61

Ужас

преди 2 години

Защо запада говори само за оръжие и война. Защо никой не говори за мир?

60

Анонимен

преди 2 години

Кой ще влезне бе мунчовци, Америка ли или Франция, които такива файна са изфра ли в Украйна, че се чудят как да си спасят кожите? То не са биолабите, то не са инструктори, то не бяха бозите на Хънтър Байдън. В момента им е на печено, че се чудят каква, медийна пропаганда да изфабрикуват.

59

факт

преди 2 години

Англия готви почвата за провокация с хим.оръжие в Украйна и намеса на нато ,което значи голяма война.

58

Анонимен

преди 2 години

до 90: Срещу Наполеоновата не е спечелила нито едно сражение. Зимата няма вечно да им помага. ПО важно е да се докопаме до техните тайни агенти тук.

57

Анонимен

преди 2 години

Като метнат някоя ядрена ракета в Берлин рязко ще се събудят от розовия си сън европейците и ще се спрят да раздават оръжия.

56

Анонимен

преди 2 години

Ако НАТО поиска... Путинова Русия ще изчезне за по-малко от 1 час от лицето на Земята...

55

Анонимен

преди 2 години

Гнома бункерен нямаше да се крие зад 10 метрови маси, ако не го беше страх за живота му. Поставяй му ултиматум, посочвай му GPS координатите на бункерите и го го изхвърляй където му е мястото - в азия. Там го чака чичо Си.

54

Анонимен

преди 2 години

НАТО може да ги смачка за часове. Тия хора не могат ли да разберат, че тоя няма да спре и ще посегне на други държави. Полша затова с такова настървение помага на Украйна.А като умре вождът, следващият ще продължи - вижте му риториката на Пу_тлер - като на севернокорейски диктатор - Русия е много болна. На Луната щели да кацат. Най-дразнещото е, че този филм вече сме го гледали, ама изводите нещо куцат. Поне Запада да даде на Украйна исканото въоръжение - тя защитава всички ни от ***

53

Анонимен

преди 2 години

Досега Русия е погребала 2 натовски армии наполеоновската и хитлеровската и краварската също ще погребе!!!

52

Анонимен

преди 2 години

Важното е да не спират доставките на оръжия докато и последния руски войник в Украйна не умре. Русия няма капацитет да води война срещу НАТО и знае много добре, че направи ли грешка ще я унищожат.

51

Анонимен

преди 2 години

То тоя зеления, защо прави провокация след провокация, именно, за да вкара цяла Европа и после света във война. Само дето европейските граждани не са толкоз захлупени като политиците им и като украинците. Те ценят живота си и никой няма да отиде да се бие. НАТО ще трябва да разчита само на професионалните си войници и то на част от тях. Други, просто ще откажат да воюват.

50

Анонимен

преди 2 години

Фашистка Русия ще даде чудовищен брой жертви, независимо от изхода на войната. В допълнение санкциите ще ги превърнат в гзолизци на китайците. За сметка на това ще имат безчет манифестации за Ден победь

49

Анонимен

преди 2 години

Спайдърмен или супермен няма да помогнат в този филм

48

Анонимен

преди 2 години

Просто, нато се страхува от РЕАЛНОСТТА

47

Брр

преди 2 години

Просто западът се страхува от ядрената лудост на путин. А той ги води за носа! НАТО не бива да стои настрани! Дори с риск от усложниния. Точно така се страхувахме и от мощта на Хатлер 1 и той направи огромни бели. Същото е и с хитлер2. Няма никаква разлика.

46

Анонимен

преди 2 години

НАТО влиза в Украйна. Путин пита: "Защо влезе?". НАТО: "Гоня нацистите. Имаш против ли?". Путин: "Хлъц." Путин, плахо: "Исках аз да ги изгоня.". НАТО: "Закъсня, аз свърших работата. Проверих за нацисти."

45

Анонимен

преди 2 години

Тва много ги размятате тия западни танкове и самолети, а задавате ли си въпроса дали съществуват изобщо???

44

Анонимен

преди 2 години

Лъжата на Путин за нацизъм в Украйна беше повод Запада и НАТО да влезе веднага в Украйна. Путин сам даде повод с лъжата си за влизане на Запада в Украйна. Запада не го използва.

43

Анонимен

преди 2 години

Запада трябваше веднага да влезе в Украйна да провери за нацизъм. Путин с лъжи влезе, а Запада трябваше да използва лъжите му и веднага да каже: "Фашизъм? Влизам веднага. Благодаря на Путин. Ще проверим. Влизаме незабавно с танковете и самолетите" Путин щеше да остане излъган.

42

Анонимен

преди 2 години

До превод за сороси,Същото като в Афганистан с хеликоптерите, така ли да го разбираме?