140

Анонимен

преди 2 години

161-да му мислят Тея дето ще вървят по него.те ходят само по килими.Путин чака.

139

Анонимен

преди 2 години

149-той и газа ще стане евтин 3000 евро за 1000 куб.м.

138

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 156 "Путин вече ще посреща преговарящи за газ по килим от орехови черупки." Как се застила килим с орехови черупки на 2 метра под земята?

137

gg

преди 2 години

Събираите пари, не за моренце, а за дърва кои има банско чудо да го изшкури и пробоядиса,идва време на сплотеност един пуфеж с 3-4 човека ще го делиш,Банското чудо не е да те топли а да се стоплиш за малко, след 31 Март да ще разберем.какво е ПОСТ И МОЛИТВА, да ви доиде акъла на интелигенциата.

136

И как точно ще ги

преди 2 години

пренасочи?Чрез телепортация?Да не говорим , че препродават и чужд газ от средоазиатците, *** те не са длъжни да минават през путлеристанДа не говорим че доставят максимум 40 % и вече са взети мерки да се намали този обемСАЩ, Катар, Северна африка, азеритеНяма да стане за една г. ама на путлеристите ще им трябва повече време да построят новите патоци

135

Анонимен

преди 2 години

До За Витков! "Европа ако спре да купува газ от расията, п.у.т.я ще е аут на втората седмица" Другарете май още не са загряли защо Пууттлер има пари за елда и захар, но ако направи грешката да спре газа много бързо ще се разбере :)))

134

Анонимен

преди 2 години

До Зелените *** и българските са същите. Вместо за засеем на тая златна земя храна, шибнахме солари и затворихме Аеца-а... Пълни... да не казвам.

133

Анонимен

преди 2 години

Путин вече ще посреща преговарящи за газ по килим от орехови черупки.Та като застанат във партер да изпитат две "удоволствия".

132

Анонимен

преди 2 години

До До 136/144 "Всяко нещо с времето си.." Чакам началото на април да чета пискането на путинофилите защо Русия не е спряла газа. Още отсега знам, че ще има яко смях с обясненията.

131

Анонимен

преди 2 години

Инвестирайте в въгледобивни компании и парни двигатели там е бъдещето. :-)

130

Нане

преди 2 години

Купувайте си магарета и свещи...))) ако не искате да ходите пеша и да стоите на тъмно...)))

129

За Витков!

преди 2 години

Европа ако спре да купува газ от расията, п.у.т.я ще е аут на втората седмица

128

Анонимен

преди 2 години

Бял кахър е това, рублата е евтина.

127

.

преди 2 години

Ще им се наложи на ЕС да разберат къде зимуват раците в такъва случай :)

126

ЕЛЕМЕНТАРНО

преди 2 години

На 17-ти декември 2021 година Русия каза, че Украйна трябва да се придържа към Минските споразумения и от НАТО да гарантират писмено, че военният блок няма да се се разширява на изток. Ако не "ще последва военно-технически отговор". И Украйна, и НАТО ОТХВЪРЛИХА предложениято. Последва ВОЙНА. Сега по същия начин ЕС отхвърля предложението на Русия за плащането на газ в рубли. Какво очаква да последва? СПИРАНЕ НА КРАНЧЕТО.

125

Анонимен

преди 2 години

140--от изкукали вече, ще чуваш какво ли не.

124

Анонимен

преди 2 години

До gg-*** ойде у реката,Лавров каза че нема да пуща Коста у Москва.

123

До 136

преди 2 години

Всяко нещо с времето си... Както вече и казах, всичко си върви по план... ЕС няма да плати и съответно няма и да получи това, за което не е платил... И тогава и всички тролченца също ще цъфнат и вържат...

122

gg

преди 2 години

Възраждане е последната надежда преди умирачката.Така че безумци връзумете се.Всички интелигентни тип васко кръпката и подобни лиолиовци трябва да Построят АЕЦ Белене.Лятото някък си идва кураж,няма да плащаме в рубли.Ако искаш зимата няма да ти е толо и уютно,и да папкаш манджичка топла.За 2-3 лева супичка,тогава да видим И нема да има концерт на васко Кръпката щото ще е ледена скуптура,със сметка за ток 9000лв.

121

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 126 - по-голям виц не бях слушал отдавна :)