1141

РАДЕВ =КИРО =НИНОВА

преди 2 години

= ТРОЯНСКИ КОН НА ПУТИН И РУСИЯ В ЕС /НАТО.....

1140

Анонимен

преди 2 години

Самото правителство само си се клати от глyпoст.Не са направили сметка в Газпром като другите държави.Не го "клати" Русия,а Кирил Петков.

1139

Анонимен

преди 2 години

Ще си вее задните части в Киев тоя,а нашите предприятия през това време ще фалират....как можаха да ни го докарат тоя мошеник...Сигурно и Радев съжалява как е дошъл Кирчо простото.Не трябваше да ни е премиер заради канадското си гражданство.Той се държи като канадец,насаден на чужда територия.

1138

До до 1593

преди 2 години

Ходил съм и съм живял в Америка и в Русия. И да в Америка е по-добре.

1137

Анонимен

преди 2 години

Путин винаги се бъркал във вътрешните работи на България и това спиране на газта пак с цел раша схеми Тази война показа истинското лице на Русия и на всички руски интереси в БГ и кой ги обслужва не е случайно и наглоста поведение на Митрофанова тя е просто един посланик но не се държи като в чужда държава а като в Руска губерния Време е да си изчистим държавата от тия бок луци

1136

Анонимен

преди 2 години

ето тук е същността на проблема: '...съществуващия до края на тази година договор...'за пореден път, руснаците са си решили сами да прецакват съществуващ и изпълняем договор едностранно и да правят каквото си искат! прав беше бисмарк, че договор с русия не струва дори и хартията, на която е написан!

1135

Анонимен

преди 2 години

Ще ни помогне друго правителство без Кирил Петков.

1134

До честито

преди 2 години

Дори да сме най-бедни в Европа ако сме в ЕС и НАТО ще се оправим. Отклоним ли се неприятелска Русия ли ще ни помогне?

1133

Пиян залян

преди 2 години

Кириле , *** , айде пращай оръжията и да спират и петрола , че ми омръзна с тая кола и да се качвам на колелото !

1132

Анонимен

преди 2 години

Едно време на Балканите беше принципа:"Не е важно аз да съм добре,а Вуте да е зле!".Сега така мисли цяла Европа:"Не е важно дали ще сме добре,важното е Путин да е зле".Такова мислене води до лоши резултати.Накрая става така,че на теб ти е зле,а на Вуте нищо му няма.

1131

Анонимен

преди 2 години

Да го спират. Газ ще намерим от другаде. За съжаление русофилите няма да отидат да живеят в Русия а ще останат пак тук и пак ще подскачат.

1130

Анонимен

преди 2 години

До 1587:Извинявай,че ще ти ги кажа,но не можеш да мислиш!Прозводството на България ще умре.Сами ше си изберем хора,които ще гледат да не ни закопаят.Тоя Кирил Петков ни го докараха от Канада и се държи все едно не е българин.И ти не си!

1129

Калашников

преди 2 години

Честито на всички русофоби !

1128

Анонимен

преди 2 години

Стига с това Киро простото вие от Възраждане Киро ли не построй гръцката тръба 12 години ИДЕТЕ в Банкя при Борисов на него му търсете сметка

1127

Анонимен

преди 2 години

1583 и аз мисля че спират газта да бутнат правителството за може после да си поставят проруските марионетки да си обслужват раша но не са познали руснаците че ще ни превземат от вътре

1126

Анонимен

преди 2 години

Киро простото е по-зает сега да ходи на купон с наркотици в Киев отколкото да мисли за производството на България.Така за няколко месеца на друг източник да минем не става...тоя ни унищожи и ни продаде за няколко милиона.Русия не клати нашето правителство,а то само се закопава с тъпoтия...

1125

Анонимен

преди 2 години

Полша са си платили с рубли.Киро простото не е.

1124

Анонимен

преди 2 години

Не виждате ли някаква вътрешна намеса за спирането на газта и компрометиране на правителството, което да доведе до неговото падане? Не , че съм привърженик на това правителство, но по този начин може да падне, а този който иска това да остане чист. Да приемем, че изнасяме оръжие за Украйна ?Ние ли сме най-големия? На Германия, която в прав текст заяви, какво ще праща, изобщо не е спирана! Ето и на Полша, която е антируски настроена я спряха за има, няма 24ч. и я пуснаха.

1123

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков не е отворил сметка в Газпром.Франция,Германия и т.н. са си направили труда да спазят условията на РФ,но нашето правителство се прави на интересно.Кирил Петков е по-зает да ходи в Украйна където му е сърцето.Като сърцето му е с Украйна,а не с България там и да ди остане!Не е добре дошъл тук.Съсипа ни!Продал ни е.

1122

Анонимен

преди 2 години

Тия *** от Възраждане какво *** за тая руска газ за толкова много години нашите политици служат на руските интереси не помислиха за България направиха ни ужасно зависими сега дойде време да скъсаме с Русия ще живем и без тях без корупция руска газ и руски самолети и без проруски парти и проксита Евтината газ ще ни излезе скъпа за нея заплатихме с нашата независимост от Русия нищо добро не сме видели