144

Анонимен

преди 2 години

Защо изобщо обръщат внимание на този кл.оун? В крайна сметка решават американците, той казва това, което му е позволено от тях да каже.

143

Анонимен

преди 2 години

Зелено лъжливо джудже, нямало лаборатории. Голем лъжец, дано гори в ада заради това което направи на Украйна. Купиха го за някой грош байдъновците.

142

Анонимен

преди 2 години

Е трябва да отстъпи Зеленски за Донбас за да не стане за резил Путин пред света.Сламка му трябва на джуджето от Кремъл за да излезе ''победител''.Няма смисъл тази война,а и никой не печели нищо от смъртта на хора и от двете страни.

141

Марин

преди 2 години

Няма как Путин да победи! Или изтегля Оррките от Украйна или се бият до последния човек. Зеленски не иска замръзен конфликт като в Косово.

140

Марин

преди 2 години

Няма как Путин да победи! Или изтегля *** от Украйна или се бият до последния човек. Зеленски не иска замръзен конфликт като в Косово.

139

Анонимен

преди 2 години

Стигаме до момент, в който правителството на САЩ първо отричаше ъсществуането на биолабораториите, после твърдеше, че са само 30 на територията на Украйна, но не са с цел разработването на биооръжия, за да стигнем до този момент, в който президентът на Украйна отрича съществуването на тези лаборатории. Надали ще получим по-ясно потвърждение с какво точно са се занимавали американците на украинска територия.

138

Анонимен

преди 2 години

"Да, това е анекдот. Тук няма какво да обяснявам. Не, у нас няма. Не, няма. Няма ядрени оръжия, химически биолаборатории и химическо оръжие. Това не съществува."_______Пич, изобщо не си правиш услуга като отричаш съществуването на биолабораториите. Току що излъга в ефир, повече нямам какво да добавя.

137

Грийнберг

преди 2 години

Нацистите ти, ще Бъдат Победени!

136

Земя

преди 2 години

Като ще говори за територии да започне с Черно море.

135

Гъз

преди 2 години

България не е суверенна държава, нали за това сме в ЕС и Нато.

134

Ф16

преди 2 години

И ние сме на същия у и. Чакай от робовладелец светло бъдеще. Робовладелците само влачат. Радвам се че украйна го научава по трудният начин.

133

Байно

преди 2 години

До Анонимен 217...Само ти ли не разбра че Русия не съществува за света а Путин е касапин и военопрестъпник, обявен за такъв от Сената и президента на САЩ.

132

Анонимен

преди 2 години

До Ястребител...Русофилите мислят че са владетели на света. Общото между тях е че са мързеливи готованци и пияници.

131

Анонимен

преди 2 години

Роскомнадзор е яко на зор, през VPN всичко в Русия се отваря -кеф ти фейсбук, кеф ти украинска телевизия

130

Анонимен

преди 2 години

Роскомнадзор си е сменил името на Роскомнадzор

129

преди 2 години

Рядко слаб превод. Отново. Спрете се с тоя гугъл транслейт.

128

Анонимен

преди 2 години

Путинофилите в България трябва да бъдат интернирани в трудови лагери

127

Samo Bombi

преди 2 години

Русия просто от скука завземе Крим, след това чака още 8 години за да ви нападне.

126

xoxo

преди 2 години

Малко не му тече мисълта гладко,сигурно е преуморен от интервюта...Ама как така няма лаборатории,а пък американците си признаха че има..

125

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 години

да де, ама я е казал, я не тез неща и теа скалъпени сложни изречения в туй дълго интервю... Бе на тоа нарко-нацистки пишман-комедиен псевдо-хитрец не му ли стана вече ясно, че не може да надхитри лисица, стояла начело на КГБ, а? Таа лисица първо ще го прати на преговорите за зелен хайвер, после ще го направи за посмешище, след това ще го принуди да подписва всичко, и накрая ще го пусне на чакалите, т.е., с него ще се разправят самите украинци, дето ги набута да воюват срещу РФ