135

Анонимен

преди 2 години

Подготвя се огромна далавера - да бъдат купени с нашите пари батерии на стойност 2 млрд лв, после пак с нашите пари да се рециклират и зареждат. Всичко за да се облагодетсйвта кръга Василев-Лорер-Прокопиев-Иванов.Оставка!

134

Анонимен

преди 2 години

Този на снимката прилича ли ви на ***?

133

Анонимен

преди 2 години

За 100 дни можеха да покажат,че не са фалшиви. Как стана така, че решението на народното събрание да не участваме в санкциите, се промени? Сега официално не пращаме оръжия, но неофициално дали е така? Много държави правят сериозни стъпки за облкчаване на населението от галопиращите цени на горивата и храните, но тук нищо не се прави. Напротив - присъдружните спекуланти трупат печалби на гърба на хората. Пазорна е икономиката ни, а не пазарна. Подмяната е факт - това видяхме, а не справедливост.

132

един

преди 2 години

До Анонимен 'А вие като бяхте на нашите години' Да не мислиш, че някой ни е питал да се затворят блоковете на АЕЦ, да се фалират фабриките и да се нарежат на скрап, да влизаме в ЕС и НАТО? Колкото сега ни питат за зелени сделки и договори с Газпром. Преди не вярвах, но вече си мисля, че искат тази територия рядко населена за буферна зона между запада и Русия

131

дгжггг

преди 2 години

не е

130

Do 139

преди 2 години

Нормални изисквания имаш, но ...нито едно не виждам да се реализира! Депутатите от ПП и повечето от ИТН нямат представа какво трябва да правят и как да го направят, в ДБ злобата им идва в повече. Фиксирали са се в Гешев, но голяма част от тях нямат един ден трудов стаж, а са били на грантове.

129

един

преди 2 години

До До 121 Само че, през 90-те имаше СЕЛО. Българското село беше живо: двор, градина, животни. Изхрани градовете и преживяхме кризата. Сега селото го няма, умря. И да посееш нещо, мургавелите го обират. ЕС забрани да се гледат домашни животни...

128

Скрий се

преди 2 години

в дупката си!

127

ский се

преди 2 години

в дупката си!

126

плевен

преди 2 години

ей шматка ти ходил ли си казарма

125

плевен

преди 2 години

нинова намалявай цените защото сина ти ще умре и повече няма да видиш власт

124

Анонимен

преди 2 години

Ами за 100 дни какво искахте да стане? Хайде напишете, че е интересно. Имаме претенции , но до там. Аз искам да не ни крадат, да насочват парите ни в правилната посока. Пари не искам, работя и мога да се оправям, не искам подаяния.

123

Анонимен

преди 2 години

Ако се абстрахираш от лъжите на Бойко ще видиш в статистиките че България е най успешна в правителството на Станишев. Следват 12 почти нулеви години.

122

Калеко Алеко

преди 2 години

Тези минаха всякакви граници в самооценките си, дет се вика умря ромката дето ги хвалеше и сега те ще трябва да я заместят ... Фамилната фирма на кирчовците, кокорчовците, кумците кумиците и любовниците превърна държавата ни в семеен бар_дак, за първите 100 дни народът им даде оценка Среден 3, но и тя е доста завишена като се има предвид резултатите които постигнаха и инфлацията която стопи животът ни, на фона на милиардите които теглят и които българският данъкоплатец ще трябва да плаща ... !!!

121

Анонимен

преди 2 години

И аз мисля , че се справят добре с обещанието за промяна, повишаване на цените това е определено е промяна , администрацията не е в час и това е промяна.Въобще не може да се оплакваме ,че няма промяна защото има много интензивна през тези сто дни, въпроса за ефективността на промените е друга тема не може да искате и промяна и положителна ефективност а и не са обещавали да се движат в положителна посока.

120

Анонимен

преди 2 години

133 а защо вие като се били на нашите години да кажем в 90 сте оставили на България да се случи това ?

119

Анонимен

преди 2 години

И все пак гербавите престъпници ще завършат жалките си крадливи животи в затворите!

118

До 121

преди 2 години

Наборе ,този сайт е предимно ,,детски"!! 20-35 годишните си мислят че винаги е било такава слободия и презадоволеност !Това е едно поколение с безметежното усещане на цялото им поколение ,не признаващо правила,норми закони !!!Голям проблем за голяма част от тях е въпющата им непросветеност и мало умщина!

117

Да, върнаха ни в 90

преди 2 години

До един Така е, за 100 дни + два служебни на Фигурантов ни върнаха в 90-те години. Към изброеното ще допълня: официална двуцифрена инфлация, и реална към 30-40% за най-необходимите стоки, продукти и услуги, тотален срив на здравни и социални услуги ; убийства на свидетели по дела срещу обвиняеми от олигархичните кръгове; брутална полицейщина и прокарване на закони срещу протести и критика към управляващите. Нагли лъжи за мерки и борба с корупцията + тотални кражби. Очаквам купони и режим на тока

116

Анонимен

преди 2 години

Не са платени , омразата ми към наглеците е безплатна