305

Анонимен

преди 2 години

"но те не са вкаменени." : Да го вкамени Серега Пичкарев и да млати, млати в задунайския ти дирник, докато не ти избие изпражненията през ушите. *** *** покорна задунайска

304

До Zlata

преди 2 години

Виждам, че много знаеш по въпроса, обясни също какво правят руснаците с предателите, че ми е интересно !

303

ДА

преди 2 години

Този филм сме го гледали-в Сирия,Ливан и Ирак!Като чета новините-все едно живея по времето на бай Тошо!Има само черно и бяло-цветущ социализъм-до комунизъм не стигнахме и гнил капитализъм!Ама то не било така!!И сега -истината е тази,която ви изнася!

302

Анонимен

преди 2 години

4 дена минаха откакто се оттеглиха руснаците и сега откриват труповете, но те не са вкаменени. Странна работа.

301

Dazy

преди 2 години

Когато през 2014 г.бандеровците бяха почти довършени, някой Свали малайзийския MH17. Сега, когато на път да бъде разгромена групировката в Донбас, се появи Буча. Целта е да се обвърже Русия с ръце и крака. Напротив, трябва да се активизираме. Премахнете всички болки от тази тема:" не, не е добре ""те са деца". И нека военните спокойно и твърдо да се справят с ВСУ, в най-кратки срокове. Стига сте се заигравали с тях и сте чакали още "Бучей". Разбиването на APU е хапче за всичко. Който оцелее, ще разбере, че е сгрешил. А който не оцелее, Господ ще отсъди, кому в Рая и кому в ада.

300

Анонимен

преди 2 години

Гледах и аз клипа с легналите хора, един си вдигаше ръката на 15 секунда, друг става на 30 секунда. Жалка постановка. Руснаците не са толкова глупави да стрелят по мирни жители. Нека да им разследване в ООН за да се види какви мошеници са украинците.

299

Реалност

преди 2 години

Укрите ще излязат много лъжлива нация

298

шмatka

преди 2 години

След като са'' убити'' тези укри,защо си мърдат краката и ръцете и се пазят да не минат бтр-те през тях?

297

Viki

преди 2 години

"Време на смъртта. Причината за смъртта. Мястото на смъртта. Отговорете на тези три въпроса за всяко от телата. и след това започнете да търсите виновниците. Преди това вие само буквално разпространявате дезинформация", заяви бившият инспектор на ООН за наблюдение на ликвидирането на иракските оръжия за масово унищожение Скот Ритър.

296

до 335

преди 2 години

Я да си свериш малко часовника краварче мило.Как краварските ви тв-та показваха обгорели тела и "обгъзени" деца,които уж Башар е сторил и след седмица си признаха,че всичко е измислено,но за да имало по голям ефект и какво БИ станало ако....измякярчета

295

Сценарист Артист

преди 2 години

Трябва си монтаж и допълнителна обработка, страхуват се да не се изложат с бързо скалъпени монтажи и кадри

294

Costa

преди 2 години

Буча е поредният епизод от поредицата, който екипът на Зеленски произвежда, за да не губи подкрепа на Запад. Преди това видяхме чак лживую историята на "руски кораб" край остров Змия, ракети "удари Русия" в центъра на Харков, "удари" по Бабьему Яр в Киев, "атака" на майчинство дом и драмтеатр в Мариупол, митът за "Призрак на киевска рус" и много други.

293

Анонимен

преди 2 години

Значи Раша нахлува в Украйна, обаче те били лошите.......хахахахаха :))) Чудя се, ако турците почнат "специална, военна операция", да "освобождават" кърдалийския регион, дали русофилчетата с радост ще приемат това :))) Тъи като Ердо е съюзник на джуджето, може би да :)

292

до до русофилите

преди 2 години

А пък американофилите все още вярват,че едни аборегени,живеещи в пещери са бомбардирали сша,държава която отделя 700-800 млрд долара на година за отбрана....

291

Zlata

преди 2 години

Жителите на Буч (не всички, но много) по време на присъствието на руските войски, за всеки случай, плетеха бели парцали или панделки на ръкавите си. Това е идентификационен знак - "собствен, не стреляй". За украинските военни този знак означава "враг". Влизайки в Буча, украинските тербати хващат хора с бели превръзки, влачат ги в мазето, измъчват ги, за да изведат информация и ги разстрелват за "сътрудничество" с войските на РФ. И сега те предават убитите от тях хора като жертви на руската агресия. И светът им вярва!!!!???? Фантастична измама!

290

Анонимен

преди 2 години

Гледах клип ( украински ) , на който в огледалото за обратно виждане ( явно не са се усетили ) , се вижда как един "труп" се надига и сяда. " Кого да вярва чиляк " , както се казваше в един стар мюзикъл......

289

Анонимен

преди 2 години

След Виетнам, когато журналистите беха директтно на фронта и показваха директно убийствата там, които деморализираха Щатите, вече не се показват трупове по ТВ русофилчета :))) Просто казвам, такава е политиката, да не се показват и стряскат в удобните си кресла останалите хора по свето :)

288

Не знам къде са?

преди 2 години

По различните медии не се виждат никакви трупове нито на снимки нито на видео. Трябва СПЕШНО да наемат тези фалшификатори от Франция дето направиха видео клип как Руснаци взривяват Айфеловата кула в Париж суперско аудио монтажи ревящо бебе и видео монтажи обстрел на Айфеловата кула / куураа.

287

Анонимен

преди 2 години

Чичо Сам да се заеме и да постави въшкарите там където трябва .

286

До 330

преди 2 години

Всичко това нямаше да се случи ако тоя комедиант Зеленски се беше предал да приключи всичко.