недоносчета, заслужавате си определението *** !

166

Аз

преди 2 години

Ииииих така да съжалявам.......

165

Анонимен

преди 2 години

Стига с тоя зеленчуков

164

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 180 "Можеш ли да ми обясниш защо в България има жестока цензура и забраняват всякакви информационни источници," Мога: защото човек, който не знае как се пише "източници", лесно се подвежда по фейковете на руснаците.

163

Анонимен

преди 2 години

Не са решили, не са те лизнали руските сили. Стига сте го показвали този, който обрече народа си на война !

162

До до асав

преди 2 години

Има истинска война.Тя се води от собствениците на парите и реалната власт чрез назначени политици срещу хората.

161

Съмнявам се

преди 2 години

Боже, ако са искали да го убият, щом знаят къде е , щели са да го направят!Този човек, наистина се е взел много насериозно. Вкара държавата си в ненужна война и изтребление на собствения си народ. Май той ще отговаря за действията си пред човечеството. Кому беше нужно всичко това? Никой не обича войната, поне от трезвомислещите. Обикновените хора не са виновни, а политиците, включително и нашите. Никой не знае цялата истина за тази война, нищо не се представя реално от политици, медии и т.н.

160

Анонимен

преди 2 години

177 А ти пък звучиш като поредния празноглавец, с промит мозък и кухина там, запълнена с отпадъците на западната пропаганда. Можеш ли да ми обясниш защо в България има жестока цензура и забраняват всякакви информационни источници, освен тези, които белите господари от САЩ са благоволили да ни разрешат да гледаме, за да поемем максимум техни фейкове? Ппросто, за да може да има повече такива като тебе, които хабер нямат от реалността.

159

Дааа

преди 2 години

И да ти откраднат прашките ииии да ги пратят на жените си. Варвариииии.

158

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 172 Звучиш като професионален национален предател, да не си от Възраждане?

157

Анонимен

преди 2 години

До ACAB Н, др. путинец.Истинска война се води в Украйна, а Русия е агресорът. Ако не си го разбрал си е за твоя сметка. Качвай влакът София -Москва .Там пък ще те посрещнат с отровен чай.Няма и да разбереш какво ти се случва. ПОНЯЛ? Братушки са руснаците.Не се страхувай, на...х......

156

Анонимен

преди 2 години

Поредния пропаганден брътвеж, за вдигане рейтинга на украинския наркоман 1. Потресен съм как успявате всеки ден да ни пробутвате тук по един подобен пасквил, добре нагласен, напудрен фейк, с който да ни замазвате очите.

155

Анонимен

преди 2 години

Някой се опитва да си вдигне акциите май. Ако това щеше да реши проблема, зеленият клоун отдавна да е заловен или очистен, но на кого му е притрябвал придворният шут на Америка? Не изключвам даже руснаците да си го пускат на разпивки и да се попикават от *** му изказвания как ги газел. Така ги гази, че от два месеца украинската войска стои в котли и досега няма нито един пробив.

154

До анонимен

преди 2 години

Е, той и с ракета може да слезе от власт, не мислиш ли? Защо трябва да подписва нещо, ти да видя Кадафи или Садам да ги търсеха за подпис? Аз бих обмислял по - адекватно всяка информация, която ми се представи и от двете страни в конфликта. Както казва Бисмарк "... най - много се лъже по време на война..."

153

Ром'с

преди 2 години

Този не спира с фантазиите си и актьорството, това е най-голямата му роля в кариерата му и няма да се учдя накрая на годината да му се присъдят наградата ... "Човек на годината за мир " за... артистизъм и фалшивикат! Холивуд веднага да направи филм за него..

152

Наркоман

преди 2 години

Кокаин - номер один! Афигенно! Ставам сутрин в 7, разхождам кучето и шмъркам. Енергия за целия ден. Съветвам само леки наркотици. Това ме зарежда с енергия до вечерта ***/arbaletgovorit/2860

151

Скоро

преди 2 години

Не Русия а скоро самите Украинци като се събудят от кошмара на фашизма и разберат че този ги е продал за пушечно месо на сащ и нато,ще го обесят.

150

Анонимен

преди 2 години

До Афганец "Ако руснаците са искали да убият Зеленски, защо не унищожиха резиденцията му с ракети?" Той си го е казал, но няма кой да чете: те са се опитали да го заловят. Трябвал им е за да му спретнат "процес" и да се "съгласи" да подпише слизането си от власт, за да сложат тяхно правителство. Оня заловения "кума на Путин" са си го държали готов за поемане на властта. Жалко, че така не се получиха нещата, а въпросния се озова в украинските ръце.

149

Като Бай Тошо

преди 2 години

Аз се криех, но никой не ме търсеше !?