13

Анонимен

преди 2 години

Зеленски много го е закъсал с фалшивите новини и лъжите!Украйна ще се разпадне.

12

Анонимен

преди 2 години

Фашисти, сър!

11

Анонимен

преди 2 години

До (-_-) Забавлява ме да чета как русофилите си мислят, че тролействането им ще помогне по какъвто и да било начин на руските нацисти, когато бъдат поставени на скамейката за съдене на военопрестъпници.

10

Анонимен

преди 2 години

Той геноцида в Украйна е по заповед на Путин, няма какво друго да направи.

9

(-_-)

преди 2 години

Ок, задайте си въпрос кой обвинява тези войничета във зверства? Тези, които използват мирно население за жив щит, или тези, които директно ликвидираха член на преговарящата група, или пак тези, които 8 години бомбят донбас.. Тези, които запалиха живи хора в общината в Одеса ли? Ейй не разбрахте да мислите с главите си, не с телевизора :(

8

Ристу

преди 2 години

Карл Сейгън: "Вместо да впрегнем сили във възстановяване на нанесените поражения и развитие на нови технологии, които да позволят безопасното придвижване на хора в космоса, едни се уповават на нови и стари божества, езотерични вселенски сили и милозливи извънземни, които да дойдат и да ни избавят от самите нас, докато в същото време други хабят енергията и дарбите си в безмилостни тайни и явни войни за контрол над една мъничка прашинка от необятната Вселена."

7

ПТН-ХЛО

преди 2 години

Путин няма да доживее края на войната. Като хитлер. Приближените на путин вече тръгнаха то този път. Днес един е застрелял семейството си а след това е очистил света и от себе си.

6

Истинско лице

преди 2 години

Кървавия сатрап е решил да демонстрира на цивилизования свят, че терористичния му режим се гордее със зверствата си. Няма лошо, нека целия свят види истинското лице на "жертвата" Русия.

5

Светозар

преди 2 години

Трроляги руски, не се кефете ! Ще ги намерят тия главорези и ще стават трудни за рисуване. А Путин, ако ще да им дава звания " Герой на Съветския Съюз ". И той ще си плати. А между другото, руски трроляги що виреете само в сайтове без задължителна регистрация ?

4

Орт

преди 2 години

Това е покана към нови зверства.Значи убиваш ли иностранци може да станеш герой.На тези същества ценностната им система е съвсем друга.

3

Анонимен

преди 2 години

Арогантен клоун.

2

Касапинът

преди 2 години

от Буча си е наградил слугите.

1

(-_-)

преди 2 години

Добре де, кой не разбра, че буча е нескопосан фейк?