150

Анонимен

преди 2 години

До ха ха"А бе що никой не бега у Русията бре" ........, защото ,който се опитва да избяга към Русия и се спаси, укро-нацистите ги убиват, разстрелват хората, които се опитват да избягат, даже и децата, стрелят и по колите, взривили са и мостовете, не им дават никакъв шанс да избягат и се спасят в посока Русия!

149

Чичо

преди 2 години

Кой ли щеше да ни пази ако не беше Зеленски?Много нагъл!!!Заради него страда цяла Европа."Дайте ми самолети,дайте ми танкове..."Като се ежеше на Русия да си мислил бе Зеленски.Никой за нищо не ти е длъжен.

148

Анонимен

преди 2 години

да де, ама нацисткият клоун нещо много бърза...Чак изпада в истерия. Не може то така! Има си ред! Нека първо да дойдат обещаните самолети от НАТО, после ракетите от НАТО, и след това ще си дойдат и танковете от НАТО. Ако му хрумне, може да поиска и кораби от НАТО, както и космически кораби (пак от НАТО)... Докато го пипнат Кадировците, все ще иска още какво ли не и ще досажда на света с маниите си. Обаче, като се знае колко са любезни бойците-чеченци, не се знае какво пък ще поискат те от него..

147

Анонимен

преди 2 години

Ужас.Онзи ден попаднах на нещо написано в интернет,но колко е вярно твърдението не знам.Не можах да намеря друг източник да проверя.Този човек твърдеше,че отвличали деца и бебета от Украйна за тайни религиозни ритуали в Европа.А като се замислиш и колко педофила има лошо ми става.Тази война на всяка цена трябва да бъде спряна заради децата.

146

Анонимен

преди 2 години

Украйна получава танкове но и Русия има и така само ще се увеличат жертвите.

145

ами

преди 2 години

За съжаление руския народ спи и не вижда поразиите на ДИКТАТОРА СИ

144

а

преди 2 години

Браво на УКРАИНЦИТЕ

143

Върни децата,Зеленск

преди 2 години

Украинци, руснаци и други хора в Украйна, крадат децата ви, убиват родителите и крадат украински деца, отвличат ги, смърди на нещо страшно и на престъпления срещу деца! Спасете си децата и ги искайте обратно! Още преди няколко дена бяха отвлечени 17 деца,а сега укро-нацистите от Азов, убиват и родителите, отвличайки децата, върнете тези деца! Преди повече от седмица пък писаха за украински деца, които са преминали през България с хора, които не са им родители, спасете тези деца и ги върнете!

142

Защо мълчите за тях?

преди 2 години

Днес се навършват 23 години от началото на бомбардировките на НАТО над територията на Югославия, отнели живота на над 5 хиляди цивилни. Превърнали стотици деца в хора с увреждания, затова че са имали злата участ да пипнат взривяващи се играчки, пуснати от прелитащи натовски самолети. Повече от 20 години, честотата на онкологичните заболявания в районите, бомбардирани от НАТО с материали, съдържащи обеднен уран, надхвърля два пъти заболеваемостта от времето преди бомбардировките.

141

Българите не помнят.

преди 2 години

Ясни,не помните как са убивали българи в Украйна.Против войната съм,която Зеленски и САЩ създадоха.Но на шествие за покрепа на Украйна няма да ходя.Ако е за мир като цяло става.

140

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЦъкнах ти плюс, но това беше инцидент и грешка, не, нямаме намерение да защитаваме укронацистите, които са убийци на българи и славяни, да горят в ада всички нацисти! Укро-нацистите убиваха българи, а ние да ги подкрепяме? Ти луд ли си? Кой подкрепя убийците на собствения си народ?

139

Овча глАва

преди 2 години

Пожелава на сънародниците си да бъдат лишени от медицински грижи и работа ако не са приели неговото "лекарлство ".... Вика на другите диктатор. Даbил баце.

138

След Орск....

преди 2 години

Следват други гемии....

137

Помните ли?

преди 2 години

Разкъсаните 15 български знамена в Киев на 15-ти юли?А оскверения паметник?Има и още много жертви на терора над българите в Украйна.

136

до 170

преди 2 години

Очевидно света изтрещя. Няма спасение вече. Къв Васил Левски, кви 5 лева, *** душке?

135

Shark

преди 2 години

Стига си искал бе. Само това повтаря, искам. А ние искаме да спреш тази война

134

И това

преди 2 години

Българинът Василий Кащи публично жестоко пребит при залата на общинския съвет и залят в очите с антисептична течност в Белгород на 30 май 2017 г.;

133

Всички българи

преди 2 години

На площада! Слава на Украйна!Потомък на Васил ЛевскиАпостола на свободата!

132

Анонимен

преди 2 години

Тозие много ненор мален Иска ли иска. Ето това зелено чудо, ша затрие света. Па вие още му съчувствайте Виктор Некопаев вече ще почне лекции да изнася въз основа на лекциите на Червенски. толкова ли не се вижда с просто око как му е изгърмял бушона? Водите се по акъла на един луд.

131

vlady

преди 2 години

Браво на Зеленски. Поддържа делириум вече доста време.