123

преди 15 години

Мноооого преди София столици на България са били Плиска, Велики Преслав, Велико Търново, та дори и Охрид. Е, по тази логика какво да кажем тогава? Кои са граждани и кои са селяни? И какво значеншие има кои какви са? Защо няколко пишман"софиянеца", произлизащи от селата трябва да злобеят и да обиждат всички българи? Айде нема нужда...

122

преди 15 години

ей, да не забравите на статията за състава на сапуна например пак да включите на любимата си тема София-провинция.Само така, това е най-ВАЖНИЯ проблем в BG.Виж, всичко иначе ни е наред, оправяме кой от къде е и СМЕ ГОТОВИ! Празни кратуни, едно си баба знае едно си бае

121

преди 15 години

Брей, "софиянци" били голяма работа и ние как не сме разбрали. Аз уважавам интелигентните КОРЕНЯЦИ софиянци, които никога няма да дрънкат такива простотии като няколкото селски гашници тук, произлизащи от селата. И си мислят, че като бащите им са се преселили в София и живеят в покрайнините в някоя панелка са "солта на земята". Гашникът си остава гашник където и отиде. Между другото може ли някой да каже поне един революционер от София? Аз лично не знам такъв.

120

преди 15 години

Чудя се как е възможно да има голкова комплексарщита и омраза у някои хора, които единственото, което могат да кажат за себе си е, че са от София. Тука няколко селски гашници ореваха орталъка и оплюха всички хора, че били "селяни". Дълбоко съм убеден, че същите гашници произлизат от селата и родата им с цървилите се е довлякла в София. И сега тия си избиват комплексите като обиждат всчки, които произлизат от други части на страната. Ама аз не разбирам например с какво Варна е по-лоша от София. С нищо. Даже е 1000 пъти по добро място за живеени. Та тия *** да спрат да обиждат хората, щото цяла България хрантути София и никой не им е виновен, че не са кореняци софиянци. Защото ако са такива няма да ръсят такива селски простотии. Просто са си ***, представяйки се за шопи.

119

преди 15 години

Кой нв може да разбевре откъде иде омразата? СОФИЯНЦИ МРАЗЯТ ПРОВИНЦИЯТА! ТОВА Е ИСТИНАТА! Те са извора на злото, но са избрали непечеливша стратегия - един срещу много! Те са срам за държавата - никой не може и не трябва да съществува, според тях, освен те самите! Айде, със здраве! Дано поумнеете!

118

Kalina

преди 15 години

Da ne poviarva chovek-kakvi divashki izkazvania...Mi kakvo pljuete po Sofia -to vsichki v Sofia sa doshli ot niakade-koi ot Plovdiv,koi ot selata. Nie ,rodenite v Sofia otdavna se iznesohme ot neia. S vas - "spechelilite specializaciite" v Sofia neshto ne ni se vrazva da ziveem zaedno-nie ne si izhvarlaime bokluka ot terasata,nito si vikame decata ot balkona taka che da ni chuvat prez 10 ulici,nito se biem noshtem s mazete si kato se vurnat piani ,misleiki che sa oshte v selskia horemag.Sofianci v momenta sa tova koeto e ciala Balgaria za sazalenie taka che ne se pljute edin drug - koito mogul e vzel bohchata i vlaka i e doshal da stava sofianec. Obache mantalitet ne se promenia - uvi :(

117

прокопи

преди 15 години

Не разбирам откъде идва тази неистова омраза спрямо софиянци....При бедствия хората обикновено си помагат или поне съчувстват.....Горката ни страна!!!!

116

xxx

преди 15 години

Xa xa xa tova za vodopada mi xaresa!Lapaite shnorhelite,slagaite plavnici...i pluvaite.Te vi i more si imate veche...

115

mark

преди 15 години

Vsi4ki v Evropa si pluiat stolicite i vie ne pravite izklu4enie sunarodnici.Prosti ste do nevuzmoznost i neturpimost.Ot elementarna 4ove6tina i su4ivstvie ste li6eni.Shte vi kaza samo edno-OBICHAM VI.

114

113,s teb sme!!!

преди 15 години

113,s teb sme!!!

113

преди 15 години

На България е нужно - 1. военно положение2. Операция "чисти ръце" - отнемане на имотите и богатството на мафията 3. Вкарване в затвора на доста голям брой престъпници и крадци - но не кокошкари, а големи рибоци от рода на Божков, братя Диневи ( сигурно най-големите мафиоти по нашето черноморие ), Милен Велчев и брат му.... (списъка е дълъг) 4. Изхвърляне от властта и търсене на отговорност от всякакви турци, ***, Догановци... - ако трябва - организиране на нова безплатна екскурзия на същите към Турция!5. Създаване отново на силна българска армия и въоръжаването и - защото сега такава на практика не съществува.6. Операция по връщане на окрадените и изнесени български капитали - с помощта на разузнаването, ДАНС има още но това е засега.

112

ПЛОВДИВ

преди 15 години

Шопски ***.Какво ме интересува мен ,че мръсната клоака столица софия се била наводнила.Какви сте вие?Всичко се върти около вас ли?Нито града ви град,нито жените ви жени,навсякъде ***,мутри и лъжци и измамници като сложим и българското управление,което доведе така нещатата ,че софия стана държавата.Ето затова ви мразим всички майни и не само майни, защото съзнателно всичко се центрира в голямото село.При това обвинявате,че има преселение,е как да е иначе,като всички тясни специализации за работа и инвестиции веднага ги придърпват в горзния ви град.А какво става във вторият по големина град - умишлено се затлачва функционирането на ключови звена - летището , панаира искат да го разхвърлят - *** селска.Само едно ще ви кажа и това на вас ви липса - Пловдив е обичан от пловдивчани и колкото и да се опитвате да убиете развитието му , там където е текло пак ще тече.

111

преди 15 години

xax gluposti.. a minalata godina kato zalq polvin viena... i na dr mesta stavat su6tite ne6ta i 6e ima da stavat i po golemi.....

110

преди 15 години

Може ли такова безобразие. Това е в центъра на София. В центъра на никоя друга столица не може да се случи такова чудо. Човек да не може да стгине от единия до другия край на центъра. По време на пороя бях в центъра му на сточна гара. Града беше най-малкия проблем. Беше пълно с клони от дърветата - един клон по главата и в "Пирогов" няма да те спасят.

109

пфу

преди 15 години

Оф големите Софиянци...що не са ви наред шахтите бе граждани..че няма къде да оттича тая вода...и какво вирите нагоре носове, като дупките в столицата са като кратери..Най-грозната и неорганизирана столица в Европа..големите граждани с голямата си чалга и големите си коли пред големите панелки..айде да не се заяждаме сега кой е селянин и кой големия софиянец, че не можете да ме чуете как ви се смея на постовете...хахааха

108

преди 15 години

Пороят ви бил залял. Ми голям праз... Нали сте се довлекли от селата и сте пасли крави, значи сте свикнали с пороища по къра.

107

преди 15 години

Е тези шахти нали ги чистиха, и улици затваряха даже заради това :)

106

преди 15 години

Ха-ха! Като чета комплексираните обяснения на няколко селендури, довлякли се в София се чудя докъде може да стигне чувството за малоценност, та някои гашници да се "хвалят" че били софиянци, след като бащите им са се дотътрили с каруците до София и са се писали за шопи.

105

преди 15 години

Доган разстрелян,а измисленото от него министерство за бедствия и аварии,подарено специално на кадъната Емел,се съкрати - видя се,че кадъната нищо не прави и министерството й е неефективно.Искам си парите обратно,които са отишили за заплати,джипове и гориво за това абсурдно министерство!

104

Данъкоплатец

преди 15 години

Я,нека сега г-жа Етем ханъм обясни какво направи нейното министерство по "превенцията на бедствията",както тя самата казва,за да не се случват такива аварии!