201

До 221

преди 2 години

Беше просто пример за реакцията на пазара, когато има търсене на дадена стока, валута, акция, цената и скача, няма никакво значение годината, вникни в смисъла на думите, лошото е че повечето сте функционално неграмотни, четете, но не разбирате

200

Анонимен

преди 2 години

По големи лицемери са русофилите. Тука си живеят за Русия мислят. !

199

Анонимен

преди 2 години

Хахаха.На еврогейците за пореден път им казаха кой кара влака.Санкции ще налагат палячовците.Макарон като не иска да плаща с рубли да плаща с дупе.

198

Анонимен

преди 2 години

До До 212 обема на финансовия ни пазар 90 те години Можеш да се върнеш и през 80 години. когато купувахме технологии от запада с долари и продавахме за преводни рубли на СССР. Ставаш за смях. Сега сме вече 2022 год. и не са шест реактора. Какво било 90-те - смях в залата. Усещ ли се какви простотии пишеш. Я по-добре напиши и за валутният пазар на българия през 1930 год.

197

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Значи Макарон е отказал да купува руски нефт и газ, така ли да го разбирам?!? В момента основен проблем е газа и то за няколко страни. Петрол от Русия практически не се търгува в момента. Обемите за Китай са малки, а доставка на газ 16 млрд. кубически метра на година. Ако Европа спре да купува газ, то русия ще има огромен проблем с парите. войната е скъпа, а Китай, Индия и др. не искат рубли. Франция и Германия е време да платят някаква цена за лицемерието си.

196

Анонимен

преди 2 години

Интересно - какво следва като откажеш да платиш(дали в рубли, дали в долари, дали в евро)? Елементарно - стоката не идва при теб. Значи Макарон е отказал да купува руски нефт и газ, така ли да го разбирам?!?

195

Анонимен

преди 2 години

До тия , които пишат за руснаците и мислят , че са европейци. Руснаците мислещи като европейци са отдавна избяга ли в Европа . Останалите там не се чувстват европейци и ако ги приемете за азиатци е по точно.

194

Анонимен

преди 2 години

значи германците няма да купуват газ, петрол и ядрени горива от Русия.Мноооого вятър дyха там и перките ще ги захранят, а Грети Тумбак ще им пее хвалебствени песни.

193

Германец

преди 2 години

По-добре да им плащаме в конфети. Повече стойност на кг имат от рублите. А и придават положителна конотация... празненства, партита, ала бала...

192

До До 188

преди 2 години

Някъде стават, да. Това при кеша. Газа не се плаша кеш. Така че, това тук не важи.

191

ее

преди 2 години

оставааааат три дена и крана спиииира ,тиииик так,тиииик так злобата ви излизаааа през ушииите

190

Анонимен

преди 2 години

и какво, ще плаща с кроасани?

189

Анонимен

преди 2 години

До 209 е това време няма да се върне.

188

До 194

преди 2 години

Прав си до някъде, до сега кризите бяха предимно за петрол и бяха свързани с близкия изток, СССР от своя страна си помпаше петрол и балансираше поне половината свят, сега баланса го няма, обществата, особено в Европа са доста разглезени и не са склонни на ограничения, расовата им структура е различна. От друга страна Европа вече не произвежда почти нищо и е зависима, ще видим какво ще стане

187

Анонимен

преди 2 години

Напротив в Русия ще се търси ЮАН заради Китай и влиянието му в Сибир . Рублата ще се загуби като валута. А това което предлага Путин си е измама. Кой в ЕС ще спестява в рубли и за какво . Само за да си купи газ Ли?

186

Анонимен

преди 2 години

За тъnuтe,които и предтава си нямат от търговия и пишат тъпоти.Освен размяната на стоки срещу валути или злато има и друг вид търговски сделки.Така наречените бартерни при които стока се разменя за стока.Векове наред такава е била обмяната. Даже е имало и моменти,когато каруца сол се е разменяли за каруца злато,защото скорбутът е бил причина за изчезвснето на цели племена и народи.Така че е въпрос на ЗОР а не само на желание.

185

Анонимен

преди 2 години

Чакай малко, бе Макрончо. Договорът е подписан, когато е нямало санкции. Щом вие налагате санкции и Русия има право да ви наложи санкциии тук вече договорите не важат. Ставате смешни като говорите за договори.

184

Анонимен

преди 2 години

За *** които и предтава си нямат от търговия и пишат тъпоти.Освен размяната на стоки срещу валути или злато има и друг вид търговски сделки.Така наречените бартерни при които стока се разменя за стока.Векове наред такава е била обмяната. Даже е имало и моменти,когато каруца сол се е разменяли за каруца злато,защото скорбутът е бил причина за изчезвснето на цели племена и народи.Така че е въпрос на ЗОР а не само на желание.

183

Анонимен

преди 2 години

щтете не щете ще плащате в рубли

182

странно

преди 2 години

защо троло.вете като теб и тия които ти плащат се опитват да представят нещата сякаш хората одобряват путин и политиката му . НЕ Е ТАКА , просто мнозинството НЕ ОДОБРЯВА лицемерието на европа и наглостта и арогантността на америка . едва ли и руснаците одобряват корупцията или облагодетелстването на техните олигарси НО подкрепят операцията в украйна защото е превантивна и да гарзнтира тяхната сигурност от нато