376

Анонимен

преди 2 години

399-СВЕТЪТ Е ВЪВ КРАКАТА НА РУСИЯ ,НАВЕДЕН. РУСИЯ Я ОБРИЧАТ ОЩЕ ОТ 2014 Г. АМА СИ ВЗЕ КРИМ,ДНР,ЛНР И ВСЕ РЕВЕТЕ ОБРЕЧЕНА Е. ПИСКАЙТЕ СИ С ТЪНКИТЕ ГЛАСЧЕТА.

375

niki

преди 2 години

Ако искате тоя газ може да си го ядете. Дръжте си го.

374

До 384

преди 2 години

*** ти разбра най-после! За СВОБОДЕН ПАЗАР И СВОБОДА ДАЛЕЧ ОТ РАША!

373

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 405 "Проблемът обаче е, защо ти не се сещаш да питаш тогава, когато някой от Западния свят те ограбва." Кой от Западния свят ме "ограбва"? Я да видим освен на амбразурата за газа, за какво друго лъскаш ботуша на руснака. :)))

372

Анонимен

преди 2 години

"30 години Русия те крадеше като плащаше най-скъпия газ в Европа, ти сега се сети да питаш кое е по-изгодно. Защо така?" - Не съм се сетил сега, винаги съм питал защо Нефтохим не плаща данъци например. Проблемът обаче е, защо ти не се сещаш да питаш тогава, когато някой от Западния свят те ограбва. Аз нямам проблем да пиша срещу Русия. Мога да ти пиша за тайния им договор с Австроунгария да няма голяма държава на Балканите например... :) ... На теб позволяват ли ти да пишеш срещу САЩ? Я да видим

371

Анонимен

преди 2 години

АМИ ИМА ГАЗ БЕ АМА СЪС РУБЛИЧКИ. СЕГА ДЖЕНДЪРИТЕ ДА ПОЕМАТ НА ЗАПАД ДА СЕ ПЛЯКАТ ЗА РУБЛИЧКИ ЗА СИ КУПИМ ГАЗ.

370

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 400 ". Аз съм българофил и прагматик" Българофил, който за 20% по-ниска цена е готов да клекне пред един диктаторски нацистки режим. Пробвай пак, русофилче.

369

Анонимен

преди 2 години

"Курса на рублата е напълно измислен" - Вярно, ти знаеш ли как се изчислява курсът на дадена валута, за да твърдиш, че курса на някоя от валутите е измислен? Или просто си го чул това някъде и сега повтаряш като папагалче?

368

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 398 "Та я кажи, кое е по-добре, да обменим долари или евро в рубли и да купуваме евтина газ или да плащаме по-скъпо?" 30 години Русия те крадеше като плащаше най-скъпия газ в Европа, ти сега се сети да питаш кое е по-изгодно. Защо така?

367

Анонимен

преди 2 години

"Нещо опитваш да отклоняваш вниманието ми се струва? Какво стана, защо на господарите ти не им пука, че те мачкат? Толкова усърдно им слугуваш, защо така не те защитават?" хахаха аз господари нямам. И идея си нямаш колко много коментари съм написал срещу Русия през годините. Проблемът на теб ти е, че си мислиш, че или някой трябва да е русофил или русофоб. Е, аз не съм нито едното от двете... :) ... Аз съм българофил и прагматик. Според двете е по-добре да плащаме по-малко за газ... :)

366

Анонимен

преди 2 години

До до 395/396 "Курса на рублата е напълно измислен" Русофилчетата това не го схващат, или се правят, че не го схващат. Което и да е, Русия е обречена.

365

Анонимен

преди 2 години

"само един българин който не е бил назапад може да подкрепя това което прави Русия в момента." - Аз не подкрепям войната, но предпочитам да не плащаме за газта с 20% по-скъпо. Даже живях 9 години в Германия, а от 8 отново съм си в България и не мисля, че до края на живота ми ще заменя Бг за друга държава, затова искам ние да си гледаме нашия интерес, а не този на Русия или САЩ. Та я кажи, кое е по-добре, да обменим долари или евро в рубли и да купуваме евтина газ или да плащаме по-скъпо?

364

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 395 Нещо опитваш да отклоняваш вниманието ми се струва? Какво стана, защо на господарите ти не им пука, че те мачкат? Толкова усърдно им слугуваш, защо така не те защитават?

363

до 395

преди 2 години

много ясно е че да купуваме в евро. Защото като обмениш в рубли ще платиш много повече! Курса на рублата е напълно измислен, борсите им са затворени има капиталови ограничения за теглене на пари в русия над 10 хил не можеш да изтеглиш!

362

Анонимен

преди 2 години

"Какво става, русофилчета, май нещо на господарите ви в Кремъл не им пука дали ще стоите на студено и ще мизерствате, а? Язък, че толкова години им работихте ангария." - Гледам, че ти си голям евроатлантик. Надявам се си и българофил. Я кажи, кое е по-близко до българския интерес, да обменим долари или евро в рубли и да купуваме газ от Русия, или да не го направим и да плащаме 20% по-скъпа газ?

361

д

преди 2 години

само един българин който не е бил назапад може да подкрепя това което прави Русия в момента. Контраста на цивилизацията срещу сатрапията е огромен.

360

Анонимен

преди 2 години

Рашките ще плащат неустойки до девето коляно. Нямат право да нарушават договорите си едностранно

359

Анонимен

преди 2 години

Какво става, русофилчета, май нещо на господарите ви в Кремъл не им пука дали ще стоите на студено и ще мизерствате, а? Язък, че толкова години им работихте ангария.

358

Нема страшно!

преди 2 години

Те въглеводородите-горива да не са полски ябълки или немски мерцедеси та да изгният на открито! След десет години даже ще са дигнали цената - след фиаското със био-измишльотините!

357

Анонимен

преди 2 години

Песков е от пострадалите от войната на Путин.Защото преди войната си живееше като крез Имоти на Запад.Скъпи воаяжи на Запад.А сега няма.