373

Анонимен

преди 2 години

Не стига, че в статията пишете абсурдна пропаганда, ами изтривате коментарите, които според вас не са политкоректни. Ще го повторя, неонацистите на територията на Украйна трябва да бъдат унищожени до крак, това е за доброто на целия свят. И дори най вече за украинците с промитите им мозъци!

372

Сс

преди 2 години

Вече си промених мнението за Хитлер, и той е бил от редовната армия следователно е герой.

371

Анонимен

преди 2 години

Новина от забранените руски медии- Путин е в критично състояние, след като е бил охапан от кучето, подарено му Бойко Борисов! Оказало се, че чипа на кучето всъщност е бил американски и е бил задействан от спътник. В момента руските войници панически напускат бойното поле, преобличат се в украински униформи и бягат към Полша, викайки Слава Украина. И моля не плюйте по благородните момчета от Азов. Очаквам скоро техните добродетели да бъдат предадени в Европа и да им се наслаждаваме с удоволствие.

370

Статия пропаганда

преди 2 години

Само вижте кадрите със пленените нацисти в Мариупол и фашистките знамена и артикули в помещенията им...

369

Анонимен

преди 2 години

Започнаха доста трупове на азовци да се появяват в телеграм каналите. Вчера 60 парчета са се предали на руснаците, в две редички.

368

Руска логика

преди 2 години

ТОва е руската логика: 2% от Украинците симпатизират на неонацисти, а 0,2% са Неонацисти. Заради това ще влезем да убиваме жени и деца в Украйна и да сринем градовете им. Трябва да се научат да толерират нашите сепаратисти, които предадоха Украйна и се оптиват да завземат територия. Да живее съветския съюз - Украйна няма право да взима сама решения. Не може запада така да ги подмами с по-добър живот и по-малко корупция - къде е печалбата за нашите олигарси в това?

367

Осама

преди 2 години

Азов смятат цивилните руснаци в Източна Украйна за ***, подлежащи на украинизация или унищожение. Затова и Путин няма да остави и един жив от тях.Никога повече няма да има батальон наречен Азов нито в Източна, нито в Западна Украйна - даже паметник няма да им бъде поставен! Да сте виждали паметници на загиналите хитлеристки войски някъде - Полша, Чехия, Русия, Сърбия, Германия, Франция? Заравят ги тихо, без спомен! Като Осама бин Ладен!

366

:)

преди 2 години

Значи в този пропаганден материал четем следното. Азов били нацисти през 2014, но после те разбрали грешките си и станали пацифисти и патриоти. Е, носят още нацистки символи, но това е само спомен. Убивали са етнически руснаци и са извършвали престъпления, но това се случва. Добри хора са.Пропагандата през 21 век надмина глупостите на Работническо дело. Това е истината.

365

ФАКТИ

преди 2 години

Азов вече са в миналото . Командира им е пленен. Военните едва го опазват от хората в ДНР да не го линчуват на място. Мариупол е напълно под руски контрол.

364

Анонимен

преди 2 години

Тоя батальон се създаде след като Русия анексира 2014-та Крим и създаде сепаратисти в Донбас и Луганск. До тогава в Украйна такива нямаше. Както до преди войната в Персийския залив в Ирак нямаше терористи, ислямисти и всякакви други радикални организации. Истаната, е че когато ти взривят жената, детето или къщата почваш да мразиш тоя дето го е направил и се радикализираш. Тези ги създаде Русия, както САЩ създаде Алкайда и ИДИЛ. Каквото си посял това ще пожънеш е казано!

363

Анонимен

преди 2 години

Така нашите оправници обичаха Хитлер и с такъв плам като сега се съюзиха с него и обявиха война на САЩ и Англия (съюзници на Русия) след което днешните им приятели разбомбиха София та после викаха елате братушки спасявайте ни.... и за благодарност днеска ги псувате и се радвате не неонацистите!!!

362

Няма няма

преди 2 години

Единствената причина Азов да държат още 10% от Мариупол, е че използват гражданите като жив щит. До няколко дни все пак ще бъдат ликвидирани!

361

era

преди 2 години

има доста материал в ютуб и други медии за въпросните Азовци от 2020, 21 год., които ясно показват, че тази трансформация, за която се говори в статията не се е състояла. От публикуваното ясно се вижда неонацисткия характер на тази организация и вижданията на техни членове. По никакъв начин не мога да оправдая действията на Путин, но сближаването на властта в Киев с тези е показателна за вижданията на управляващите страната. Виждания, които са в противовес на всичко, което се изповядва ЕС.

360

Кики

преди 2 години

Украйна си върна Херсон.Слава на геройте.

359

Гореща новина

преди 2 години

Командира на Азов е пленен от ДНР!Сега този бандит и фашист ще бъде съден.

358

Кики

преди 2 години

Много болшевишки брътвежи и фантасмагорий господа русофили.Джуджеподобният ви идол губи войната .Жалко за хилядите погубени хора жертва на безумните фантазий на един болен субект.

357

Анонимен

преди 2 години

Не са му алтернативни предпочитанията...продължават да са си фашисти.Кастрират пленени руски войници,за да им унищожавали нацията.Покланят се на Бандера,а той е убивал деца.Но какво ли да очакваме от нация,която е позволила сурогатното майчиство и масово изнасят бебета зад граница,чиято съдба никой не знае след това?

356

Анонимен

преди 2 години

До Сарказъм Радомирски: Грешиш. Материала изглежда така: "През 2014-та беше канибал, а сега е човек с алтернативни кулинарни предпочитания."

355

Рико

преди 2 години

Явно фашистите имат последователи и в България. Ало ДАНС спите ли? Май ще връщаме партизанските отряди и ще има отечествен фронт версия 2. Когато държавната власт обслужва фашистки интереси , народа ще вземе управлението в свои ръце!

354

СНИМКИ?

преди 2 години

Публикувайте известни снимки от тези "батальони" през годините и няма да има нужда изобщо да пишете статия.