31

Анонимен

преди 2 години

Руснаците ще направят услуга на всички ако го гръмнат тоя naляк най-накрая

30

Анонимен

преди 2 години

Еманюел Макрон е съюзник на Путин.

29

Анонимен

преди 2 години

Има шанс Зеленският още да не е избягал от Украйна. За срещата са доставили украинска минерална вода "Моршинскьа". Знамето отляво също подсказва домакина на срещата. До последно Зеленецът се подвизаваше в офиса на ООН и УНИЦЕФ на ул. Институтска в Киев. Не знам защо братушките го бавят още.

28

Анонимен

преди 2 години

До Георги......но комент. Но то разззийската наглост, да нападнеш някого докато до предната вечер си отричал пред света, че това е възможно, а сега да обявиш, че той те е въвлякъл във война няма и нужда от коментар, а от процес...съдебен и медицински.

27

Ама никой не ти е

преди 2 години

длъжен бе ***! Па и критикува.Бъди благодарен, че поне някой се отзовава и те пускат в ефир да плещиш наляво и надясно.Това че си съсипа народа вече е друг въпрос.А е и време да започнеш да мислиш ако има с кво в дрогираната ти кратуна,щото хамериканските кукумявки дето те съветват наоколо не са ного продуктивни.

26

Анонимен

преди 2 години

Зеленски е достоен типичен представител на т.н. "украински народ": той е досаден, но за сметка на това нагъл. Когато му помагаш в беда, давайки му парче хляб, той не вика "благодаря", а "защо е без масло?" И после почва да ти дава указания как трябва да се държиш за да му угодиш.

25

Тираджията Z

преди 2 години

Мисли ги за прасенца касички.

24

какво ли

преди 2 години

Каквото му наредят САЩ да мисли!

23

спомен за Савченко?

преди 2 години

Зеления ще го калибрират по същия начин - ще го хванат ще го осъдят и ще го върнат милостиво при създателите си на запад за да вмирише там атмосферата. В резултат на което запада сами ще го разкороноват.

22

Анонимен

преди 2 години

Каква "украинска национална армия"???? Нали такава държава няма и никога не е имало??? Искаш да кажеш - новоруZийската армия? Ами ок ще добавим жертвите към Катинските при предстоящия нов Нюрнберг.

21

L.

преди 2 години

Състарил се е завалията. Ама няма и как. То о Запада не бяха обещания, не бяха насъсквания срещу Русия, не беше помпане на самочувствие. Самите САЩ не смеят да излязат срещу Русия А Украйна има голеееееееемия късмет, че Русия не ги счита за вражеска територия. Иначе отдавна да са при св. Петър всички, без нацистите. Те ще са при лукавия.

20

СЪЮЗНИЦИ НЯМА

преди 2 години

Заглавието г-да журналисти - Зеленски СЪЮЗНИЦИ НЯМА! Всъщност за Зеленски не знам, ама Украйана същзници със сигурност няма. Украйна е сама, т.е. само използвана и ще бъде захвърлена, щом стане непотребна.

19

Георги

преди 2 години

Зеленски е един национален предател. Въвлече държавата във война и все още поддържа войната.

18

Анонимен

преди 2 години

Има още шрот за гонене от руслямското посолство май.

17

Мъдрец

преди 2 години

Китайските мъдреци са го казали: "Който настройва другиму, срещу него се обръщат"

16

На зпад

преди 2 години

На запад вече почнаха да се притесняват за зеленото извънземно. То вчера успя да настрои повечето политици на европа срещу себе си.

15

Анонимен

преди 2 години

Ами оставете "зеления" да го сгазят оркките. Следващите ще сте вие - сини, жълти, червени, розови.... Недалновидни нещастници, като чембърлейн.

14

Анонимен

преди 2 години

Явно Зеленият чете днес. бг и понеже снощи се спукахме да коментираме облеклото му - и явно го досрамя, та се е изкъпал, сменил е тениската, която носеше 2 месеца, вече плесен беше хванала. Браво, браво...сега и дрогата, ако намалиш, ще е супер. И се обръсни...

13

Зеления

преди 2 години

е на колумбийски витамини отново!

12

Анонимен

преди 2 години

Путтаран се цензурира??