34

Gogo

преди 2 години

Знаех си, че рсм са тръгнали да ни вземат банско, гоцеделчевско, петрич и част от родопите! Нашите управляващи спят ли?! Рсм са наполовина мюсюлмани, подкрепяни разбира се от турция, сащ и великите ЕСили, които гадно ни прецакаха с берлинския договор! Махаме се от ЕС какво друго ни остава, с такива съюзници не ни трябват врагове! Готвят тук провокации и конфликти и ни набутват в два конфликта с рсм и с Русия в украйна! Защо сме окупирани от години от щатски войници? За да сме послушни и наведени

33

Некъф

преди 2 години

Тръгнал наш Кирчо да се прави на приятел на тия сърбомани! Я бой по тия родоотстъпници! Пълна забрана за пресъединяването им към ЕС!!!

32

Слаби управници

преди 2 години

Петков е направил сделка с Брюксел, затова толкова често ходи в РСМ и унижава България. Промитите мозъци не идват в София.

31

Анонимен

преди 2 години

Ееее, тези макета тук яко настъпиха мотиката

30

РСМ са троянски кон

преди 2 години

... на Сърбия. След признаване на малцинството ще искат отделяне на Пиринска Македония. Един от РСМ преди почти 20 години ми каза на лифта в Банско "Нашата държава (РСМ) стига чак до Черно море".

29

Анонимен

преди 2 години

Не ни вкарвайте във война. Ще докарате руските войски тук и ще ви се стъжни тогава. НАТО няма да ни помогне.

28

Анонимен

преди 2 години

Македонско МАЛЦИНСТВО има единствено в Северна Македония и ще обясня защо! Според преброяването на населението проведено мин. година ЕДВА 54% от населението са се преброили, като етнически македонци, като се има впредвид, че данните са фалшифицирани и дори да не са едни 4 процента са в статистическата грешка. Тоест македонци са под 50 %та в Северна Македония! След 10 год. няма да има и толкова там!Разпада на тази измислена държава ще започне и албанците ще осъществят проекта Велика Албания!

27

Анонимен

преди 2 години

А още нещо да искат?

26

Анонимен

преди 2 години

*** в България и Македония показва много високи стойности. Насъскаха ни едни срещу други и налапахме националистическата кукичка като абсолютни шарани.

25

аноним

преди 2 години

В България само българи, другите да си ходят, където искат

24

Анонимен

преди 2 години

За да се легитимира който и да е и където и да е се доказва документ за самоличност.Същото се отнася и за историческия произход. Исторически паметници, докумети, писменност, исторически доказателсва, цъкви, строителсво и много други доказателства. Не може ХОП и да присвояваш чужда история. ЕС през крив макарон. Не бива да допускаме да се краде нашата история от никого.

23

Анонимен

преди 2 години

Толкова е лесно .Вето 5г после да се обадят ,но продажниците вместо да се занимават с турските ГМО продукти с месото на 10 г от Испания с яйцата 2 ръка от Полша .Да се започне производство и вдигане на доходите нашите продажници гледат как повече да прецакат народа

22

Анонимен

преди 2 години

Кой се срамуват да се срамува.Как може да се вързвате на политиците на тази тема и не само.С този спор ще си печелят избори политиците от двете държави,а Вие ще си бъдете гладни.Не осещате как при криза и избори почват с Македония.Същото е и там в Македония,посетят ли криза почват с България.Взеха Ви за мезе.Така беше и с Гърция 20 години спор,а политиците си напълниха гушите,без да има натиск.Та в И от двете страни бяха на власт дълги години с тази тема.А държавите потъваха.Сега е същото.

21

...

преди 2 години

В нашата конституция няма малцинства. Точка .

20

Анонимен

преди 2 години

Разделяй и владей. От Москва ни качиха на македонската пързалка и ни спуснаха надолу.

19

spoko!

преди 2 години

Македонският въпрос ще бъде решен веднъж завинаги, когато изгори Кремъл, който измисли македонска държава.

18

сс

преди 2 години

Те македонците в България не искат да са македонци. За български паспорт се натискат.

17

сс

преди 2 години

Те македонците в България не искат да са македонци. За български паспорт се натискат.

16

Анонимен

преди 2 години

Македонците и Българите са еднакъв народ.Как се наричат е тяхно право.Човек който живее в Македония или България както и да се нарича си остава или Македонец или Българин.При условие, че работиш и плащаш данъци и децата ти са в училище,даже да си Дард Вейдър си Македонец,без значение какво мислиш.Съшото важи и за хората в България.Та нищо не пречи на държавата да се определят както искат.Важно е да не нарушават законите и да плащат данъци,другото е философия и комплекс.Яйце или кокошка.

15

българин

преди 2 години

Няма такава нация МАКЕДОНЕЦ! По тази логика аз съм ТРАКИЕЦ!