21

Basles

преди 2 години

Мога да и го подам

20

БГ тъжна реалност

преди 2 години

Такива доказани наглеци не сме имали досега! Овладяха ресурси за много милиарди и всичко за собствен интерес! Да чухте за нещо свършено? Всичко е лакърдии и бъдеще неопределено време. Иначе от 9 милиарда опоскани през декември - нищо но от сърце. Нищо за Вас, а не за Киро, Кокорчо и обкръжението им. Сега на пангала са парите от Европа. Келепир за едни и време за поредната студена вода за раята ! Честита промяна !

19

Анонимен

преди 2 години

Не ни занимавайте с рекламите на герб, а публикувайте новината, че гешкавият ни вкарва в нов разход, заради оправданата мургина.

18

Анонимен

преди 2 години

Платените от ГЕРБ социолози лъскат имиджа на мутрата.Не го искаме беее,не разбрахте ли?Не искаме повече този елементарен крадец да управлява държавата

17

Реалист

преди 2 години

Десет години Борисов строи пътища! Добри ,лоши, но ги има! Сегашните просто обраха парите, и всякакво строителство ...умря! Парите също изчезнаха! Само за декември, Харвардските измамници отчетоха 9 милиарда изхарчени! Просто се изпариха! А от една година ,откакто се оттеглиха ГЕРБ ,нито строителство, нито ремонти! Да ви е честита "промяната", а ако тези не ви харесат, Радев ще ги замени с други ментета! Важното е България да рови из "блатото"!

16

Taню

преди 2 години

Не че казва нещо фундаментално ново и отварящо очите на простолюдието, но каката е права. ИТН си се доказаха като троянски кон, бсп даже не ги и обсъждаме, там капиталите и интересите бутат здраво. Лошото е, че в тия тъмни времена капитализират пapaзититe като копейкин. Няма да се учудя да го видя на сл. избори с марешките свoдници, подпрени от сгaнтa на ковачки. Киро и сие да си учат бързо урока, а и кака лена си седи дОма, че от нейния пЯр само изстрели в посока ляво и дясно ходило. Къш, чyмo!

15

Анонимен

преди 2 години

Радев руския назначил киро американецаВие помислете малко тролчета!!

14

Анонимен

преди 2 години

Ами за Ленчето и Киро еуфорията е важна, те други грижи нямат. Но на хората на празен стомах нещо не им се получава тази еуфория.

13

Анонимен

преди 2 години

Бойко комуниста!

12

Анонимен

преди 2 години

Чакай ти опг герб да се върне.Трябва да си доста пр***тТоя дето 12гСтрои пътища и един свястен няма.Бойко или ще го думнат или ще избяга при васко

11

Анонимен

преди 2 години

НИКОГА ПОВЕ4Е БАНДИТСКА ПАРТИЯ ГЕРБ НА ВЛАСТ!!

10

Радев ни ги натресе

преди 2 години

Нека и младите да видят , как е да те управляват комунисти и децата им . Безумни цени на всичко и реанимация на милиционерската държава. Те това е промяната към живот като в Северна Корея.Нашият Остап Бендер и котилото му ни оправя хубаво и без вазелин ! Честито харвардски чалгаристанчета !!!

9

Смачкват Българи

преди 2 години

За Гешев и Борисов работят Пернишки крайно дясни Екстремисти, смятате ли че това е нормално!?

8

Анонимен

преди 2 години

Новото министерство да направи един социологически портал, на който да си даваме мнението по-масово и без манипулации. Тези соц.агенции да ги закрият всичките. Само ни манипулират срещу заплащане. Ползата за нас е нулева. В момента герб всеки ден ни заливат с някакви "изследвания" на техните желания.

7

Реалист

преди 2 години

Е, то е ясно, ще ограбят държавата, ,ще раздадат поръчки за милиарди на свои фирми, ще натресат нови дългове,и накрая пак ще опрат до Борисов да им чисти Л'ната!

6

ПРОСТ-о Киро

преди 2 години

Нормално за турлючгювеча от чалгапитеци, пишман демократи, другари с червени фесове и харвардски недоразумения.

5

Шейтаня

преди 2 години

То пък към Тиквената партия е много голямо доверието мисли тая празнодумка,нагаждачка. Ей сега ГЕРБ кято управляват ще направят 1 лев бензина, 50 ст. хляба и ще сложат край на войната в Украйна. Аман вече от разбойници.

4

Позорен Факт

преди 2 години

МВР работят лично за банди на Румен Николов-Пашата, смяте ли че хората ще позволят ГЕРБ да се върнат!?

3

Анонимен

преди 2 години

Нищо приемливо няма в пионките на ДПС които обслужват руски интереси.Затова е този вой на умряло! България се откъсва все повече от руското влияние и джуджето колабира.Смело напред, ПП! Целия вътре!

2

Изтезават Българи

преди 2 години

ДАНС е лична Терористична Организация на Борисов Методиев Борисов!