197

Анонимен

преди 2 години

Имаха възможност да избират между позора и войната . Избраха позора но ще получат и войната.

196

Анонимен

преди 2 години

Не може да чакаме местните избори или края на войната. И сто знамена да закачите няма да заобичаме Украйна . Вие ще получите точно обратния ефект и дори гражданска война мизерни предатели на България. Така трябва да се казва предателите на България. Анатема за вас.

195

Анонимен

преди 2 години

Абе я по-кротко ,че да не обумкат някоя ракета!!!

194

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.250 Защото Сирия не е Украйна и Асад е сириец, а не евреин като Зеленски.И защото президент Тръмп е умен, съобразителен човек, несобръщащ внимание на военни съюзи като НАТО и на ЕС. Освен това беше по-млад от Бай Дън и мислеше с главата си, а не се отплескваше с 30-50 години назад. Американците си избраха този грохнал старец, да си му берат грижите. Дано не ги вкара в III световнa война The Old Daddy...

193

Анонимен

преди 2 години

Русофобите с нов господар Украйна. Срам и позор. Господи моля те спри националните предатели.

192

Анонимен

преди 2 години

Какво общо има местна власт с външна политика на държавата. Едни тротоари не може да оправите, ама барабар Петко с мъжете ще ми показвате съпричастност. Събирате дрехи и храна и това е. Не стига, че поставяте чужд национален влаг на българска институция ми кръщавате две кюшета с безумни имена. Софиянци НЕ ВИ ПОДКРЕПЯТ. И да кажа идат месни избори.

191

Анонимен

преди 2 години

Съпричастност с кого с Азов с Десен сектор и останалите паравоенни нациски структури. Боже.

190

Анонимен

преди 2 години

Ревете колко искате, вие сте виновни с това че не гласувате. Има една партия, която е против всичко това. Сега ревете, че преименуваме улици на Украйна и веем украински знамена. Ревете си, ама няма кой да ви чуе, управляващите ви мразят и на тях най-много им харесва, че не гласувате.

189

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Ако рашъните нацелят Московска 36 с някой Кинжал членовете на СОС ще имат ли време да се оплачат на Урсула и Столтенберг или директно ще отидат при Господ?! По принцип БГ има ли ПВО, способна да спре хиперзвукови ракети или София ще си отиде зян? За своя роднина питам, живее бизо до центъра на столицата.

188

Анонимен

преди 2 години

В Сирия сатрапът Асад и войниците на Путин като избиваха сирийците защо нямаше сирийско знаме на общината ?

187

мръшляцииии

преди 2 години

То пък едно знамееее.......

186

Анонимен

преди 2 години

Да, поредната глупост- едно е като народ да покажеш съчувствие и съпричастност, съвсем друго е да се намесваш политически. Защо, защо не се говори, че и двата народа са наши братски народи, и не трябва да заемаме ничия страна, а трябва да бъдем посредник за мир между тях??

185

Анонимен

преди 2 години

ПОЗОРНО РЕШЕНИЕ на сСтолична община. По времето на соца даже не е имало чужди знамена на български институции. Предатели и блюдолизци са общинските съветници.

184

Анонимен

преди 2 години

Национални предатели. Оставка затвор за поругаване на Българския Флаг!

183

НДСВ

преди 2 години

Чакам с нетърпение следващите избори да видя как герб се оттичат в канала!

182

Не

преди 2 години

Още една глупост.

181

Анонимен

преди 2 години

То бива, бива самоунижение, но чак пък толкоз. Следващата стъпка е да почнат да горят български знамена. Което няма да ме учуди като познавам моралната хигиена или по скоро липсата на такава у софийските общинари. ГЕРБ ДБ и спаси София, тези са гласували ЗА

180

умрем за политика

преди 2 години

Българина все напъва,напъва,и току погледне и види,че отзад пак същото е излязло!

179

Както е ТРЪГНАЛО

преди 2 години

Скоро можем да СЕ СЪБУДИМ с изненада освен ТУРСКА Партия в Парламента ДПС ще може да има и Украинска партия в Българският парламент. Трети официален език ще стане Украински след Турски и Български език. Ще има медии и новини в националният български ефир канали на Турски и Украински езици.

178

Гиб Мелсън

преди 2 години

Предлагам да прекръстим град София на град Нов Киев или Ню Киев. Мисля, че няма да има никой против.