25

ATLANTA

преди 2 години

Сега е наред Учиндолския умник и Тошко ЗООПАРКА! Хайде мамути?

24

Анонимен

преди 2 години

По подкрепата ще ги познаете. На тоя пост се виждат паричните потоци и сметките. Нещо от което Пеевски има голяма нужда.

23

бааа го

преди 2 години

Само началници в тази държава, еййййй........!

22

Коко

преди 2 години

До До Коко Заради такива като нас все още имате какво да ядете, щото по 10 кожи ни дерат за осигуровки и данъци.Мисли му като избягаме и ние, щот тогава пари няма да ти пращам.

21

Пълни Престъпници...

преди 2 години

За 1 година управление - партизаните около ДС-РАДЕВ ограбиха парите на хората в България - чрез непрекъснатото помпане на инфлацията на всички стоки.............. ПЪЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ...!!!

20

До Коко

преди 2 години

То заради такива като вас имаме голяяяяма промяна.

19

ТЕ И ГЕПИ

преди 2 години

ДА БЯХА ПОДКРЕПИЛИ ПАК НИЩО И ПОЛОВИНА. ВЪЗРАЖДАНЕ ТОЗИ ПЪТ БЯХА ТРЕЗВИ. И СЕ ВИДЯ ЩО?!???. КАЛИ МЕТРАТА Е ХАРЕСВАН САМО ОТ ДПИСЕТО. ТЕХЕН ИГРАЧ Е. СЦЕНАРИСТЧЕТО И КАЛИПЕЛЕКАНСКИ СЕ ИЗЛОЖИХА. АМА МНОГО. ХАК ДА ИМ Е. И СЕГА КАТО ЗАПОЧНАТ ЕДНИ УНДУРМИ ЕДНО ЗАЯЖДАНЕ СЪС ПП И ДРУГИТЕ ПАРТНЬОРИ УМ ЩЕ ТИ ЗАЙДЕ.

18

Kokо

преди 2 години

Много кофти се разкриха ИТН като подводница на Доган. Много кофти за нас българите, които искат промяна. Отиват нещата на избори и връщане на Боко на бял кон... А аз се ориентирам към Терминал 2, в момента в който ГЕРБ ДПС и Възраждане стъпят да управляват...

17

Г.Каспарев

преди 2 години

ДПС мина зад ИТН, загорели са и пробват всяка възможност.

16

?!?

преди 2 години

Правителството трябва незабавни да си поиска вот на доверие. Да се види имали мнозинство което стой зад него. Защото последните дни няма. А Радев се крие няколко дни и оставя държавата да се руши пред очите му . Нагло приготвил новия си проект начело с Янев. Да се яхне, ама вече не! Вън еднодневките.

15

Възмутен

преди 2 години

Така е ..пари у банката няма и дрънчи на кухо кат цинкова кофа!Бойю кога ще връща парите..ама съда вика невинен бил!Къде са парите?

14

Анонимен

преди 2 години

противен натегач зубрач, ей таквизи най ги мразим, само как говори със стиснати устенца мрън мрън мрън

13

Байо Зайо

преди 2 години

леко зализан беше тоя Каримански, *** ИТН не са могли да привлекат по-добър.

12

?!?

преди 2 години

Парите ги няма сега се чудят как да скрият следите си. Пари за поддръжка на пътища няма, пари за закупуване на обещаното зърно няма, парите ги няма. Малко им остава на тия няма да има спасение за тях

11

Анонимен

преди 2 години

ПП са предатели.

10

Хръцпръцумян

преди 2 години

А аз кога,?

9

Анонимен

преди 2 години

Тия продажници не се каратот толкова за бюрмския въпрос и опитите да ни забъркат във война срещу ядрена сиперсила.

8

www

преди 2 години

Стояло си ромче пред морето и разбива кофичка с кисело мляко. Какво правиш? - пита баща му. Нищо, ще го заквасвам. Е как, то няма да се хване! Зная, зная, ама пък ако се хване, какво ядене на кисело мляко ще падне! Ами добре, опитай! Та и Каримански така!

7

Анонимен

преди 2 години

Тия да не се карат ами да ме назначават за шеф на банката, и аз мога да правя нищо за няколко десетки хил. лв. заплата на месец :)

6

Чалгаря

преди 2 години

НАПУСКАМЕ КОАЛИЦИЯТА. СЯ ША ВИДИТЕ КОЙ Е СУВЕРЕНА.