267

1

преди 2 години

Браво на Путин така се прави.

266

Анонимен

преди 2 години

Слава но Русия!

265

Анонимен

преди 2 години

Да Саки! А защо САЩ твоята не заби знамението на територията на Русия? Ами далечко е задокеана за това!-:))) И когато решиха Германия и Белгия да създадат ЕС,що не се сетиха,че Природните ресурси са точно в Русия? Сега е късно да оплюваш 150 милионното руско население!-:))) Русия ще обърне с краката на горе " Силният ЕС станал " могъщ" точно чрез Руските ресурси! Мачкай Вова!-:)))

264

Анонимен

преди 2 години

До 279 - аз от блогъри, инфлуенсъри и други индивиди жадни за внимание в социалните мрежи (и готови да покажат всичко ако им се плати) новини не черпя :) В нашата страна и на Запад - нямаме нужда блогъри и инфлуенсъри - отивам в магазина и лично виждаме поскъпването :). Аргументацията явно не е от силните ти качества :)

263

Апокалипто

преди 2 години

Той запада има пари,ама няма ресурси,а когато не можеш да купиш нищо парите ти се превръщат автоматично в тоалетна хартия.Тва е все едно да имам кладенец в пуатинята и някъя *** с торби злата да ме заплашва,че няма да купува от водата ми...врвме е да се събудите и да осъзнаете реалноста,а тя е чв силен е тоя с ресурсите а не тоя с хартиите!

262

Анонимен

преди 2 години

За русофилчетата, които имат някакви илюзии какво се случва в Русия в следствие на санкциите, пишете в Тубата Русия супермаркети и гледате как руски блогъри обикалят и показват тоталното опразване и брутално поскъпване с всеки изминал ден. Вече коментират открито, че при тези цени повечето хора въобще не могат да купуват. Вчера някакъв показваше червени чушки в МаЦква по 599 рубли. По курса, който русофилите тук ни съобщават, това са ..... 7 долара. 10 кинта за кило чушчици. :)

261

Апокалипто

преди 2 години

Тука някои живеят със спомените за Русия преди 30 години,когато бяха разсипани от запада...Ако си направите труда да четете,ще осъзнаете че Русия вече няма стигане,имат от всичко по много и никакви санкции няма да ги съборят.

260

Георги

преди 2 години

Никаква газ от Русия няма да купуваме повече. Който има пари, той диктува правилата. Като иска ще купи, като не иска - няма. Търговията е преговори и пазарлък. Да си реже тръбите и да продава за старо желязо да храни пияните руснаци и дебелите им жени

259

Saki

преди 2 години

Не е нормално един народ от 140 млн.,да се разпростира на 18 млн.кв.км територия с 20% от питейната вода ,най големия горски пояс и най богатите залежи на газ.

258

Анонимен

преди 2 години

Тази газ е на планетата! Трябва да се набие путин и да му се вземе гaзъ!

257

Анонимен

преди 2 години

Тия сами се гръмнаха.

256

Възраждане на СССР

преди 2 години

Путин го каза много ясно. Който иска да купува Руски газ, трябва да открие сметки в рубли и то в Руски банки за да обезпечи плащанията. Така не само ще укрепне Руската рубла, а и Руската банкова система а от там и Руската икономика. Правителствата на Европейските страни ще имат сметки в Руски банки и то в рубли!! Което от своя страна ще обезпечи прекрасна инвестициона среда за компании от цял свят! ШАХ и МАТ!!!

255

Анонимен

преди 2 години

До 263 АнонименТи си доста болен ! *** веднага на психолог за контролен преглед и след това задължително при гинеколог , че може да си забременял от втория си африкански мъж

254

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 264 "И кои магазини се махнах от Русия? Евтиняците Зара, Икеа, Декатлон... Ужас, руснаците не могат да спят от мъка." Хихихи. По-лесния въпрос е "кои НЕ СЕ махнаха". Отговора е: много малко, и скоро ще се махнат и те. И пак опираш до опорката, че "русия си е самодистатъчна", защото друг аргумент няма, изправени пред реалността на тоталното напускане на международните компании.

253

IQ 3.14

преди 2 години

До До 249тия ги обяснявай на сервит по барчетата, ще изглеждаш начетен и умен. шефа на кгб ако не може да се оправи лично, няма да е шеф на кгб а ше му сипат от мездренското

252

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен261 абич, тарикатите си ги избрахте да ви управляват. а ти пиши постове за минимална работна и викай на всички че си "администратор".

251

До 264

преди 2 години

Дишай, дишай дълбоко, че така идват инфарктите :)

250

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 252И кои магазини се махнах от Русия? Евтиняците Зара, Икеа, Декатлон... Ужас, руснаците не могат да спят от мъка.

249

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си пълен изверг, за да подкрепяш Путин. Русофили, майките ви сигурно си мразят детеродните органи, поради факта, че сте се пръкнали от там, за срам на род и родина.

248

До 249

преди 2 години

Да ти обясня аз. Тезата за Путин като едва ли не еднолично решаваш какво и как се случва в Русия е другата *** теза, в която "злото" се персонифицира за целите на пропагандата. Някак е по-лесно да мразниш "конкретна личност". Ако Путин нямаше достатъчно подкрепа от достатъчно на брой хора и интереси, Русия нямаше да МОЖЕ да води сегашната си политика. Така, че дори Путин да бъде свален, идеята че това автоматично ще доведе в промяна на курса на Русия, е просто пожелателно мислене на Западът.