140

6САЩ6

преди 2 години

Назначаването на този беден старец с деменция за президент на САЩ е ясно доказателство че тази страна и голяма част от света се управляват от поклонници на сатаната които се опитват да унищожат човечеството!

139

777

преди 2 години

Не се подигравайте. Човекът страда от прогресивно невродегенеративно заболяване.Много гадна работа, и никой не е застрахован. Просто не трябва да бъде президент на САЩ.

138

Анонимен

преди 2 години

Така е.Има един болен,който е от 6 сутринта на линия и си слага по 40+ лайка.Мисли се за много оригинален.

137

Анонимен

преди 2 години

Форумът е пълен с изперкали.

136

Анонимен

преди 2 години

Някои казват,че вижда духа на Хитлер.Не е той.За мен лично Байдън се ръкува със сатаната,който го поздравява за добре свършената работа.

135

Анонимен

преди 2 години

Ръкува се Луцифер,който дойде лично да го поздрави понеже дава оръжия и ще има нови жертви,а и може да стане ТСВ.Започне ли ТСВ ще има повече души за ада.Не го ли виждате?Със сив костюм е,рога и червени очи.След като Луцифер си тръгва Байдън го проследява с поглед и накрая прави жест "Къде отиваш?".

134

Анонимен

преди 2 години

Що говорите като не сте изгледали видеото? Слепи ли сте? Не се ръкува с никой, а сочи публиката! Елементарни сте!

133

Анонимен

преди 2 години

баща ми е с такава диагноза,дори не може да се облече сам,нищо не разбира,мозъка му е като на 3г.дете.недееспособен.а този човек е Президент.как е възможно.

132

юбералес

преди 2 години

Toва е жеста ''моля'', ''заповядайте'', но нека има зрелище и за ***.

131

Добре Дошли!

преди 2 години

Две изперкали дядки - единият жесток убиец, КГБ агент с мания за величие, а другият пацифист, но с деменция, глупав и може би вече с шизофрения - това е светът днес дами и господа!

130

Анонимен

преди 2 години

..Ядреното куфарче всъщност е лаптоп, който е винаги с президента, когато е извън Белия дом, за да се свърже с военните и със съветниците си, за да обсъдят ядрен удар, ако се наложи.. Ядреното "копче" всъщност е флашка с уникален ел.подпис на президента... Лап-топа се носи постоянно от шефа на военните, а флашка има само президента... Така че е невъзможно дядо Байдън да вземе каквото и да е решение, без да мине през генерала и през съветниците. За другия изкуфял дядо (в Кремъл) обаче не се знае.

129

Анонимен

преди 2 години

Този да вземат да го махнат да не вземе да се ръкува с марсианците. По зле от диктатор командва целия свят живи кумонисти байдановци.

128

Анонимен

преди 2 години

Краси Радков- президент!

127

Анонимен

преди 2 години

Жалко старче с деменция

126

Ъ!

преди 2 години

Путин за това не реагира на нападките му. Като гледа колко е изтрещял "дядя джо" се чуди дали няма да направи някое "пиш" пред публика.

125

Анонимен

преди 2 години

Тези ненормални неща които прави ДжоБайдръна .....ако ги правеше Путин не ми се мисли цял Свят щеше да гърми и трещи за състоянието на Путин ......Това е жалкото ....Медийното облъчване върши работа ......Ето на Банско онзи ден украйнец пиян заплашвал цялото заведение ......няма проблем ...ако беше руснак ?

124

Black Metal

преди 2 години

Маразматик, бля...

123

Анонимен

преди 2 години

За Тръмп също се бяха притеснили, че ще изтрещи и ще натисне копчето, а Никсън, който е бил алкохолик, на няколко пъти в нетрезво състояние е искал да нареди ядрен удар срещу Русия, само дето никой от истински важните фигури в САЩ не му се е вързал...Що се отнася до ядреното куфарче...

122

ХХХ

преди 2 години

Това е най - великия американец ! Най можещия най знаещия ....ЕС трябва да го слуша и ще сполучи ! Американците го избрали да ги води .......аз думи нямам ! Но по смешното и жалко е че цял ЕС го слуша въпреки че е очевадно че е неадекватна личност !

121

Анонимен

преди 2 години

Защо мислят да поставят когнитивното му състояние под въпрос. Аз си мисля, че въобще не е под въпрос, а е повече от ясно.