105

бат Бойко

преди 2 години

и ся квоооо ? министър импексова ше подава ли оставка или ше продължава да отрича ?

104

Защо наше оръжие?

преди 2 години

Никой не е и очаквал друго. Ние не изнасяме директно оръжие за Украйна. Но фирми (включително и от САЩ) купуват оръжие от нас и го изнасят за украинците. Попитайте се: Защо тогава е този постоянен натиск от журналисти и политици да дадем оръжие на Украйна. Защо? Само за да сме като другите. А те изпращат за да са като по-другите. Така стигаме до САЩ. Излиза какво? Че всички сателити трябва да крепят претенциите на САЩ за еднополюсен свят.

103

ники

преди 2 години

Оръжейните заводи си продават от край време. Не сте ли гледале Господарят на войната с Никълъс Кейдж?

102

До 94

преди 2 години

Оръжейният бизнес е частен, но те не могат една съчма да продадат без изричното решение на правителството! Така беше и за Сирия, оня мазник тогава продаваше оръжие на сирийската умерена опозиция, която колеше в Европа заради джихад! Т. е продаваше на ИДИЛ. Да има наказан?! Няма и да има. И сега ще е така.

101

Анонимен

преди 2 години

"включително десетки милиони патрони за оръжия от съветската епоха, които не са в крак с времето, но са основни за украинската армия."_______Не ми е известно калашникът да е станал демоде, освен ако пехотата в останалата част от света не е преминала на лазерни бластери като от Междузвездни войни без никой да е разбрал.

100

Анонимен

преди 2 години

Ми то излиза че и Сърбия дава оръжия на Украйна! Целия свят е срещу Путин, ама той пак си лае. Накрая ще стане като с Хитлер.

99

не

преди 2 години

До Анонимен 104--Краят на БГ наближава!

98

Анонимен

преди 2 години

Чудесна новина! Краят на Путин наближава!

97

Анонимен

преди 2 години

Ако имаше световно първенство по лъгане и крадене, Киро и Корнелия щяха да са на финала!

96

Анонимен

преди 2 години

Ние отдавна продаваме оръжие, причината да се търси толкова, че произвеждаме съветско оръжие, това не е тайна за никой :))) Тоест американците търсят руско ръжие с цел да не провокират "могучий", естествено ние имаме бол от тези щайги :)))

95

Анонимен

преди 2 години

Поредната лъжа на Киро и Корнелия лъсна! Тях това не ги интересува, важното е да вървят кражбите на милиардите нови кредити!

94

ПРОДАВА

преди 2 години

ИЛИ ПОДАРЯВА?

93

баба ви Вангелия

преди 2 години

Путин ке умре! КАЗАХ!

92

Корни

преди 2 години

айде подавай оставка!

91

Анонимен

преди 2 години

Ще кажа на мама.

90

Анонимен

преди 2 години

Оръжейните заводи в България не са ли частна собственост? Моля,поправете ме ако греша.

89

Анонимен

преди 2 години

Корнелия, лъж.киньо...

88

Gogo

преди 2 години

Гнусният лайтмотив на антиславянската западна коалиция в един глас с родните продажни политици, които подкрепят даряването на оръжия и боеприпаси за украйна пеят, че така или иначе "продаваме", нищо не пречи и да им подарим оръжия на украинските назита :) много елементарно! С огромна страст искат да ни тласнат към братоубийствен грях! Неуморно работят да ни изцапат ръцете с братска кръв! Няма да стане на вашата змии сатанински! Вие давайте оръжие войнолюбци! Не ни бройте нас!

87

Бай Тошо Гений

преди 2 години

Постнете го това не стената на Ниньовица, която се кле, че нищо не сме пращали ахахахаха няма такъв фарс с това наше правителство

86

Ха!!!!!

преди 2 години

"Това се казва в обширен анализ на авторитетното американско издание "Ню Йорк Таймс=== Това издание отдавна НЕ е авторитетно и бълва лъжи без проблем, ама вие спите. Въпреки това и разваления часовник показва веднъж на 12 часа времето вярно.