394

славянин

преди 2 години

Така е, Кукулеба, никой нормален човек не е с вас, всеки такъв е с Русия!

393

Територия

преди 2 години

Голям натиск се прави да бъдем въвлечени в тази чужда война. Този Кулеба 3 дена шета по всички институции, а за повече пристига и генерал от НАТО. Каква е целта? Знае се, че ние не бъкаме от оръжия и едва ли са опрели до нашите пушкала. Тогава защо е този натиск? За да бъдем страна. У нас обаче има един неписан закон, който се спазва дори по царско време: Винаги с Европа, никога срещу Русия! Имаме усещането, че вече нямаме държава, България е станала не просто Киро, а просто територия.

392

Кой е агресор?

преди 2 години

Да помислим пак. Кой започна Балканската война? Османската империя от една страна или България, Гърция и Сърбия от друга. Видяли ли сте някъде да пише, че България е била агресор? Русия не можеше да остави на изтребление рускоезичното население на Донбас и Луганск. А Зеленски вече разправяше че Минските съглашение били "мъртвородени" и сто хилядна украинска армия беше приготвена до линията на разделение. Войната нямаше как да не започне.

391

Слава Слава

преди 2 години

Слава Украине, смерт Росии

390

ха-ха-ха

преди 2 години

Джуджи сам се прецака. Днес във финландския парламент са започнали дебати за влизане в НАТО. Русия хем ще изяде боя от Украйна хем всички държави окола Рашка ще и направят задна прашка.

389

ако стане

преди 2 години

недай си военен конфликт ще се бия зя Русия и ще изтрепя израелци и американци до крак!!1

388

Непозната

преди 2 години

Познавам доста украинци и всичките се отличават с наглостта си. И този тук не прави изключение. Не знам как би могло да им се обясни, че никой не им е длъжен. Колкото и шокиращо да е това за тях.

387

Анонимен

преди 2 години

София подкрепи Украйна помните ли многохилядното шествие Истината е на площадите не тук анонимните който се борите да пробутвате пропагандата на господарите си

386

Егати наглия

преди 2 години

Този бил много нагъл. Ами що е така, българите и България сме с Русия!

385

Кой с кого е

преди 2 години

Да Анонимен 445: Светът не се състои от САЩ и сателитите им. Кой е съюзник на САЩ в Азия? На пръсти се броят. А в Африка, в Латинска Америка? Светът вече не е еднополюсен.

384

Въздухар

преди 2 години

С костюмчето, с очилцата ръси "патриотизми", ама през ум не му минава да нарами пушката- като президента си "смел".

383

Анонимен

преди 2 години

Русофилите в БГ са много малък процент в населението и ако изпитват носталгия по русия да ходят да поживеят там и като се върнат тогава да постаат не си налагайте мнението и извратената си любов към русия България е избрала пътя си да живем в цивилизацията

382

анонимен

преди 2 години

Ние сме за България. Каква наглост-ето Ви списъка, давайте.Е постигнахте го- намразихме Ви.

381

АК-47

преди 2 години

До Питам сеМного е ясно, че той няма право на собствено решение. И преди войната сме си американски протекторат, а сега го водят на каишка.

380

Анонимен

преди 2 години

Военни престъпления срещу цивилното население се извършват в момента и от Украйна, и от Русия. Никоя страна не заслужава симпатия или въоръжаване.

379

.

преди 2 години

Е, ние Българите сме с Русия! Дано го е разбрал вече.

378

АК-47

преди 2 години

К'ъв си ти бе, отявлен нацист да казва, кой как да се определя. Стига с това оръжие, избихте сънародниците си в Донбас с него. Ще си го получите, бандеровци отвратителни. Скоро ще излезе истината за всичките ви издевателства, убийства и провокации. Тогава ще гледам физиономийте на нашите лиза'.и. Айде, отивайте заедно с Кулеба да празнувате рождения ден на кумира на наци'тата, днес е 20 април. Нещастници, тези гориха и убиваха българи, а сега се усмихвате на доказани нацис'ти..

377

Докъде с русофобство

преди 2 години

До Анонимен 430: Никой не е казал че всички са с Русия. Но нашите управляващи много затънаха в русофобството. Подкрепихме санкциите (Турция - не), забранихме влизането на руски кораби и прелитането на руски самолети (не е ясно за какво ни трябваше това) о'бругахме посланик Митрофанова за това, че не казала това, което ние искаме да чуем, изгонихме десет руски дипломати за да се харесаме на някого. Зеленски стана почти като говорител по телевизионните ни канали. А това не се харесва на много хора

376

Анонимен

преди 2 години

Никога с фашистите на зелката.

375

Анонимен

преди 2 години

То е ясно без някой да ти го казва. Който поддържа Русия е терорист. 20% от българите са терористи. Нашият премиер се изцепи че 84% поддържали Русия т.е. са терористи, за радост оказа се че лъже.