113

Анонимен

преди 2 години

До Даскал Кольо Да си подарят държавата на военнопрестъпника ли бе, мун-дьо? Много безмозъ-чно предложение. Викай на Путин да спре! Той почна. Докато Путин не бъде спрян, никакво отстъпление заради рахата на социално слаби бългърски маргинали.

112

Даскал Кольо

преди 2 години

Ако не искате да има ужасяващи кадри, смърт, разрушения и бежанци НЕЗАБАВНО СПРЕТЕ доставката на оръжия за Украйна. Не ви ли стига толкова смърт?

111

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Мерси за почиставането- рекли нас-раните га-щи.

110

Анонимен

преди 2 години

До Миро - Според теб начело на цялата държава е по-логично да стои таксиметрова копърка, за да лови балъци - това рашъни, това капейкини, това бесепари...

109

Анонимен

преди 2 години

mnogo merci za pochistvaneto.

108

Анонимен

преди 2 години

rusia e zavladiala li usa virusi v ukraina i sloji krainata bukva na virusite li?... tova razgnevi li farma atlantite i kolosite v usa, canada, uk, eu?!...piratite niama li kak da iznasilvat darjavite i da im prodavat usa vaksinki s specialen voene antarkticheski led i iadren transport?!

107

xoxo

преди 2 години

Коментарът ми беше предназначен за 127

106

До 124 Тарас

преди 2 години

Двегодишното covid затваряне и агресията ,натрупана от гражданите,които понасят последствията от мерките са причината.Войната е изпитано средство за отклоняване на вниманието от реални икономически проблеми.С всяка създадена голяма криза се убеждавам,че повечето хора са загубили способността си да мислят критично.И винаги се питам кой печели от кризата.

105

Анонимен

преди 2 години

Прав си зельо всеки палач ще бъде наказан,а номер 1 си ти!

104

Анонимен

преди 2 години

Какво НАТО какви 5 лева прословутия член 5 е само на думи. Ако падне бомба в Полша кой луд от ЕС ще си рискува живота да им помага? Аз няма да съм, нито охранения германец или французин, нито прибалтийските пудели. Нито пък турците които видяха че полза от ЕС нула. Само Англия и САЩ имат интерес да воюват на чужда територия и то докато не влязат в сила хиперзвуковите оръжия и атомните бомби.

103

телеграм ру

преди 2 години

Журналист от китайската телевизия направи 10-минутен видеорепортаж от взривения в Мариопул театър. Откри само два обгорели трупа на хора, които са се опитвали да излязат, а в подземията няма разрушения и загинали - т.е. хората които са били в мазетата са оцелели. Най-вероятно има загинали в срутената централна зала, но кой ги е накарал да стоят там не е ясно - залата не предоставя защита, покривът й е декоративен! Няма логика да се крият там!

102

xoxo

преди 2 години

#129Не си добре,имаш нужда от специализирана психологична помощ.Ти там ли беше,и с очите си ли видя кой кого е убил ???

101

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Виждам, на путинофилите не им харесва възможността да усетят на собствен гръб как се чувстват украинците, и как се чувстват всички, които не приемат техните арогантни писания. Защо ли???? Нали всичко е постановка? нали война в Украйна няма? Нали всичко казано от путин е истина? защо тогава не искате лично да участвате в подобна постановка???? ***, сте всички путинофили!

100

Анонимен

преди 2 години

До ютюбето Русия казала = лъжа.

99

Анонимен

преди 2 години

На всички, които защитават масовия убиец путин и твърдят, че няма убити, а телата по улиците и разрушените сгради са само постановка, пожелавам: Да се настанят в дома им от някои етнос, да разрушат дома им, да изнасилят и убият жена им + децата им, да се гаврят с тях....А, ние после да се радваме, и да пишем, че това е театрална постановка, и набеждаване оня етнос, който защитавал и освобождавал говорещите като тях.... Ако стане, реално ще постъпим като путиновата армия и като вас.

98

По-страшна?

преди 2 години

В смисъл, че "труповете" не само леко мърдат на заден фон, но и пушат и си ровят по телефоните?

97

ютюбето

преди 2 години

Още вчера руснаците пуснаха клипове в ютюбето от подслушани разговори на западни журналисти и украинци, в които ясно и недвусмислено подготвят новата постановка с Бородянка! Ядосвет се, че не могат да намерят "жетви" и оня от бибисито казва на украинеца да намери на кого да плати за участие в новите кадри!

96

Анонимен

преди 2 години

Първото нещо което не-фалшивите направиха е да забранят всеки друг източник на информация. Сега ще си снимат каквото искат

95

:)

преди 2 години

започва да ми прилича на сапунен сериал от Диема Фемили...от сега ви казвам, че следващият освободен град..ще е с още по-големи разрушения от Бородянка..

94

Тарас

преди 2 години

На онзи, дето ме нарече "***" няма да отговоря, защото не желая нито да се самоунижавам, нито да унижавам него. Питам се само откъде толкова много хора изведнъж добиха такава кръвожадност и готовност да воюват? Вижда ми се логичен отговора да е от Холивуд и компютърните игри. Или просто е някакъв особен вид ментален дефицит. Ама пък толкова много болни хора??? И да си вярват, че ще хванат пушките... А са много! Верно много болка има по тоя свят...