207

Анонимен

преди 2 години

Аре, някои психопати се развихриха...

206

Анонимен

преди 2 години

100% ЛЪЖА

205

ЗЕЛНИКА

преди 2 години

Ще си получи заслуженото ! Ще бъде съден , за геноцида над собственния си народ , за което обвинява Руснаците !

204

Тая война я

преди 2 години

Предизвика ФАШ и васалите й ! ДОЛАРА ще се обезцени .....ФАШ ще рухне !

203

Предай се Зеленски !

преди 2 години

Спаси Украйнския народ! Предай се със фашистите си !

202

Зелката е КЛОУН !

преди 2 години

Запада и ФАШ трябва да си наградят артиста !

201

Това не са хора

преди 2 години

Нормалните хора в 21 век мислят как да образоват децата си за да могат да се развиват, а руснаците мислят само за войни, убийства, грабежи и някоя друга любовница! Примитивно племе, което не заслужава и омерзение. Диви зверове, това са те.

200

Анонимен

преди 2 години

До Мужик Украйна искаше да нападне Крим и Донецк и струпа 1 милион армия.

199

СЪД ЗА ЗЕЛЕНСКИ !

преди 2 години

Съд за ЛЪЖЕЦА- ИЗМАМНИК ! СЪД за ПРЕДАТЕЛЯ !

198

Анонимен

преди 2 години

Да бе, остава да се очакват признания от престъпниците!

197

Анонимен

преди 2 години

Споко, убитите са живите мъртви!

196

Ошо

преди 2 години

0Що за *** трябва да е едно лице(не лице, а гз) за да оправдава свинщините на ... не знам как да ги нарека. Всъщност знам, но...Русский мир, бля! Ето тая дива азиатска *** искате да ни докарате тука! Братушки! Тия не са, никога не са били и никога няма да ми бъдат братя. Тия животни не заслужават калта по подметките ми.Киро, ходиш по много тънък лед, момче!!! Да се правим, че не забелязваме какво става, ни приравнява ипринизява до азиатската пасмина.И като си говорим за 99-та...тогава

195

Мужик

преди 2 години

Ами Русия отричаше че ще напада Украйна, и до ден днешен отрича там да има война, някаква специална операция било. Само изпушил русофил може да им вярва на лъжите.

194

44

преди 2 години

Каквото и да се твърди едно е безспорно-руският войник е освободител и никога убиец на убиец на цивилни!Това е бандеровска постановка.Лицата на показаните бяха завити,защото по тях се познава,според патоанатом,най-добре дали човекът е жив или мъртъв!Няма да ни заблудите!Веднага независима експертиза , ако "мъртъвците" са още там!

193

Анонимен

преди 2 години

До ХА ХА ХА САщ фърлиха малки ядрени бомби в Сърбия.

192

Анонимен

преди 2 години

Укрите също режеха половите органи на руските войници. Руснаците имат даже повече жертви.

191

Кривондел

преди 2 години

Добре де. Никой ли не усеща иронията? Вместо да обсъждаме как най-силната армия в света е денацифицирала Киев - обсъждаме дали са избивали цивилни, докато са бягали, насред унищожена руска техника. Дотам ли се сведе митичният ПЛАН?

190

ХА ХА ХА

преди 2 години

Килията на Милошевич го очаква

189

Анонимен

преди 2 години

Някои вече анализираха клипа и установиха вече феномени! Някои от труповете мърдаха с ръцете, а други ставаха и си тръгваха, виждаемо на огледалото при забавена скорост! Стана ясно, че не е правено в Холивуд, а са украински аматьори, а и времето си беше и гадно! Следващите клипове ще коригират аматьорските грешки донякъде!

188

Бай Гроздан

преди 2 години

Путин,та Путин.Путин е лицето на една империя с мислене формирано от векове и затова е лесно предсказуемо поведението им,а то е докато не стане на тяхната.Светът като мнение не ги вълнува,единствено разбират от тояга,но няма такава и затова трябва по-скоро да има мир - за да не става тяхното все повече.