36

Цирк

преди 2 години

Тоя ги приказва едни глупости но сам не си вярва.....

35

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 години

да де, ама как ще спират експлозиите, след като укро-фашистите още не са изтребени напълно? Ааа - не може то тъй! А иначе, нацисткият клоун може да си играе колкото си ще на "преговори"... няма лошо... А също и да продължава да си лае и "да не сваля гарда".... Укро-кучетата си лаят, РФ-керванът си върви накъдето си иска и си действа по плана... Един по един, до един - докато и последния главорез от укро-вермахта не бъде 'неутрализиран' (денацифициран, ваксиниран, и за по-сигурно - мумифициран)

34

R

преди 2 години

Сутрин се оплаква от щетите на бомбардировките, на обяд иска оръжие и помощ, вечер говори, че трябва да преговарят. Как да му вярваш?

33

ха ха

преди 2 години

Срам за руската империя Русофили а вие чашки на....

32

Здрасти

преди 2 години

Нема да се пуашиш копуеле!

31

Лекар

преди 2 години

Я па ти, освен с гъзтаралеж да мачкат, друго няма какво да направят

30

АК-47

преди 2 години

Ало, наци'то в зелено, твоите азовци и в момента обстрелват, както и всеки ден със снаряди Донецка област. Ама за това водещите по телевизиите нито дума. Разните там Цветанки Ризови, разни Викита Петрови, как веднъж не казаха и не показаха какво правят главо'резите на Азов там. Ама нали ще им спрат хранилката.

29

L.

преди 2 години

Забелязвяте ли, че Зеленски както ковида преди се появява на първо място в новините?

28

Дедо Либен

преди 2 години

Русия добива в Щкутия по 1.2 млн карата или 240 кила диаманти годишно, колкото Ботсвана и Канада (втората и третата в света) ВЗЕТИ ЗАЕДНО.

27

Дедо Либен

преди 2 години

1,2 милиона бъдещи булки в САЩ плачат, че поради ембаргото НЯМА да могат да си получат любимите годежни пръстенчета с диамантчета! Но янките го измислили с НОВ ЗАКОН - руските диаманти, които са обработени в Нидерландия, Белгия или Индия НЕ СЕ СЧИТАТ ЗА РУСКИ, понеже им е придадена значителна НОВА СТОЙНОСТ и могат да се продават в САЩ !! Русич е износител на 29% от диамантите в свет !!!!

26

ЕВО

преди 2 години

Докрай и до дъно.

25

Алооо

преди 2 години

Баце нали побеждавахте, какво стана? Според вашата пропаганда до 1-2 дни правите контра атака и сте в Москва? Видяхте, че сте сами срещу Русия и никой не смее да и се опълчи. Използваха ви и ви захвърлиха както ще стане с всеки съюзник в "великия алианс". Като 2 държави в нато турция и Гърция се карат за острови в Средиземно море, що "великия алианс" не се намеси и да реши спора. нато е създаден единствено и само да се използват други страни срещу Русия.

24

Анонимен

преди 2 години

Надявам се тази година да има по-малко руснаци по Черноморието. Те са единствените, които се отнасят с българите като с втора категория хора. Всички други, англичани, германци, поляци, украинци, албанци, румънци се отнасят с уважение, но не и руснаците! Трябва да спрем да им издаваме визи!

23

Лекар

преди 2 години

Накрая на руснаците ще им писне и ще пуснат тополите

22

Анонимен

преди 2 години

В ход е разоръжаването на русия! Няма нужда от преговори! Скоро ще им свършат командировъчните!

21

Анонимен

преди 2 години

На Путин не може да се вярва.. докато и последният войник не се изтегли от Украйна. Москва на сълзи не вярва, както имат един филм.

20

До 22

преди 2 години

Бъркаш се, това са рускини

19

Анонимен

преди 2 години

Як бой и яки загуби за Туршия

18

До 24

преди 2 години

И едните и другите умират. Разликата е, че едните го правят като герои, защитавайки домовете си, а другите като лакеи и роби на един извратеняк.

17

Анонимен

преди 2 години

Бре този онищожи руската техника той още малко и ще влези в Санкт Петербург смаза Путин само руски военни умират а украинските са Робокоп.