113

ББ

преди 2 години

До Bgмали що невинни на заколение имате...русия е 100 мил барабар с чеченците,в технологична сруще Свободният Свят...вие в Украйна се превърнахте в клоуни...воювате и убивате цивилни и рушите жилищни...и си вярвате,че имате шанс срещу опитни армии като тези на Нато и САЩ?...дърпате дявола за опашката...ще ги забавите макс 24 часа...играете опасни игри...и ще убият армията на путин...няма да воюват с цивилни и жилищни...опасни игри играете...прекалено много вярвате на ядрените си "сили"..спрете

112

Анонимен

преди 2 години

Устичката и присвита точно като на нашто Наде Йорданова. И донякъде Ленчето Йончева

111

Анонимен

преди 2 години

Ами освободила ги е от капитана сигур? Още малко ще каже, че той ги е пленил))))

110

Анонимен

преди 2 години

Да бе Петков да пита капитана на кораба ,кой ги е освободил )просто е

109

6557454

преди 2 години

От кой ги освободи, ***?

108

Мьм

преди 2 години

Хахаха, тая пропаднала пиянка и наркоманка отново е тропала през мръсната си уста вместо през другото отвърстие.... ако мръсните, рашисти-убийци и изнасилвачи на деца не бяха нападнали вреоломно Украйнац моряците ни нямаше да са блокирани на пристанището в Мариупол. Т.е. Мара Шекера иска да благодарим на терористите, че били позволили на жертвите да избягат?!?!!? И за това иска благодарност мизерната парцалана.....

107

Анонимен

преди 2 години

Тоест са отвлечени в Донецк - територия окупирана от 8 години от бандитски формирования и без ред и държава? Със същия успех можеха да ги евакуират и в Йемен или Судан...

106

Анонимен

преди 2 години

Като е права -права е.

105

Анонимен

преди 2 години

Това ме го прави по-малко вярно. Руснаците са смешници отвсякъде. Голям пукнат балон.

104

Анонимен

преди 2 години

До Русия смех това е доста глупаво а го пишеш вече за деветнайсети път.

103

Анонимен

преди 2 години

Сега остава само това нагло руско ..нещо, да ни кажете кой ги държа заложници, щото със сигурност не бяха украинците дакато се бореха за живота си..

102

.

преди 2 години

Крайцерът Москва: - Изпрати сигнал за бедствие в 01.05... - Започва да се навежда настрани в 01.14... - Към 02.00 часа турски кораб евакуира 54 руски войници по "хуманитарни причини"... Знаете ли?

101

Руски корабл. на х.

преди 2 години

От началото на войната украинците организираха десетки автобуси с хора да бъдат евакуирани от Одеса и нищо. Сега руснаците са превозили 10 моряка, които са избягали сами и чак Прес алкашето Захарова се изтъква, а наште дупелизци - то беше жълто отпред, то беше кафяво отзад, то беше възторг в памперсите, то са възхвали, то са фанфари

100

Анонимен

преди 2 години

От себе си ли ги освободихте, ***, колхозничка? Вие съвсем изтрещяхте. Смятате, че всички са толкова прости като потомствените мужици.

99

CriticusMagnus

преди 2 години

Офффф... Вече нямам толерантност да чета и глупосттите по коментарите тука...

98

Русия - смях

преди 2 години

Досега се твърдеше, че Русия има втората най-силна армия в света. От 2 месеца се доказа, че Русия има втората най-силна армия в Украйна.

97

Анонимен

преди 2 години

Товариш Жалкарова, престанете да се излагате и да замърсявате информационното пространство. Русия е пародия на общество, време е да се оттегли в историята. Все пак живеем в 21век, няма място за средновековното ви мракобесие.

96

Анонимен

преди 2 години

Само две неща не са ми ясни.Що за интелектуално дефицитен народ имате в Русия и позволявате подобни да Ви управляват и как НАТО позволи това да се случи в Украина?Трябваше Руската мафия да бъде неутрализирана много преди 2014 година.

95

До Анонимен 124

преди 2 години

Какво значи "държат"? Настанили са ги в хотел и се опитват да се свържат с нашето външно министерство да организира прибирането им. От външното ни министерство щом чуят, че позвъняването е от Донецк хлопват телефона. И какво да направят в Донецк по този повод - да им наемат частен самолет да ги извози до София? Извадили са ги от зоната на военни действия и от минираното пристанище, оттук нататък българските власти трябва да поемат отговорността си - ама не искат.

94

Анонимен

преди 2 години

Преди Вие Руснаците да отидете там и да стреляте нон стоп не е имало проблем не само за Българските кораби или други кораби.Не е имало проблем за никой.Вие сте причината да не могат да търгуват свободно.И как беше,с цигара случайно с взривихте кораба Москва? вие не искахте да нападатем Украина,но изведнъж.решите да нападнете със армия ,която провеждаше обучения.На обучение се ходи с халосни патрони,а не с истинско оръжие.