583

Анонимен

преди 2 години

Пускат ботове и са уж за украинците,защото знаят как повечето българи сме на мнение,че сами са си виновни и така ни провокират да пишем.Но ..някои наистина им връзват и с тея ботове може и до война да се стигне.Ако не с Русия ...може и вътрешна.Ако повечето бяха за Украйна щяха да ни пускат ботове за това как подкрепят Русия.Много тъпо.

582

Анонимен

преди 2 години

Кики е бот,не връзвай

581

Вредите на България

преди 2 години

Фашистки ботове...вредно е за България.Ще стане беля ако продължавате.Спирам да чета.Имам програмка с AI .Казва се Replika и с нея по-стойностен разговор може да се завърже отколкото с украинските ботове тук хаха

580

Стига глупости

преди 2 години

До Кики Много си п'роста да знаеш.

579

Малко за политика

преди 2 години

Киро чака парите от Брюксел и за тях е готов на всякакви г'лупости. Може не само да изгонят руския посланик, а и да скъсаме дипломатическите отношения с Русия. Но ако ни спрат руската газ сигурно едва тогава ще се замисли какво върши.

578

Кики

преди 2 години

Незабавен шут в тлъстите задни тазови части на Митрофанова.Руският окупатор се превърна в жалко посмешище , алчно и уродливо.Слава на украйнските герой.

577

Благоев

преди 2 години

Руското посолство саботира България на културно ,политическо и икономическо ниво.Значи че,ще е плюс да го няма.Българското посолство в Москва "пропусна началото на войната в Украйна!Значи ще е плюс да го няма.

576

Анонимен

преди 2 години

До "Тези мъже от Донбас и Луганск, които осем години воюваха срещу неонацистите бранеха своята земя" - Да разбирам, че ако Турция въоръжи сега мъже в Разград и Кърджали и те прогонят и избият българите в района - тези хора също ще защитават своята земя?

575

Привет Качамак

преди 2 години

До Каракачамаков: Нещо си объркал опорната точка. Пиши за Путин. Сега е ред за русофобство - това се харчи.

574

Анонимен

преди 2 години

Към Русия - с любов! Да ни е чиста Душицата като правим бизнес с тях, че инак в енергетиката ще изплескаме като рибки на сухо

573

Анонимен

преди 2 години

Кики,най-лесно се гони.Но си трябва дипломат и от Русия.Не може без дипломат.Също така гоненето може до война да доведе,което ще дойде добре на Украйна да вкара натовска държава в конфликта.Конфликт с НАТО и Русия няма да е за никой победа,защото ще бъде ядрена война и край на човечеството.

572

Позор

преди 2 години

До Буча и Бородянка: Буча и Бородянка са позор за уж свободната и обективна европейска журналистика. С режисирани фейкове Зеленски и англосаксонците ги разиграват като марионетки.

571

Кики

преди 2 години

Изгонете незабавно *** каца Митрофанова.Русия никога не е била велика сила.Ако някога нещо е постигала , то винаги е било с чужда помощ и огромни жертви.

570

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 704:Освен това забрави да добавиш,че българи са убивали,а ние тука ще им вдигаме знамена и ще им казваме герои....мани...срам!

569

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 699: "Украинската армия се бие срещу паравоенни окупатори от 8 години"? Нещо бъркаш понятията. Тези мъже от Донбас и Луганск, които осем години воюваха срещу неонацистите бранеха своята земя, своите семейства. Убийци, насилници бяха украинските неонацисти. Сега вече си получават заслуженото. А СОС тия неонацисти ги обявява за герои и им кръщава улица край руското посолство.

568

Анонимен

преди 2 години

Фашистки сайт с ботове.Като подкрепяте украинците значи подкрепяте нацизма.Техният герой,на който поднасят цветя е Бандера,който е фашист и е убивал евреи.Прочетете малко за Бандера.Никой не казва,че ако не подкрепяте Украйна значи автоматично подкрепяте Русия.Трябва България да подкрепяте и никой друг.

567

От Хага

преди 2 години

Чакаме ПУТИН! Немедлено!

566

Анонимен

преди 2 години

Тая леля дали има списък с всички членове на СОС които са гласували решението? Вероятно да, вероятно това е списъкът за 'зачистка' при провИздеждане на специална операция. Какво правят тия диваци в Херсон в момента? Издирват хора, които са антируски настроени, лепят им етикет фашисти и хората изчезват. Тук ако се стигне да дойдат веднага ще захвърчат доноси и маса народ ще бъде изклан. Както е станало 1945-та година. Хора с независимо мислене няма, трябва да си проруски безмозъчник. Айде хола.

565

Анонимен

преди 2 години

Еми който плаща той поръчва музиката, така е

564

Анонимен

преди 2 години

Как си личи, че вчера е имало финансова инжекция от ЕС, даже и форумниците са намазали.