220

Пич

преди 2 години

И кои са тези "съседи" от ЕС, че нещо не се сещам? Гърция и Румъния? Гърция в момента няма никакъв интерес да бърза с интерконектора към нас. Ще видите какъв византийски номер ще ни извъртят. Сърбите вече се усетиха, че ние можем да им врътнем газта и почнаха да скимтят предварително.

219

Анонимен

преди 2 години

България и Полша получават газ от съседите - колко умилително. Само дето е "пропуснала" Лайненката да упомене, че газта, дето ще получи Полша от Германия, а ние - от Гърция е... РУСКА. Платена, впрочем, от немците и гърците по схемата с рублите. Също леко се е разсеяла да спомене какво ще струва на Полша и България "обръщането" на налягането в тръбите, както и самата газ. Нали никой не си мисли, че Германия и Гърция ще даряват газ. Трагикомедия.

218

Анонимен

преди 2 години

Не зная от къде ще получаваме и какво, но Русия продължава да снабдява над 27 държави с газ. Не чух, някой освен ние и Полша да са ни врътнали кранчето. Тая лъже.

217

Анонимен

преди 2 години

Не бойте се деца, краварите ще ни докарат газ със самолетите, които си ги поръчахме.

216

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТака е... Ние мързеливите оставихме АЕЦ, Марици, Нефтохим, Кремиковци, БГА Балкан, Ягода, армия, болници, и т.н.Вие умните, красивите, работливите... 2 градинки и 2 км магистрала...

215

Анонимен

преди 2 години

И защо се спряха проучванията за шистов газ преди години в Черно море ЕДНИ викаха крещяха тогава а сега какво

214

Анонимен

преди 2 години

Очаквам либерастите да започнат да ни убеждават колко хубаво е да стоим зимата по ръкавици и *** в домовете си. Живея в София и до сега бях на газ защото беше евтино, екологично и удобно. Но имам и печка на твърдо гориво и тази зима ще се горят дърва, въглища и де що намеря и въобще не ми дреме кой какво ще диша в София! До там докарахте хората!

213

Анонимен

преди 2 години

Като гледам шията на тази мумия е започнала да се разпада. :)

212

СЛАВА РУСЬ

преди 2 години

РУСИЯ, РУСИЯ ПРИОБЩИ ВСИЧКИ СЛАВЯНИ КЪМ СЕБЕ СИ, КАКТО ПУШКИН Е КАЗАЛ НЕКА СМЕ РУСНАЦИ

211

Аз

преди 2 години

Ха ха ха. С кофите ли ще я носят. По бърка се целия свят. Чупите тъпо ера нон стоп

210

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 244Не съм те обиждал, за разлика от теб, но не ти се и сърдя... Толкова са ти възможностите :)Та в тоя ред на мисли, няма смисъл да ти се обяснява каквото и да било... Хубав ден и се опитай да я исползваш тази глава, не само за ядене и пиене...

209

Анонимен

преди 2 години

Мама и тате фалираха. Ама хич, не ви е мъчно за родителите ни. За децата ни да не говорим.

208

СЛАВА РУСИИ

преди 2 години

СЛЕД УКРАЙНА И МОЛДОВА ИМЕ НАШИЯ РЕД

207

Анонимен

преди 2 години

Ей така 1944г България е паднала ,без нито един патрон. Заради ей такива револьовци като вас. Същите сте, като майките и башоте си. Ще продадете България за шепа газ, защото сте абсолютно невежи и мързеливи. Нямате грам достойнство да се противопоставите на очевиден терор от един окупатор. Пълни льохмании

206

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ

преди 2 години

СЛЕД УКРАЙНА И МОЛДОВА, НАШ РЕД Е! УРА!!!

205

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ

преди 2 години

СЛЕД УКРАЙНА, СЕНАДЯВАМЕ И МОЛДОВА ДА ГЛЪТНЕ, А СЛЕД ТОВА ЕИ НАШИЯ РЕД . УУУУРРРРРРРРАААААААААААА , УРА, УРА!

204

Анонимен

преди 2 години

Кво ревете, започна зелената сделка. Слизайте и от колите и сме готови.

203

Анонимен

преди 2 години

Поне е качил нещо и прави. А ти какво правиш? Цял ден във форума и ревеш кято жена. България има нужда хора да действат , а не от пияници плюещи. Света се намира във война и все им е там ти какво мислиш.В такива моменти трябва единство и национални приоритети. Щом една страна агресор спира газа на партньора си ей така ... значи трябяа да търсим нови партньори. Както инда ограничим газа за сега. Това е положението.

202

Анонимен

преди 2 години

Отнесохме го ние, защото от Козяк, ни назначиха поредните стипендианти, на някое НПО.

201

ДО 227- FJ RU

преди 2 години

227 пише: "Бойко може да е всякакъв но го каза директно. .. вдигам телефона другарю Путин така и така и щяхме да се разбереме". ЕТО СЪЩИНСКИЯ РАЗГОВОР: ЕТО ТИ ОЩЕ 3 МИЛИАРДА ЕВРО. НАПРАВИ ТАКА, ЧЕ РАДЕВ ДАМИ ПОМОГНЕ ЗА ВЛАСТТА !