39

Анонимен

преди 2 години

Руската армия става само за паради. С една разгащена Украйна не могат да се справят а японците за 48 часа ще превземат не само Курилите но и Москва. Няма по-големи смешници от руснаците и тяхната велика армия.

38

Анонимен

преди 2 години

много алчни били тия руски викинги, завладели са 80 държави с 100 нации, преяждането е вредно. Китай има нужда от земя и ще си отмъсти за 1000 китайско войни избити о еСеС *** на острова.

37

Анонимен

преди 2 години

Тия защо така се хабят? Видяхме, колко им струва армията.

36

Анонимен

преди 2 години

Ясно. 2та част от плана е било денацификация на Япония. Диваци. После кои са наред, Китай? На тея руски нацисти няма да им дадат да дишат още много време.

35

Щерев

преди 2 години

руснаците има да плащат за откраднат уран за 85 милиарда долара, з2 тона злато дадено 1878г и 29 тона злато дадено на съхранение в Москва от Тодор Живков през 1959г.

34

Путин Последната

преди 2 години

Бяла Надежда!

33

какво се чудим

преди 2 години

Ясно е че ще освобождават Япония .Японците да готвят икебани и ориз и сол по стар японски обичай за посрещането на освободителите . и да внасят камъни за пеметници защото на острова камъните са кът..

32

До Щерев

преди 2 години

Защо Канада се притеснява от руските сили в Арктика? Да не би да има апетити за Арктика и да знае, че с руснак шега не бива? Иска им се на ан/на-гло-саксите разоръжена, подчинена на техните корпорации Русия, да си я копат и управляват за безплатно както България.

31

Светозар

преди 2 години

Ох, бейби ! А дано рашките нападнат Япония. Те тогава ще видят Бензай. Ще има извратен кекс по японски. Де, тоя късмет колхозниците да нападнат Япония.

30

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са изключително глу. пави, заради 2 не голями острова (Итуруп и Кунашир) които не желаят, да върнат на Япония, не подписват мирен договор, а и с това добрите икономически отношения с Япония са замърсени.Иначе Москва е съгласна да върне 4 малки острова, източно от Итуруп и Кунашир, така ще запази Охотско море, като свое вътрешно море.Трябва да се знае, че японците не претендират за другите територии окупирани от СССР след 1945г.. Южен Сахалин и северните и централни Курилски острови.

29

До Щерев

преди 2 години

Канадците да не се правят на луди, ами да ни връщат златото, откраднато от една канадска фирма!!!

28

Анонимен

преди 2 години

Вовата ще смачка фашистите

27

Япония

преди 2 години

е една пропаднала държава...............2 атомни бомби, американците ги биха(Хирошима и Нагазаки)............после аварията във Фукушима..................но и пак не им дойде акъла..............много са зле, шокиран съм............САЩ ще ги командват още 100 години............милите японки и японци.........жал ми е за тях даже !!!

26

Щерев

преди 2 години

Канада е разтревожена, че Русия увеличава военния си потенциал в Арктика и е готова да защитава интересите си там с оръжие в ръце. Това заяви канадският външен министър Джон Беърд в интервю за датския вестник...Много им трябва чужда земя на руските окупатори.. Време е светът да ги смачка като ***..

25

Руски корабл...

преди 2 години

От курилските острови на рашка ще ѝ останат само първите 3 букви от името им.

24

11

преди 2 години

Зелке, що трийш, *** уфцъ?

23

Анонимен

преди 2 години

Винаги с Япония и Германия - никога с путин

22

Япония

преди 2 години

само може да сънува Курилите.............не ги разбирам тия японци, много са зле...........уж нация технологична, но 2 пъти ги бомбиха американците и сега пак с тях, явно яко са ги хванали за топките.............освен това аварията във Фукушима, която беше по-страшна от тая в Чернобил!!

21

11

преди 2 години

До Анонимен 19 ------- И това ще е единствената бензиностанция с ракети, на която кат зареждаш, ша плащаш с рубли щеш, нещеш. Кирчо ша купува рубли, ако иска да му е зареден бойлера.

20

Аляска

преди 2 години

скоро също може да бъде руска.................да внимават американците!!!