200

БЕН

преди 2 години

Когато в началото на войната, тоя трябваше да направи отстъпи, но реши да воюва с подкрепа от запада,то се знаеше че руснаците ще съсипят Украйна,Стига се е молил за помощи от милиарди и оръжия .Да беше се подготвил за война,която предстоеше.ДА му дават неговите олигарси пари, като шоколадовият бос и много други. В цяла Европа ще страдаме заради глупавият героизъм на този комедиен артист милионер.

199

Анонимен

преди 2 години

И България има нужда от милиарди месечно

198

ДУБРУТРУ

преди 2 години

И спазвай запетайките, ама хайде, не съм дребнав като тебе!

197

Анонимен

преди 2 години

ДУБРУТРУ,като ти е кеф да се правиш на гyпaв си е твой проблем.После не се чуди на минусите.

196

ДУБРУТРУ

преди 2 години

Това, че ме оценяваш като неграмотен, доказва твоята собствена неграмотност! Нямаш аргументи?

195

Анонимен

преди 2 години

оня ден една украйнка се кара на кондукторката и вика че на детето на 11 години му искали билетче в градският транспорт , навсякъде по света не им искали, те дошли от Германия в България, защото тук ги настанявали в хотели, а там в физкултурен салон...ама как така пари щели да й искат....

194

Анонимен

преди 2 години

До ДУБРУТРУ:Като е написано неграмотно и с обиди ще получаваш минуси.Също така ако подкрепяш просяка наркоман Зеленски пак ще получиш.

193

Анонимен

преди 2 години

пълно във варна с мъже украйнци на по 30-40 години с коли за по над 150 000 , те що не дават пари за своята страна? защо не се бият за нея, изпразниха моловете, изкупиха всичко от хипермаркетите, иначе са в бежански пет звездни хотели безплатно.....

192

ДУБРУТРУ

преди 2 години

Дубрутру! На моите коментари получих единствено минуси, което означава и доказва твърдението ми, че русофилите са gъpтu nepruшu, които през деня си стоят дома! ЧИСТИТУ!!!

191

Анонимен

преди 2 години

Ами ще му събираме капачки. И като му съберем за 7 $млрд ще му се обадим. Да чака.

190

Анонимен

преди 2 години

Сега Путин трябва даги плаща тези 7милиярда евра.Това е негов проблем.Света даго осъди даги плаща.

189

Сандо

преди 2 години

и що на месеца? ... нека на ден по толкова да иска!

188

Анонимен

преди 2 години

Наркоманска му работа. Той предизвика това разрушение, а сега някой трябва да му дава пари.

187

Анонимен

преди 2 години

Направо да дават по един трилион долара на година какво на дребно ще си играем и да вдигнат помощите на укрите у нас на 10 000 лв.Хубаво се смята с кръгли числа

186

Анонимен

преди 2 години

Това да не е ценова листа колко трябва да му се плаща на месец,за да продължава войната?Не се приема!Скъпо е.По-добре да подписва мирния договор и да ни зарадва по Великден с приключване на военния конфликт там.

185

Анонимен

преди 2 години

А по колко милиарда на месец са нужни да се компенсират загубите на останалия свят? Въпроса е, че ги компенсираме ние нормалните хора, по-скъп ток,вода,гориво,хляб и т.н. А и къде ще отидат тези 7 милиарда? В сметка на Украинския президент,който няма да даде никакво обяснение какво се случва с тези пари. Ако толкова искаше да помогне на страната си, да си продаде именията в Италия и Маями (само за тези 2 се знае)

184

Анонимен

преди 2 години

Хамериканците ще ги напечатат и ще им дават. Дупе да е яко на другите заради инфлацията.

183

Беновска пипа

преди 2 години

И на малките деца е ясно, че ако войната беше между Украйна и Русия, щеше да е приключила отдавна. Войната се поддържа за да се изтощи Русия! Не им пука за човешките животи. После ни говорят за европейски ценности, морал, хуманност ... Давайте оръжие, давайте пари за да се води война, да се убиват хора и да се руши инфраструктурата на една държава, а после ще давате пари за да я построят отново. Има ли по-абсурда теза?

182

Shark

преди 2 години

Който ви запали войната, той да ви дава парите. Можете дори заедно делимо да правите да има за бело.

181

Подкрепяш Путин

преди 2 години

Подкрепяш убийството на украински деца, тяхната кръв ще бъде по ръцете ти! Подкрепяш Русия, подкрепяш държава агресор и терорист, чиято армия върши геноцид и военни престъпления! От теб зависи дали ще станеш съучастник на агресори и убийци!