360

супер

преди 2 години

Супер, че свалихме този червен сатрап.

359

Black Metal

преди 2 години

Дон Корлеоне "Късите пръстЕта" отново е в мозъчен ступор! Геслер мръ.С.ен...

358

Кой е тоя?

преди 2 години

А да. Това е шофьорчето Борисов. На бай Тодар разносвача на пица.

357

Абе Гербопитеци

преди 2 години

Дайте да си представим какво са си говорили Буци и бай Тодар, докато го е развозвал насам-натам? Според мен преди да запали колата, шофьорчето е казвало: "Бай Тошо, трябва да Ви кажа, че изобщо не съм доволен че убихте дядо ми с червен вятър, много ми е неприятно!", а после е казвал: "На каде да карам, сър?"

356

Борис

преди 2 години

Всички про европейски партии са едни и същи. ЕС ги подкупва с еврофондовете, депутатите си присвояват пари, и им казват какво да правят. И всичко си е едно и също.

355

Анонимен

преди 2 години

До Ние, вие, те 382....Достатъчно е да им видиш действията 12 години...Слепият гънюгър гледа само последните 12 години а не вижда моркова който стърчи от *** му чак от есента на 1944та година!:)))))))))))))))))))))

354

Анонимен

преди 2 години

т.е. ще ограбят скоро Борисов и няма да има кой да му помогне. Кеф!

353

Анонимен

преди 2 години

Прав е баце долу Кире

352

Анонимен

преди 2 години

Пинокио Методиев Борисов пак циври нещо...

351

Ние, вие, те

преди 2 години

Ние от ГЕРБ, вие от народа и те от управлението. Така Гербопитека си представят разделението на властите, описано в Конституцията. Мисля, че това е показателно за манталитета на тези хора. Достатъчно е да им видиш действията 12 години - потвърждават абсолютно същата теза.

350

Анонимен

преди 2 години

До Xa-xa 372....Хич не го харесвам Бойко, но е абсолютно прав. Неговото крадене е нищо в сравнение с каквото предстои. Тепърва започва голямото крадене....И грабенето ще бъде за сметха на най-умните ганюгъри в държавата! Съвсем скоро ще ги видим пак на протестите, най-после загрели ще са ги търкасли за пореден път без вазелин!:)))))))))))))

349

Анонимен

преди 2 години

За голямо съжаление на жалките русофили плюещи срещу Борисов... той отново е прав...

348

лъжливото овчарче

преди 2 години

То не бя "ще се счупи държавата", то не бя "няма по-подготвени", то не бя "иде Радевата зима", то не бя Боже Господи. Как ти ги ражда глъвъта е . Нито едно нещо дето е казал тоя, не е било верно. Дори цените - неговите гербопитеци с фирмите за олио и бензиностанциите, вдигат цените и после същите те пищят. Тресат държавата и после риват.

347

Анонимен

преди 2 години

До Доказано чекмедже 374....Буци, ако искаш да ни управляваш, заповядай на Гешев да те разследва и докажи, че си невинен. Ако няма какво да криеш, де.....Първо някой много умен татовец с адско влечение към дамаджаната трябва да посочи доказателства за да му се повдигне обвинение! Аслъ повечето ганюгъри са бетер стадо!:)))))))))))))))

346

Доказано чекмедже

преди 2 години

Буци, ако искаш да ни управляваш, заповядай на Гешев да те разследва и докажи, че си невинен. Ако няма какво да криеш, де.

345

Анонимен

преди 2 години

До Xa-xa - защо се криеш, че си от ГЕРБ? срамно ли е да си ГЕРБ-ажия?

344

Xa-xa

преди 2 години

Хич не го харесвам Бойко, но е абсолютно прав. Неговото крадене е нищо в сравнение с каквото предстои. Тепърва започва голямото крадене.

343

Обърнете Внимание

преди 2 години

Буци казва "ВИ ограбват", а не "НИ ограбват". Той явно не се чувства част от българския народ. Възприема ни по-скоро като стадо, чийто пастир е той. Изкуфел кумундел.

342

Анонимен

преди 2 години

Да не му свършат кюлчетата на мистър Кюлчо! ББ да взема пример от Пеевски и да вземе да отслабне едно 60-80 кг.

341

към к.368

преди 2 години

Моля текста по-долу да се чете: за да им наследяТ занаята.