337

До 395

преди 2 години

Знаеш ли, ти си мишок. Страх те е че ще ти спрат газа? Ами може на Путин и сФ.ирка да направиш барем се смили над нас. Сме.шник!

336

IQ 3.14

преди 2 години

Напълно нормално е след шпалирите за руски и китайски самолети, износа на боеприпаси за русия и "изтичането" на секретните документи за блок 70 да ни спрат газчицата. по време на капиталните ремонти на тецове и неохим. требва да се създаде неква легенда, иначе гори лукойл, гори корни ... абе сложно е

335

Когато въртиш задник

преди 2 години

винаги става така.Цяла Европа си откри сметки в Руска Банка и продължи да получава руски газ само ние останахме с пръст в устата.Когато си неуверен и се чудиш на кого да угодиш така става.2 месеца ни занимават да даваме ли или да не даваме оръжие като помощ на Украйна а в същото време военните заводи работят на 3 смени и ние сме тези които дават всеки 3 боеприпас на украинците.Сега нито газ от Русия нито договор с Турция Румъния Гърция или Азербайджан изобщо ПЪЛНА СКРЪБ.Затваряй ДЪРЖАВАТА!Срам!

334

Анонимен

преди 2 години

"Веднага, още днес да бъде изгонен посланника на руснаците.." 427,и като го изгоним какво? Ще ги изплашим и ще възстановят доставките на газ ли?Точно с такива простотии провокираме! Хем сме слаби и нямаме позиции за давление или поне контрол над ситуациите,хем бълваме глупости с невероятна скорост и постоянство!

333

Анонимен

преди 2 години

Раша не иска тя да е добре, а другите да са зле.

332

Анонимен

преди 2 години

Междувременно Раша достави оръжия на сърбите - ако им спрем кранчето, да ни бомбят. Защо пускаха рашки съмолети да прелитат над България, нали уж имаше забрана. Кво става?

331

Анонимен

преди 2 години

Не само са очаквали, ами от 10 години работят по въпроса да го спрат това кранче. Да живее демократичната американска газ! Много сме щастливи да плащаме на тройна цена.

330

Анонимен

преди 2 години

Защото сме слаби и дупедавци. Смятат че първи ще клекнем заради Нинова и Израждането.

329

провинция

преди 2 години

Веднага, още днес да бъде изгонен посланника на руснаците..

328

евроафриканец с вишу

преди 2 години

Ценътъ за ЕС,при отказ от руски ***,кой требва плати, ще и висока,но аку рууусия требва да буде поставена на местото,кой засложава,тува е неизбежну. Рууусия най-напреде направи зависима цела Европа от руски газ и да спре войнътъ и да са нормализироват иконумики на страни от ЕС,той требва да е един и да дукаже правутътъ си.Руското пусолство нема место в България,ниту в коя да е друга странъ в ЕС.

327

Анонимен

преди 2 години

България е малка и икономиката е със затихващи функции,ние сме зависими от чужди интереси! Независимо дали ЕС и САЩ или Русия ни прецакват-остава си факт ,че сме прецакани винаги! Марионетки сме! Само неутрална позиция би ни била изгодна,разбира се и политици,които лавират в ситуацията. Сега Найо Тицин- дето предлага имена на улици,Паси,който е на хранилка при американците и премиерчето, дето има 2 гражданства да намерят решение на проблема без да фалират държавата и олиото да стане 15лв!

326

iiii с масло

преди 2 години

може и с вазелин, немам никви проблеми даже ми е и по-убаво

325

Анонимен

преди 2 години

Паси Казва : Да се внесе Американски Боб и ще има Газ !

324

Анонимен

преди 2 години

да министъра каза в 9 тази сутрин - 18% хранилището в Чирен , оставкаааа

323

Анонимен

преди 2 години

Очаквали, ама не казали на Кирчо, партньори и приятели така правят, та Кирчо тепърва започва да търси алтернатива, докато хранилищата на Полша са на 92% пълни, което означава за енергийното стопанство 100%, защото не се пълни до 100%! Честито на всички българи! Първата еко държава в ЕС!

322

iiii с масло

преди 2 години

Спирайте кранчето на сърбитиии, докато не запълним Чирен на 70% и повече - никакъв транзит на рашки газ през БГ. Да страдат сателитите на фашистка маска. Вън всички руски дипломати докато не се пусне газа за БГ да се считат всички за руски шпиони и персона нонграта

321

Анонимен

преди 2 години

Джен Саки се пише Джен Псаки, защото П-то се изговаря на английско-американски!

320

Roki

преди 2 години

A Сега ли открихте че Русия е най-големия фактор за доставки на газ. Еееее че вие сте открили топлата вода в 21 век бе...... Естествено че като решат ще врътнат кранчето и цяла Европа увисва!!!!!!

319

Анонимен

преди 2 години

Като са очаквали, с какво са ни помогнали?

318

Анонимен

преди 2 години

До АнонименИ как Сърбия ще се солидаризира с нас, че нещо не се сещам? Сърбия си договори доставките на газ на изгодни за нея цени. Германия как ще се солидаризира- ще си спре зависимата от Русия икономика ли, за да е солидарна с мизерния български народ, който не може да се сети къде му е интересът?