77

Анонимен

преди 2 години

Ами да им помогне бе другари.И мсме чертежи на Ф-16 ,имаме и договор с Бойнг за тях.Дсите им чартежите и да се разправят със американските сенатори дето прибраха комисионите от поръчката.Може да предложат и участие със съвместнa група в е дно с българските майко продавци.Така ще са си лика прилика.

76

виж ся

преди 2 години

танковете ги дадохме на македонците, походните кухни - за скрап....остана да им дадем магарешки каручки с картечници!

75

анонимен

преди 2 години

ние вече сме помогнали на украйна - парите които дадохме за самолети американците им ги дадоха за оръжие...така че пито-платено, обаче останахме без самолети!

74

Анонимен

преди 2 години

Добре, ама ние почти нямаме техника и войска. И като има окажем тази помощ, и като си оголим задните части съвсем, а Русия вече ни брои за неприятелска държава, ще се защитаваме със самоделни лъкове и стрели, яхнали магарета.

73

Валери

преди 2 години

Не само,че можем,но сме и длъжни.Всичко друго е пропаганда.

72

Пу_тлеристан

преди 2 години

Пу_тлеристан налази ли Украйна, ще тръгне и към нас.

71

Изумен

преди 2 години

Снишаване другари, снишаване...После, да не питате защо сме на опашката на Европа, по доходи и благосъстояние.За последните, трябва и кураж, както и свободен дух. На тази територия, те за съжаление, не са налични...

70

Баба Ванга

преди 2 години

Най-често срещаният израз сред българсите скоро ще бъде "Да би мирно седяло, не би чудо видяло"!

69

Димитър

преди 2 години

"Българският народ бил против'Не, не е против българският народ, а само определени прослойки, маргинали, безделници, социално зависими и страхливците. Истинските българи сме ЗА, за ЕВРОПА и ДЕМИКРАЦИЯТА. И да, трябва да помогнем на Украйна, утре виж сме в нейното положение.

68

АЗ

преди 2 години

САЩ изпращат долари на Украйна за военна помощ, нека Украйна си купува оръжие с тези долари, иначе те за какво отиват тези милиарди?

67

Анонимен

преди 2 години

продължават разрушенията и жертвите на невинни деца,жени и възрастни хора.Те имат нужда от военна помощ,за да се защитят

66

абе

преди 2 години

абе геврек, вий имате ли сиво вещество, затънали сме до ушите в кризи - ти искаш и военна криза

65

Не ви разбирам

преди 2 години

Украинците, за войната се снабдяват с оръжие директно от руски пеоизводители. Това е бизнес. Уговорката е между двете държави. Другите палячов.ци си решават вътрешните проблеми на техен гроб. А това е гадно.

64

Ха

преди 2 години

И ти ли, Бруте?!? Помни, че предателите никой не ги обича, дори и новите им господари, защото знаят, че ще бъдат предадени и те все някога. Учете се от унгарците!

63

ММ

преди 2 години

Всичките проблеми в България ги оправихме, че и на други ще помагаме. Смях, смях.

62

Ай Сиктир

преди 2 години

До 73: причината е доста по-прозаична. Въоръжението не е хем несъвместимо с натовското, хем остаряло. Абаносовия шаман от Пентагона ни предлага нови американски системи, ако дарим тия на Зеля. И наще свирчовци лапат въдицата: с един куршум сто заека. Хем ще си обновим оръжията, хем добро впечатление ще направим. Май ната й на хуманността, на правдата, на човешкото... Келепир да има, май на....

61

Анонимен

преди 2 години

А попитахте ли тези, които ви плащат заплатите дали са съгласни да бъдат замесени във война?

60

Факт

преди 2 години

Няма по-долно от кпмунист!

59

Мая

преди 2 години

Че те тепа, комунист такъв.

58

Анонимен

преди 2 години

Украинците са обучени да боравят със съветска техника иначе ако можеха да използват американска въобще нямаше да ни искат старите бракми не мислите ли?