8

laynovoz

преди 16 години

хахахахаха!!!!!! само да имах трибуна да обясня малко работи и на заслепените граждани, не само на самоуверения министър, който говори адските глупости!!!! По-смешно нещо от това не бях чувал скоро. ПОДКРЕПЯМ КОМЕНТАР НОМЕР 2 С 3 РЪЦЕ

7

anonymous

преди 16 години

недей така! Заблуждаваш хората. И това място изчезна вече.

6

преди 16 години

ima li izneseni ocenkite ot matyrite

5

преди 16 години

има ли някъде вече изнесени резултатите от матурите ?

4

преди 16 години

то не може да се препише в СУ,но лесно се купува оценка там ;)

3

преди 16 години

много ясно,че ще са слаби резултатите при такива нереални отговори на теста по история...а и картата беше объркана!!!!!!!!!!

2

Васил

преди 16 години

Хаха наи-голямата порнография,която видях - матурата.Масово преписване,занижени критерии и слаба организация.Всичко заедно показва и състоянието в БГ.Аз бях от "опитните зайчета" и мога да кажа,че каквото не написах,го преписах.Но има разлика,защото аз поне учех за матурата,а има хора,които и малкия пръст не мръднаха и ще имат 6 -ци или 5 - ци.Никакъв реален критерий не е това.В Бургас почти на всякъде е било така,с малки,много малки изключения.Това е от мен.Само едно място остана,където на изпита не може да се препише и това е Софийския Университет.

1

преди 16 години

това е добре. нереално е все пак 2/3 от учениците да имат между 5 и 6 както беше досега и да нямат никаква грамотност.колкото за приписването - матурите се получаваха на ЦД-та в 04 30 сутринта в училищата, където почваха да се разпечатват... и изнасят.