461

Анонимен

преди 2 години

60 хиляди загинали войници на Украйна в Маринпол.

460

Анонимен

преди 2 години

Абе,какво "химическо" оръжие!Щом руснаците им знаят входовете/изходите на всички дупки,рез които са се завряли в земята,да вземат да ги затапят здраво и оттук нататък има два начина да излязат плъховете и се предадат с радост: 1)да започнат да ги запълват с вода,ама бавно,за да могат плъховете да се предадат и 2)да сложат мощни вентилатори и да започнат изпомпване на въздуха и пак плъховете ще наизкачат навън.И няма никакво "химическо" оръжие.При това при втория способ и лабораториите няма да се

459

Z

преди 2 години

Днес са се предали нова порция фашисти в Азовсталь, останалите няколкостотин души ще бъдат ликвидирани от поделенията на химическите войски на руската армия. Няма да се слиза под завода в подземията, защото ще трябва да се разходват, муниции, хора и време.Ще ги издушат с газ, след като им предложат за пореден път да се предадат.

458

Анонимен

преди 2 години

Русите са унищожили биолаборатория с иприт на теритрията на Азовсталь с който нас ни тровят вече 5 години .Браво Братушки

457

Анонимен

преди 2 години

Не е отровно, но ви контролират чрез него чрез лъчение, това оръжие , не е руско, руснаците нямат такива оръжия!

456

да видим

преди 2 години

какво е това вещество с неизвестен произход...може да не идва от руснаците,правилното е евентуално да се говори за непознато вещество.Ама кой ти гледа-нека гръмне "новина" и да се плюе по руската армия,поне е армия,а не банда,като азов.Удобно се пропуска фактът,че има и химически заводи там,нищо чудно да е изтекло нещо,което не означава непременно химическа атака.Ще почакаме-може пък някой дя каже истината.

455

Врачанин

преди 2 години

Хахахаха това го знаем вече от Сирия ....Тия химическите постановки....Е нали тоя който ви учи е един и същи ....

454

Анонимен

преди 2 години

Те Азов да се молят наистина да не пуснат руснаците нещо, че ще им се види още по-тесен светът от сега. То не, че много време живот им остава на нацистите, но продължавайте да ядосвате още мечката. И Борката Пиян Джонсън надъхва Зельо как ще му прати 2 дрона и половина барабар с принц Хари картечар. Това обаче само ако херцогиня Мегън го пусне Харко. т.е ***.

453

Ненаше

преди 2 години

До Наше оръжие там Продали сме оръжието ни на трети страни, които без наше разрешение са го дали на Украйна. Усещаш ли разликата с това да пратим оръжието специално за Украйна?

452

Наше оръжие там

преди 2 години

Тъй както си мислим,че не доставяме оръжие за Украйна, по руските новини вчера (11.04) показаха изоставени от украинците оръжия край град Мариинка (близо до Донецк), сред които и заряди за гранатомет, от производствените номера на които се вижда (според говорителя) че са произведени в България. И то с коментар, че такива са се доставяли масово. Ето какво се чете на етикета на един от тях: CP-92 NBL-62 10-21-18 а под линия: 10-10-18 ,като първите десятки и горе и под чертата са в двойна окръжност

451

Клоунът Зеленски

преди 2 години

Зеленски разиграва с фейкове европейските политици като марионетки, а те му се връзват. Но ще дойде време да се позамислят. Със санкциите вредят все повече на собствените си избиратели.

450

Поредният кьорфишек

преди 2 години

Стартира поредният фейк на русофобската пропаганда употреба на химическо оръжие от руската армия в Мариупол. Имало хора с главоболие и загуба на ориентация (най-вероятно от препиване). Очаквайте два-три дни тумба-лумба по всички медии, ще се изкажат и Макрон, и дядо Байдън и наши пишман-анализатори и политици. И всички ще са много възмутени. За обстрела с ракети .У на ж.п. гарата в Крематорск вече не се говори, разбра се че дело на украинците и стана забранена тема. На дневен ред е новият фейк.

449

Анонимен

преди 2 години

Украинските "бежанци" ще разрушат България. Същият сценарий се случва с перлата на Близкия Изток Ливан когато приемат бежанци от Палестина. Години по-късно тези бежанци предизвикват гражданска война в Ливан. В България ще емигрират недоубитите нацисти, които ще разрушат България. Ще видите как ще се молите Турция да ни приюти като по-малкото зло от тези нацисти.

448

Анонимен

преди 2 години

Неизвестното"вещество"се нарича ВОДА с която са започнали наводняването на подземията в Азовстал!

447

Т

преди 2 години

Аха, готви се поредното шишенце с прах за пране да мине за химическо оръжие. Ей не мирясаха не виждат ли,че нищо няма да откаже руснаците докато не прочистят тази страна от разни украински и западни нацисти.

446

Анонимен

преди 2 години

Азов отрови десетки хора през 2014 г. в Одеса, преди да ги изгори живи.

445

Бай Ристо

преди 2 години

За садистите от азов не ми е жал. Не са войници. Патологични садисти и извeрrи. Дано помогне Господ на руснака до един да ги изтреби.

444

ФФ

преди 2 години

Да вече има данни от разузнаването на Лондон разледва колектижен пуфеж на Руската армия,били пуфнали едновременно цял баталион и 3 украинци били в раиона на химическата атака

443

Алоо

преди 2 години

До напръскания с изказването за руската мечка! Не знам до Лондон дали ще стигне, но ние със сигурност ще го отнесем! И тогава няма да можеш да ходиш из Европа където си искаш, и да драскаш глупости в нета, защото просто ще ти го забранят! Не знам на кое му се възхищавате на Новия Хитлер?!

442

Анонимен

преди 2 години

ЦИРКАДЖИИ! НОМЕРАТА В БУЧА НЕ МИНА СЕГА С ТОВА ЛИ ЩЕ ЛАЕТЕ БРЕ