74

Анонимен

преди 2 години

До 79 Икономиста - добре обясни ми драги какво ще стане ??? Русия по техническит причини е обявена като фалирала.... Няма кредити, имуществото треябва да се продаде....Как ще влезете в Русия да и продадете имуществото, така или иначе гепихте всико което е извън Русия... Сами се докарахте да нямате изход.

73

Анонимен

преди 2 години

До Язе "Няма как да има фалит, когато парите са платени," Нищо не е платено. Има си установени начини и форми за плащане и руснаците не ги спазват, което води до фактическото им анулиране. За да ти дам един пример за какво става дума: утре Раша може да обяви, че признава една тухла четворка за равностойността на 100 американски долара (независимо, че това би било очевиден абсурд) и след това каже, че ще изплаща доларовия си дълг деноминиран в тухли четворки по техния курс. Яки палячовци.

72

Анонимен

преди 2 години

До Боби "ТОЧНО ТОВА НЕ ИСКАТ ДА НАПРАВЯТ - РЕЗЕРВА Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ВСИЧКИ ДЪЛГОВЕ НА РФ - ТОВА КОМЕНТИРАМЕ ТУК." Това е фактически невярно и дори в краткосрочен план е невъзможно за установяване. Абе, Боби, ти от нещо изобщо разбираш ли?

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77 "Какво ще стане и какво запада ще получи ???" Задаваш грешния въпрос, но това е понеже не си икономист. :)

70

Анонимен

преди 2 години

До Язе "ми то точно по тези сметки са плащанията" Не позна. "Плащанията" са по сметката на централния Депозитар, който от своя страна прави плащанията КЪМ СЪОТВЕТНИТЕ КРЕДИТОРИ (а не както си написал, по руски сметки). Както ти казах, много неуспешно се правиш на ударен. Само не ми е ясно какво си мислиш, че постигаш. Освен да губиш времето на всички де. :)))

69

Анонимен

преди 2 години

СКОРО ЦЯЛА РУСИЯ ЩЕ ОБЯВИ ФАЛИТ - Ей тия хора не разбират и продължават само да спамят. Дори да приемем че Русия обяви Фалит за Запада. Какво ще стане и какво запада ще получи ???

68

Язе

преди 2 години

До Анонимен 70 Няма как да има фалит, когато парите са платени, но кредитора не си ги иска :-))))

67

До 70

преди 2 години

И като им удържат дълговете от запорираните сметки какво, значи ли това, че Русия остава без външен дълг?

66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 63 "Запада не произвежда почти нищо от интерес за останалия свят... Огледай се около себе си, всичко е от китай...." Верно ли? Абе, а защо като сега гръмна новината за евентуално заразените със саламонела Киндерчета, имаше, абе, тия са от завода в Белгия, не от тоя в Полша. Нали "Запада нищо не произвежда"? Кви са тия заводи?

65

Анонимен

преди 2 години

Боби а тоя Синдик от къде е ??? И как точно ще влезе на Руска територия.... И как ще издаде каквато и да била разпоредба?

64

Язе

преди 2 години

До Анонимен 67 "Запорирани са само сметките на Раша на Запад." - ми то точно по тези сметки са плащанията, няма плащания по международни облигации по сметки в русия. Ти почети малко поне и тогава пиши :-))))

63

Анонимен

преди 2 години

СКОРО ЦЯЛА РУСИЯ ЩЕ ОБЯВИ ФАЛИТ. НОМЕРЪТ С ПЛАЩАНЕТО В РУБЛИ НЯМА ДА МИНЕ - НИКОЙ НЕ ИМ ИСКА ХАРТИЙКИТЕ. ЩЕ СИ УДЪРЖАТ ДЪЛГОВЕТЕ В ДОЛАРИ ОТ ЗАПОРИРАНИЯ РУСКИ РЕЗЕРВ!

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66 "Истината ще се разбере след войната." Едно войниче вече научи "истината" след като копа окопи в Забранената зона. Скоро и други ще я научат.

61

До Боби

преди 2 години

Може и кредиторите да им пратят ЧСИ да им иземе имуществото, само незнам откъде ще го намерят този ЧСИ :)))

60

Анонимен

преди 2 години

До Язе "Няма незапорирани сметко, всичко е блокирано." Не позна. Запорирани са само сметките на Раша на Запад. Парите, които ежедневно прибират от газ, нефт и т.н. са си у тях. Те не искат да ги барат, това е. Зле се справяш с опитите да се правиш на ударен. :)

59

Анонимен

преди 2 години

Чета новините и не мога да павярвам на написаното. "Руснаците, които ограбиха Чернобил, ще живеят максимум година". и още много в този стил. Това ме кара да не чета повече нищо. И едните и другите лъжат яко. Ама някои направо се оливат. Истината ще се разбере след войната. Затова не четете повече тези глупости.

58

Язе

преди 2 години

Още един пример за глупостта на санкциониращите е забраната за полети в Европа на руски самолети - сега лизингованите евро-самолети остават за ползване от рашките, щото не могат да кацат в Европа (на практика са руски поради спецификата на този вид лизинг), а и лизингодателите не могат да си ги вземат, щото ако променяат регистрацията на европейска, не могат да излетят от русия поради забрана за евро-самолети да излитат и кацат в русия....И сега кво праим??? Само питам :)))))

57

Анонимен

преди 2 години

55 ти като че ли живееш в космоса... Запада не произвежда почти нищо от интерес за останалия свят... Огледай се около себе си, всичко е от китай.... Германия е единственото изключение но и тя си отива благодарение на глупоста на политиците... Единственото което ви остана е услугите финансовите услуги (не за булгарите) но за големите Брат(я). Е като не ви вярват тия които са в основата на световната икономике - Китай, Индия каво ще правите бе мушмороци ... ххаха

56

Язе

преди 2 години

До БАНко Баш така е :))))

55

Анонимен

преди 2 години

И като са им обявили фалит какво, ще спрат да съществуват или ще им изземат имуществото, какво реално следва от този "фалит".