252

Анонимен

преди 2 години

*** ли си ква си психото те зове

251

Black Metal

преди 2 години

Да те арестуват в Орландовци или в Бакърената! Швейцарска Фашистка!!!!

250

Анонимен

преди 2 години

До я па я, такова нещо не е било писано в учебниците и ти трябва да бъдеш съдено за лъжа и дезинформация.

249

Анонимен

преди 2 години

Това е най-логичното нещо: един фашист и масов убиец да бъде търсен от международния трибунал за извършените от него военни престъпления. Ние предупреждавахме, че Путин и останалите терористи от Кремълската банда, ще бъдат поставени на скамейката на подсъдимите рано или късно.

248

В грешка си

преди 2 години

До АлексМилошевич е оправдан по делото, но умира в затвора в Хага(съмнения за умишлено убийство)

247

Анонимен

преди 2 години

Вън укрите от ПраБългария. Киев - е прабългарски град. О, неразумни юроде, прочетИ малко история, за неговите основатели оТ нея и се поучете.

246

АРЕСТУВАЙТЕ

преди 2 години

ЛЕНА,тоя *** срами БЪЛГАРИЯ ,навсякъде където се появи

245

Анонимен

преди 2 години

85 годишната ми майка пенсионирана милосърдна сестра и вдовица да ви кажа че е по запозната и по информирана и по умна от тази Карла някаква си.

244

Анонимен

преди 2 години

Тая пък. Да арестуват Путин!!! Ходи си пий хапчетата.

243

Анонимен

преди 2 години

85 годишната ми майка пенсионирана милосърдна сестра и вдовица да ви кажа че е по започната и по информирана и по умна от тази Карла някаква си.

242

Реалист

преди 2 години

До 264 Не съм съгласен. Поради простата причина , че САЩ готвене това отдавна. Няма какво да се залъгваме. Да речем, че задържат и арестуват Владимир Владимирович Путин, после като лавина ще трябва да осъждат бивши управляващи на други страни с вина за военни престъпления,а те не са малко, едни от най-изявените са САЩ. Ако го осъдят, а не последва това и с други управляващи ще затвърдят усещането за двоен стандарт.

241

Я, па Я

преди 2 години

До Анонимен 272: А Ленин е създал всичко, даже и Кирилицата. Това пишеше в учебниците на СССР. Но в твоя случай, отношението е "Убии *** с мълчание"

240

До 268

преди 2 години

Точно защото чета и се информирам, и то не руска пропаганда, мога да си позволя да изкажа мнение.Войната като война е нещо ужасно. Но причините довели до нея са друго нещо и трябва да се разбират.Междувременно и в Йемен има война, не виждам някой да е обявил за военнопрестъпник шейховете на Саудитска Арабия и ОАЕ. Даже напротив - ще купуваме повече петрол от тях, че да избегнем най-голямото зло на света Русия. Добре е да бъдем обективни.

239

Анонимен

преди 2 години

А зеленски ще получи присъда от трибунала в Москва.

238

Анонимен

преди 2 години

Я, па Я Може да си "якаш" колкото искаш, ако искаш врещи "малее" се тая. Украйна беше създадена от Ленин ( и укрите за благодарност му бутнаха всичките паметници). Такава държава се появи преди 30 годни при разпадането на СССР. Дори Македонците имат по-стара държава. Така че толкова за държавата Окраина създадена от болшевиките... Македония и Украйна са един тип държави - без корени...

237

ПроСоТо

преди 2 години

не требеше ли да турат снимка на въпросната "Карла дел Понте" та да видим коя е тая "Жана Д"Арк" на 21-ви век?...А са турили снимка на Путин..

236

Алекс

преди 2 години

Първоначално никой не вярваше,че Милошевич ще бъде изправен пред трибунала.След това Милошевич получи присъда.Путин го чака същата съдба.Ще получи присъда от трибунала в хага.

235

Военно птестъпник

преди 2 години

Колко руски деца изби родени след неговото окупиране на кремъл, сатрап, убиец, стреля по православни, ада охотно го очаква, скоро

234

Я, па Я

преди 2 години

До Анонимен 262: Както се вижда сега, а и както самите Руснаци, воглаве с путинските пропагандатори признават, Украйна се оказа държава и нация. Както изглежда тази държава и нация са на път да изтрият цялата бойна слава на "великая и могучая". И ако си направиш труда да по прочетеш нещо повече от руска пропаганда ще разбереш, че този народ там винаги е бил и се считал за съвсем отделен а до Указа на Екатерина Велика за Русификация Малорусия (Украйна) е ползван преводач при срещите с хетманите.

233

БРЦК

преди 2 години

Пунта мара. Глупости глупости. Не ви ли омръзна лицеморието.