44

Неее

преди 2 години

Североизточните части са населени с руснаци. Украинските нацисти избиват и прогонват това население вече 25г. Сега просто биват освобождавани. Абсолютно същото се прави и с българите в Северна Македония.

43

Анонимен

преди 2 години

Много интересно си защитавате народа и държавата,как го правите така успешно както твърдите ,скрити по дупки на сгради и тунели или пък зад обикновените граждани?Ей на тва му се вика Героите на Украйна!Знамето на ДНР се вее над Азовстал,НО Зеленски и компания продължавали видиш ли съпротивата и Мариупол не го дават.Плоски лъжи,но истината какви ги вършите скоро ще излезе наяве.

42

анонимен

преди 2 години

Смешни са тези, дето с радост повтарят как Русия нямало къде да си пласира особено горивата. Че то за тях се водят войни! Я стига с глупости! Но, наистина трябва да спират войната. И виж ти, само и само те били трепели!? Не смятам, че Русия е по-лоша от другите грандомански империи, било то и бивши. Все интереси имат, все те прави, трепят където им скимне, а ние д....хаме супата.......

41

denko

преди 2 години

predstavete si analogi4nata situaciq do granicite na amerikostan, 6tqha da sa izravnili sas zemqta vsi4ko i nqma6e da e ostanalo jivo sa6testvo na taq zemq

40

анонимен

преди 2 години

Днес сутринта съобщиха за масирани удари на Турция в Ирак, вер. в т.нар. Кюрдистан. Никакъв отзвук, може би се смята това за нормално, както и на други места подобни "удари". Не ме разбирайте грешно, войната в Украйна трябва да спре веднага, но и да се спрат и другите, защото иначе е лицемерие. Сега единствено е виновната Русия, но цялата тази истерия ще доведе, то вече се усеща, до чудовищни последствия в Европа, някои ще са по-богати.

39

ДДРОнег

преди 2 години

Още един руски генерал даде фира :) А руснаците не само в тази война прилагат нацистката тактика на "изгорената земя" ... Дефакто руснаците са нацистите !!!___Скоро ОФИЦИАЛНО ще ги обявят и за военнопрестъпници !!!

38

Народен съд

преди 2 години

Пуснете видеото което пияният и дрогиран Зеленски сам публикува. Добре че беше бързата реакция на щаба му за да го свали от неговия профил, но въпреки това видеото е най-споделяно последните 24часа. Укрофашистите в България и Украйна май се друсат с наркотици на един доставчик.

37

Санкции!

преди 2 години

Сайтовете, които пропагандират нацизма като правят обширни интервюта за азовци ТРЯБВА ДА БЪДАТ САНКЦИОНИРАНИ!!!

36

До 48

преди 2 години

Не ги е виждал. Само е давал съгласие да бъдат бомбардирани.

35

Анонимен

преди 2 години

Гледахте ли вчерашната изцепка на дрогираното същество?

34

Анонимен

преди 2 години

Хайде бе,хванах се,умник..Ти виждал ли си ги тея хора от Донбас изобщо,че говориш подобни измишльотини.*** и виж те какво говорят за теб и твоите убийци,глупав актьор такъв.Че си и нагъл след геноцида на който ги положи твоят режим да заставаш и да говориш лъжи,на които сигурно сам си вярваш.

33

аз

преди 2 години

И отново нищо за Донецк и Луганск.

32

Анонимен

преди 2 години

Още през 2015та със закона за отбраната Конгресът на САЩ е признал АЗОВ за екстремистка, неонацистка организация, и се забранява нейното финансиране и обучение.... всеки може да го провери в нета. Поправката е внесена от Тед Йохо и Джон Конърс

31

Анонимен

преди 2 години

Тоя зеленясалия що веднъж не каза че иска хуманитарна помощ, а иска само оръжия? Нглостина насъсква съседни държави - щял да взима Молдова, щял да взима шведски остров, щял химическо оръжия, щял ядрено оръжие да ползва Москва. Та де у комика нескопосан.

30

Анонимен

преди 2 години

Само да попитам. Как някой ще унищожава нещо, дето иска да си го вземе? На кой са думите:"Смърт за всички руснаци, или негоден за живеене Донбас". Юристите на Байдън ще коментират ли тези думи във връзка с етноческо прочистване и геноцид? И защо"демократичната" световна общност години наред бе глуха за тези думи? Придружени и с дела.

29

Патриот

преди 2 години

Подкрепяме Украйна

28

9

преди 2 години

Тоя не спря! Добре, че има телеграм и туба с независими журналисти...

27

НЕ ДА Я

преди 2 години

Унищожи а да я спаси от твоя терор убийствата които направи там. Попитай хората там. ЩО не направи референдум за да еазбереш що желаят. ТИ САМО плачиш и просиш.

26

айде

преди 2 години

айде бе, путин, смачкай ги тия пияни бандити и да се свършва, какво ги мъчиш!

25

СВЕТЛО БЪДЕЩЕ ЗА БГ!

преди 2 години

Каквото и да унищожат крепостните при.мати, накрая кремълските тирани ще бъдат сразени и отиват в небитието. Радостното е, че заедно с тях ще отидат и Радевите метежници, а България остава в Свободния свят.